02 / 05 / 2024

Belkahve

Belkahve

İzmir-İstanbul arasını 3,5 saate düşürecek dev otoyol projesinin İzmir ayağında yapımına başlanan viyadükler tamamlanırken; 1605 metrelik Belkahve Tüneli'nde de ışık göründü.

Mistral GYO'dan E-haciz açıklaması!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Belkahve Vergi Dairesi tarafından yapılan E-haciz işlemi hakkında açıklama yaptı.

Mistral GYO'ya haciz mi geldi?

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Belkahve Vergi Dairesi tarafından yapılan E-haciz işlemi hakkında açıklama yaptı. 

İzmir-İstanbul Otoyolu'nun 26.5 kilometresi bu yıl açılacak!

İzmir'de bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir-İstanbul Otoyol projesinin çalışmalarının sürdüğü Belkahve bölgesinde inceleme yaptı. Arslan, yıl sonuna kadar toplam 26 buçuk kilometrelik yolun kullanıma açılacağını müjdeledi.

Belkahve Tüneli'nde ışık göründü!

İzmir-İstanbul arasını 3,5 saate düşürecek dev otoyol projesinin İzmir ayağında yapımına başlanan viyadükler tamamlanırken; 1605 metrelik Belkahve Tüneli'nde de ışık göründü.

KESİAD'ın dev bayrak projesine SİT engeli!

KEMALPAŞA Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KESİAD) vatan savunmasında şehit düşen asker ve polisler için, Atatürk'ün, Kurtuluş Savaşı'nda İzmir'e baktığı yer olan Belkahve'ye yaptırmak istediği dev bayrak projesi, SİT kurulu tarafından uygun bulunmadı.

Belkahve Tüneli'nin kazı çalışmaları tamamlandı!

Toplam 3 bin 210 metre uzunluğundaki Belkahve Tüneli'nin kazı çalışmalarının tamamlandı, Kemalpaşa Bağlantı Yolu'nun ise kısa süre sonra açılması planlanıyor.

İstanbul- İzmir Otoyolu projesinde geri sayım başladı!

İstanbul'dan İzmir'e ulaşımı 3.5 saate indirecek Körfez Geçiş Köprüsü'nün yüzde 48'inin tamamlandığı bildirildi. Belkahve Tüneli'nin kazı çalışmalarının tamamlandığı, Kemalpaşa Bağlantı Yolu'nun ise kısa süre sonra açılmasının planlandığı belirtildi.

Bornova Stadyumu ve Belkahve Spor Salonu yıkılıyor!

Bornova Belediyesi'nin, yerel seçimlere kısa bir süre kala, Bornova Stadı ile yanındaki Belkahve Spor Salonu'nu yıkarak, yerine belediye hizmet binası ve otopark yapma kararı aldığı ortaya çıktı.

Onsa Mobilya, AVM'de kanepe üretecek!

İzmir' in Kemalpaşa ilçesi Belkahve mevkiinde bulunan 6 bin metrekarelik üretim tesisinde çok çeşitli modeller üreten Onsa Mobilya meraklılarıyla İzmir Mavişehir Egepark AVM' de bulaşacak...

Binali Yıldırım: Türkiye 'nin, İzmir 'in geleceği bu proje!

Eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İzmir-İstanbul otoyolu projesi ile ilgili olarak Türkiye 'nin ve İzmir 'in geleceği olduğunuifade etti. Yıldırım   İzmir Belkahve şantiyesinde düzenlediği toplantıda, projenin son durumuyla ilgili merak edilenleri ya

Belkahve Haberi

Belkahve

2016 yılı yaz sonunda Bornova'daki Belkahve Tüneli'nden araçları ile giren vatandaşlar, Kemalpaşa Ulucak'tan çıkabilecek. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın delici Jumbo adı verilen iş makinesi ile ilk kazısını yaptığı, iki tüpten oluşan, içerisinde geliş ve gidiş olmak üzere üçer şerit bulunan 1605 metre uzunluğundaki Belkahve Tüneli'ndeki çalışmalar tamamlanıyor.


Beton kaplamaları biten tünelin havalandırma ve aydınlatma işlemlerinin sürdüğünü dile getiren Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, "Belkahve Tüneli İzmir-İstanbul Otoyolu'nun bir parçası.Bornova-Kemalpaşa arasındaki trafik, tamamlanacak bölümle rahatlayacak. Burayı 2016 yılı içerisinde İzmir Otogarı'ndan Kemalpaşa'ya dahil olan 20 kilometrelik kesimle birlikte bitirip inşallah trafiğe açmış olacağız" dedi.



Yeni...