06 / 07 / 2024

Belgin Kaçar kitap

Belgin Kaçar kitap

1990 yılından beri kendi deyimiyle ‘Uygulamacı Mimar’ olarak çalışma hayatına devam eden Belgin Kaçar kimdir? Belgin Kaçar daha önce hangi işlerde görev aldı?

Altın düştü! Düğünü olanlar Kapalıçarşı'ya koştu! 22 ayar Ajda bilezik 10 gram kaç TL? 1 Temmuz altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 2332 dolar olurken gram altın 2486 TL'ye geriledi. Rakamları görenler ise Kapalıçarşı'ya akın etti. Peki 22 ayar Ajda bilezik 10 gram kaç TL oldu? 1 Temmuz 2024 güncel altın bilezik fiyatları.

Kapalıçarşı çeyrek altın fiyatı kaç lira? Altın almak isteyenler acil baksın! Fiyatlar fırladı! Güncel altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcıların en çok satın aldığı çeyrek altın fiyatı ise en sık araştırılanlar arasında geliyor. Peki Kapalıçarşı çeyrek altın fiyatı kaç lira? 21 Haziran 2024 altın fiyatları.

Çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Tam altın fiyatı kaç TL? Yarım altın ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Özellikle yatırımcılar ''Çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Tam altın fiyatı kaç lira? Yarım altın ne kadar?'' sorularını merak ediyor. İşte Kapalıçarşı altın fiyatları 18 Haziran 2024...

BİM 18 Haziran 2024 salı indirimli ürünler kataloğunu yayımladı! BİM'e 18 Haziran salı günü indirimli ürünler geliyor! 

BİM 18 Haziran 2024 salı indirimli ürünler aktüel kataloğunu paylaştı. BİM'de bu salı birçok gıda ürününde indirim var. BİM'de reçelden kahvaltılık sosa, kaşar peynirinden, yoğurda, makarnadan, mantıya kadar indirimli ürünler raflardaki yerini alacak.

Bayram öncesi altında son dakika! Kapalıçarşı 24 ayar grama altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı bugün kaç lira? 

Bayram öncesi, milyonlarca yatırımcı son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Dün güne yükselişle başlayan altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı.  Kapalıçarşı 24 ayar grama altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı bugün kaç lira? 15 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları... 

Kapalıçarşı altın fiyatları: Çeyrek altın, tam altın, gremse altın, Ata lira kaç TL? 6 Haziran altın fiyatları!

Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcıların odağında yer alıyor. Dün yükselişe geçen altın fiyatları bugün tekrar geriledi. Peki Çeyrek altın, tam altın, gremse altın, Ata lira kaç TL? 6 Haziran altın fiyatları.

Altın fiyatlarında ay sonu depremi! Kapalıçarşı altın fiyatları 31 Mayıs 2024! 1 gram altın kaç TL?

Altın fiyatları, mayıs ayının son işlem gününü yatay bir seyirle açtı. Peki son dakika altın fiyatları ne kadar oldu? 1 gram altın kaç TL? İşte 31 Mayıs 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları canlı...

Sektörden katlamalı vergi eleştirisi: Yatırımcıyı yurt dışına kaçar, işsizlik artar!

İzmir Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası Başkanı Mesut Güleroğlu yaptığı açıklamada 2. ve daha fazla konuttan kademeli olarak daha fazla vergi alınmasını öngören yasal düzenlemenin yatırımcıları yurt dışına kaçıracağını ve işsizliği artıracağını söyledi.

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları! Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın yatırımcıları güncel altın fiyatlarını takip ediyor. Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları 

18 Mayıs altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın son işlem gününde yükselişe geçen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. İşte Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları.

Kapalıçarşı anlık altın fiyatları: Gram, çeyrek, Ata, gremse altın kaç TL? 14 Mayıs 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı anlık altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki bugün Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, Ata, gremse altın kaç TL? 14 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika! 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Altın, yeni hafta da düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 13 Mayıs 2024 altın fiyatları.

24 ayar gram altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç TL? 11 Mayıs Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları 11 Mayıs Cumartesi günü de düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın fiyatı Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç lira? 11 Mayıs Cumartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Belgin Kaçar kitap Haberi

Belgin Kaçar kitap


Belgin Kaçar, 1967 yılında İstanbul’un güzide semtlerinden biri olan Bağlarbaşı’nda doğdu. 

Kaçar, Orta eğitimini Üsküdar Kız Lisesi, lisans eğitimini ise Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde tamamladı.

1990 yılından beri kendi deyimiyle ‘Uygulamacı Mimar’ olarak çalışma hayatına devam eden Belgin Kaçar, bütün eğitim ve çalışma hayatının yanında çocukluğundan beri yaptığı gözlemler sonucu oluşan ve sürekli güncellenen 5N1K sorularına cevap bulabilmek ve farklı bakış açıları geliştirebilmek için felsefe ve sosyoloji alanlarında da eğitim almaya karar verdi.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinde Felsefe eğitimini tamamlayan Belgin Kaçar, Sosyoloji Bölümü 2. Sınıf öğrencisi.

Kendisinde ve çevresinde gözlemlediği, insanların kendi yarattığı sorunsallardan yola çıkarak ilk kitabını yazdı.

Belgin Kaçar, 21 yaşında bir genç kadın annesi.  Kaçar, ayrıca dünyanın en tatlı köpeği Fıstık’ın anneannesi.

Mimar Belgin Kaçar'da sıra dışı...