05 / 05 / 2024

Belgin Kaçar kim

Belgin Kaçar kim

1990 yılından beri kendi deyimiyle ‘Uygulamacı Mimar’ olarak çalışma hayatına devam eden Belgin Kaçar kimdir? Belgin Kaçar daha önce hangi işlerde görev aldı?

Dolar/TL son dakika: Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

Dolar/TL son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

Altın neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 308 dolara geriledi. Peki altın fiyatları neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları.

Dul ve yetim maaşında hesap değişti: Kim, kaç TL aylık alacak? Şimdi zamlı maaş tablosuna bakın!

Emekli maaş zamlarının kesinleşmesinin ardından dul ve yetim maaşları merakla araştırılmaya başlandı. Peki zamlı dul ve yetim maaşları ne kadar oldu? Kim, kaç TL aylık alacak?

Dul ve yetim aylıkları kaç TL oldu? Kim kaç lira maaş alacak? Yeni zamlı maaşlar tek tek hesaplandı!

Dul ve Yetim aylığı, sigortalının vefat etmesi halinde geride kalan eş ve çocuklarına bağlanıyor. Peki dul ve yetim aylıkları kaç TL oldu? Kim kaç lira maaş alacak? İşte o yeni zamlı maaşlar...

A101'de çamaşır suyu 67 TL'ye, taze kaşar peynir 139 TL'ye, salça 114 TL'ye düştü! A101 18 Kasım kataloğu

A101'in 18-24 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, A101'de bu hafta hangi ürünler indirimli fiyatıyla satılacak? 

Dolar ve eurodan yeni rekor geldi! 15 Kasım Çarşamba dolar ne kadar? Euro bugün kaç TL oldu? Son dakika döviz kurları

Yukarı yönlü hareket eden dolar ve euro/TL kuru güne yeni rekorla başladı. Peki bugün dolar/TL ne kadar oldu? Euro kaç lira? 15 Kasım 2023 Çarşamba güncel döviz kurları.

Bizim Toptan’da 25 kg pirinç 1.118 TL’ye, 2 kg Çaykur çay 274 TL’ye, 2 kg kaşar peyniri 296 TL’ye düştü!

Bizim Toptan, yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Bu kapsamda, 25 kg pirinç 1.118 TL’ye, 2 kg Çaykur çay 274 TL’ye, 2 kg kaşar peyniri 296 TL’ye düştü. İşte 13 Kasım 2023 fiyat listesi...

BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı TekSüt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü! BİM 14 Kasım 2023 aktüel kataloğu...

BİM'in 14 Kasın Salı 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı Tek Süt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

Canlı altın fiyatları: Bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Kasım Çarşamba 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Son dakika altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde altın alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başlamıştı. Peki bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Kasım Çarşamba 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik alış satış fiyatı kaç TL?

Remzi Özdemir'den dolar için korkutan senaryo! Kaçarı yok... Yıl sonunda dolar bu rakamı görecek!

Ekonomist Remzi Özdemir, doların henüz gerçek değerinde olmadığını belirterek yıl sonunda doların geleceği rakamı açıkladı. İşte dolar için korkutan senaryo...

Dolar bugün yeni rekorunu test etti! 25 Ekim Çarşamba dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç TL?

Dolar/TL kuru, dün yüzde 0,1 yükselişle günü 28,1058 TL'den tamamlamasının ardından bugün bankalararası piyasanın açılışında yeni rekorunu test etti. 25 Ekim Çarşamba dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç TL?

Tarım Kredi'den beyaz peynir ve kaşar peynirde büyük indirim: Yetişen indirimi kapar!

Tarım Kredi Market, beyaz peynir ve kaşar peyniri için büyük bir indirim sunuyor. Acele edenler, bu şarküteri fırsatını kaçırmamalı. İşte indirimle ilgili önemli bilgiler...

A101 tek tek açıkladı: 1 kg toz şeker 28 TL'ye, kaşar peyniri 79 TL'ye, ABC Matik deterjan 8 kg 199 TL'ye düştü!

A101'in 14-20 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda A101'de 1 kg toz şeker 28 TL'ye, kaşar peyniri 79 TL'ye, ABC Matik deterjan 8 kg 199 TL'ye düştü.

Belgin Kaçar kim Haberi

Belgin Kaçar kim


Belgin Kaçar, 1967 yılında İstanbul’un güzide semtlerinden biri olan Bağlarbaşı’nda doğdu. 

Kaçar, Orta eğitimini Üsküdar Kız Lisesi, lisans eğitimini ise Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde tamamladı.

1990 yılından beri kendi deyimiyle ‘Uygulamacı Mimar’ olarak çalışma hayatına devam eden Belgin Kaçar, bütün eğitim ve çalışma hayatının yanında çocukluğundan beri yaptığı gözlemler sonucu oluşan ve sürekli güncellenen 5N1K sorularına cevap bulabilmek ve farklı bakış açıları geliştirebilmek için felsefe ve sosyoloji alanlarında da eğitim almaya karar verdi.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinde Felsefe eğitimini tamamlayan Belgin Kaçar, Sosyoloji Bölümü 2. Sınıf öğrencisi.

Kendisinde ve çevresinde gözlemlediği, insanların kendi yarattığı sorunsallardan yola çıkarak ilk kitabını yazdı.

Belgin Kaçar, 21 yaşında bir genç kadın annesi.  Kaçar, ayrıca dünyanın en tatlı köpeği Fıstık’ın anneannesi.

Mimar Belgin Kaçar'da sıra dışı...