29 / 04 / 2024

Belsa Otopark kiralama ihalesi

Belsa Otopark kiralama ihalesi

860 araçlık Belsa Otopark’ının ikinci ihalesinde 3 yıllık kira için 5 milyon 691 bin lira teklif veren Ömer Yavuz, dün sabah parayı ödeyerek Belsa Otopark’ını 3 yıllığına işletmeye başladı.

Akmerkez GYO, 24 apart daire ve otoparkı Üçgen Bakım'a kiralayacak!

Akmerkez GYO tarafından 27 bağımsız bölümden meydana gelen 24 apart dairesi ve 2 bağımsız bölümden oluşan otopark için Üçgen Bakım ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile kiralama sözleşmesi yapılacak.

Trabzon Büyükşehir'den inşaat karşılığı otopark kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi; otopark yapım karşılığı kiralanması işi, yap-işlet-devret modeline uygun olarak ihale düzenliyor. Katlı otopark olan taşınmazın içerisinde yarı otomatik katlı otopark yapımı karşılığı 29 yıl süreyle kiralanacak. 

İncirliova'da inşaat karşılığı otopark ve dükkan kiralama ihalesi!

İncirliova Belediyesi, 2 adet meydan kafeterya, 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların yapımı için 25 yıllığına kiralama ihalesi düzenliyor..

Dolmabahçe Sarayı Otoparkı'nın günlük kirası 50 bin TL!

TBMM, Dolmabahçe Sarayı Otoparkı'nın bir günlük kiralama bedelinin 50 bin lira olduğunu bildirdi.

Keçiören Belediyesi'nden düğün salonu ve otopark ihaleleri!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Keçiören Kavacık Subayevleri ve Esertepe mahallelerinde düğün salonu ve kapalı otopark yaptıracak. Gayrimenkullerin kiralama işinin toplam bedeli 19 milyon 455 bin 979 TL olarak belirlendi.

Belsa Otoparkı’nda yeni dönem!

Belsa Plaza altındaki kapalı otoparkı 20 yıl işleten Öztorunlar Firması, İzmit Belediyesi’nin ihalesini kazanan yeni işletmeciye tesisi devretti. Bu sabahtan itibaren Belsa Plaza Otoparkı’nın işetmecisi değişmiş oldu.

Belsa Otopark'ı 3 yıllığına kiralandı!

860 araçlık Belsa Otopark’ının ikinci ihalesinde 3 yıllık kira için 5 milyon 691 bin lira teklif veren Ömer Yavuz, dün sabah parayı ödeyerek Belsa Otopark’ını 3 yıllığına işletmeye başladı.

İzmit Belsa Otoparkı aylık 158 bin TL'ye kiralandı!

İzmit Belediyesi’ne ait 860 araçlık Belsa kapalı otoparkı aylığı 168 bin 100 TL’ye kiraya verildi. Emine Zeybek başkanlığındaki Belediye Encümeni’nde yapılan ihaleye tek firma katıldı.

İzmit'te 11 taşınmaz için kiralama ihalesi açıldı!

İzmit Belediyenin Emlak İstimlak Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, aralarında Belsa kapalı otoparkı, Karabaş mahallesindeki asansörlü otoparkın da bulunduğu taşınmazların ihalesi 4 Kasım Çarşamba günü açık teklif usulüyle yapılacak.

BELSA Otoparkı yeniden ihaleye çıkıyor

Eylül ayında 159 bin TL ile Esenler İletişimin 3 yıllığına kiraladığı BELSA Otoparkı, 4 Kasım'da yeniden ihaleye çıkacak. Esenler İletişim 3 yıllık teminat olan 5 Milyon 724 Bin TL'yi yatırmayınca ihale iptal oldu.

İzmit Belsa Otopark'ı yeniden ihaleye çıkacak!

Geçtiğimiz Eylül ayında ihalesi gerçekleştirilen İzmit Belediyesi’ne ait 860 araç kapasiteli otopark 4 Kasım’da yeniden ihaleye çıkıyor.

İzmit Belsa Plaza İş Merkezi’nin otoparkı ruhsatsız mı?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit’te bulunan Belsa Plaza İş Merkezi’nin altında işletilen kapalı otoparkın ruhsatsız işletildiğine dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıklandı.

İzmit Belsa otoparkı ihaleye çıkıyor!

İzmit Belediyesi’ne ait olan Belsa Otoparkı ihaleye çıkıyor. İzmit’te en çok kullanılan ve mülkiyeti İzmit Belediyesi’ne ait olan Belsa altındaki otoparkın ihale edileceği öğrenildi.

Belsa Otopark kiralama ihalesi Haberi

Belsa Otopark kiralama ihalesi

İzmit Belediyesi’ne ait olan Belsa Otopark’ının üç yıllığına kiralanması ile ilgili Encümen’de yapılan ikinci ihalede, ihaleyi alan Ömer Yavuz, dün itibariyle 3 yıllık peşin kira parasını yatırarak sözleşmeyi imzaladı. 5 milyon 691 bin lira olan 3 yıllık ihale bedelini İzmit belediyesinin hesabına yatıran Yavuz, 3 yıl boyunca Belsa Otopark’ını işletecek. 860 araçlık otoparkı işleten Öztorunlar ve Ömer Yavuz arasında 6 Aralık’a kadar devir tesliminde yapılması bekleniyor.


SÖZLEŞME İMZALANDI

İzmit Belediyesi Encümeninde 21 Eylül’de yapılan ilk ihalede açık artırmada 5 milyon 724 bin liraya yükseltilen 3 yıllık kira bedelini yatırmaması nedeniyle ihale iptal edildi ve 4 Kasım’da yenilendi. Yapılan yeni ihaleye tek başına giren Aypark İşletme Yönetim Sanayi ve Ticaret’in sahibi Ömer Yavuz, 5 milyon 691 bin 600 lira teklifi vererek ihaleyi...