08 / 05 / 2024

Bella Maison yeni açılacak mağazalar

Bella Maison yeni açılacak mağazalar

Bella Maison 10 milyon TL’lik yatırımla yurtiçi ve yurtdışında toplamda 17 mağazaya ulaşmayı hedefliyor...

Primus Bella 09'da lansmana özel yüzde 20 indirim! Yeni proje! 

Antalya'da hayata geçirilen Primus Bella 09 projesinde lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Primus Bella 09'da 34 adet tripleks villa bulunuyor.

Primus Bella 09 villaları satışta! Yeni proje!

Primus Yapı'nin ilk konut projesi olan Primus Bella 09 villaları Antalya’da hayata geçiriliyor. Primus Bella 09 villaları satışa çıktı. İşte prpojeye ilişkin tüm detaylar...

Bella Maison yatak odasında net yüzde 50 indirim yaptı! Bella Maison 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison bir süredir indirimlerle tüketiciyi hesaplı fiyatlarla buluşturmaya devam ediyor.

Bella Maison ekinoks festivali: sepette ekstra indirimler! Bella Maison 25 Eylül fiyat listesi

Trend ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette dev indirimler sizleri bekliyor. İndirimli ürünlerin yanında ekinoks festivaline özel sepette net yüzde İşte indirim kampanyası var.

Bella Maison ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 50 indirim! Bella Maison 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette net %50 indirim sizleri bekliyor. İşte Bella Maison ev dekorasyon ürünleri 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Alya Bella satışa çıktı! Yeni proje!

BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Bella projesinde lansmana özel avantajlarla satışlar başladı.

Bella Maison 17 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Bella Maison 10 milyon TL’lik yatırımla yurtiçi ve yurtdışında toplamda 17 mağazaya ulaşmayı hedefliyor...

Bella Maison yeni mağazasını Bodrum Midtown AVM'de açtı!

2020'nin sonuna kadar 17 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Bella Maison, yeni mağazasını Bodrum'da hizmete açtı.

Bella Maison doğayı bir meditasyon aracı olarak kullanıyor!

Bella Maison, sonbahar-kış koleksiyonunun Deep Nature adını taşıyan temasıyla yatak odalarının her köşesinde ilham kaynağı olmaya hazırlanıyor...

Mimaroba Dia Bella'da fiyatlar 372 bin liradan başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Büyükçekmece Mimaroba'da hayata geçirilen Dia Bella projesinde 3 blokta 131 daire ve 13 dükkan bulunuyor. Projede daire fiyatları 372 bin liradan başlangıç gösteriliyor.

Bella Residence fiyat!

"Şehrin yeni  güzeli" sloganıyla basına tanıtılan Bella Residence projesi İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa ediliyor. Proje 92 daireden meydana geliyor. İşte Bella Residence fiyat...

Bella Residence'ta 275 bin TL'ye 1+1! Yeni Proje!

FT Yapı ve Alyon Yapı ortaklığında hayata geçirilen Bella Residence projesi toplam 92 daireden meydana geliyor. 2019 yılı Haziran ayında konut teslimlerin gerçekleşeceği Bella Residence'ta 275 bin TL'ye 1+1 daire sahibi olabilmek mümkün.

Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açacak!

Türkiye’de mobilya üretimi yapan ve ev tekstili sektörüne girmeyi hedefleyen Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açmayı planlıyor. Bella Maison Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Tan, ‘evde yaşam keyfi’ mottosuyla yola çıktıklarını belirtti.

Bella Maison yeni açılacak mağazalar Haberi

Bella Maison yeni açılacak mağazalar

Tan Grup, Cezayir’de mobilya üretimi, orman ürünleri tedarikçiliği ve elektrikli el aletleri üretimi gibi alanlarda faaliyet gösteren bir aile şirketi. Grup, Türkiye’de ev tekstili ürünlerinde bir pazar açığı olduğunu görerek 2016 yılında Bella Maison markasıyla ev tekstili pazarına girdi.

Ekonomist'te yer alan habere göre, Bugün Bella Maison ev tekstili ve dekorasyonu alanında Türkiye'de İstanbul, Ankara ve Bursa’da 10 mağazasıyla hizmet veriyor. Pandemi döneminde de yatırımlarına devam eden şirket, yıl bitmeden yaklaşık 10 milyon TL’lik yatırımla yurtiçi ve yurtdışında toplamda 17 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Bella Maison Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Tan, “İstinyePark’ta da yeni mağazamızı açtık. Bu ay içerisinde Bodrum Midtown AVM’de bir mağaza daha açmaya hazırlanıyoruz” diyor. Yurtdışında Cezayir’de üç mağazası bulunan marka, önümüzdeki dönemde İngiltere, ABD, Almanya, Fransa...