03 / 05 / 2024

bema avcılar tanıtım ofisi

bema avcılar tanıtım ofisi

Bema İnşaat Avcılar projesi için www.burasiyenievim.com internet sitesinden ön talep topluyor. 1.431 konutluk Bema İnşaat Avcılar projesinde satışlar bu ayın sonunda başlayacak...

Otokar, 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi

Otokar, üretimine başladığı alternatif yakıtlı ve otonom sürüşe sahip olan 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi. Otokar, elektrikli yeni modeller e-Kent ve e-Territo'nun yanı sıra otonom sürüşe sahip e-Centro'nun tanıtımını yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Xiaomi 13T Pro, tanıtımından önce gizlice Amazon'da satışa çıktı!

Xiaomi 13T Pro'nun tanıtımı öncesinde beklenmedik bir şekilde sürpriz bir hamleyle Amazon'da satışa sunuldu. Üst düzey performans arayan kullanıcılar için tasarlanan 13T ailesi, muhtemelen Temmuz ayında resmi duyurusunu yapacak.

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı! Nevşehir'e KİPTAŞ imzası!

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı. İşte KİPTAŞ Mihmandar projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Gayrimenkulde sanal tanıtım dönemi!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği, yabancı yatırımcıları Türkiye’ye çekmek için atağa geçti. Sektörde sanal fuarlara hız verilecek. 2020’nin sonunda ise tanıtım turları yapılacak. Ürdün, Katar, Kuveyt, Çin, Pakistan, Hindistan, İngiltere, İsveç, Norveç ve Fransa öncelikli olacak.

Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi merkezini taşıdı!

Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi bugün merkez nakli işlemini gerçekleştirdi. 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Rıdvanoğulları tarafından kurulan Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi merkezini Avcılar'a taşıdı. 

Londra emlak tanıtım günleri 9 Mayıs'ta başlıyor!

Londra'nın en prestijli inşaatçılarından Berkeley Group emlak projelerini tanıtmak için tanıtım günleri düzenliyor. Londra emlak tanıtım günleri 9 Mayıs'ta başlıyor.

Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi toplantısı yapıldı!

DAP İdaresi’nin 2016 yılı “Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi” tanıtım toplantıları Malatya ve Bitlis’te gerçekleşti. Proje için gerekli çalışmalar başlatıldı.

CitysCape Global Fuarı'nda ülke tanıtımına öncelik verildi!

Dubai'de her yıl yapılan dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarlarından CitysCape Global Fuarı kapılarını açtı. Sıcak satış yapılan fuar olarak dikkat çeken CitysCape'te firmalar bu yıl sıcak satıştan öte ülke tanıtımına öncelik verdiler.

3S Kale Avcılar projesinin tüm detayları!

3S Kale Gayrimenkul'ün İstanbul Avcılar'da inşa edeceği yeni projesinin detayları netleşti. 350 milyon TL yatırım bedeline sahip olan projede 524 daire ve 45 dükkan olacak...

Vodafone Arena'nın tanıtımı için çalışmalar başladı!

Beşiktaş yönetimi, Vodafone Arena Stadı'nın tanıtımını 19 Mart'ta unutulmayacak bir organizasyonla yapmayı planlıyor. Siyah-beyazlılar, ligdeki son 2 maçını da Arena'da oynamanın hesaplarını yapıyor.

Mim Tanıtım: Gayrimenkul sektöründe yirmi yıllık deneyimli oyuncu!

Mim Tanıtım yirmi yıllık deneyimi ile firmanızın tüm ihtiyaçlarına eğitimli kadrosu ile cevap veriyor. Arazi geliştirme, Konsept, satış ve Pazarlama adımlarının tamamında firmanız ile uyum içerisinde çalışıp sorunsuz süreç yönetimini garanti ediyor.

Stüdyo 24 projesinin tanıtım filmi yayında!

İstanbul Avcılar Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinin tanıtım filmi yayında. Teslimlerin hemen yapıldığı projede fiyatlar 113 bin TL'den başlangıç gösteriyor. ,

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi tanıtım gezisi için basına açıldı!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanlığınca gerçekleştirilen tanıtım gezisiyle basına kapılarını açtı. Tanıtım gezisi Cumhurbaşkanı Basın Başdanışmanı Lütfullah Göktaş önderliğinde gerçekleştirildi.

bema avcılar tanıtım ofisi Haberi

bema avcılar tanıtım ofisi


Bema İnşaat, Emlak Konut GYO'dan aldığı Avcılar'daki arsa üzerinde 1.463 bağımsız birimden meydana gelen bir proje inşa edecek. 24 derslikli okul ve caminin de yer aldığı projede fiyatlar 10 gün içerisinde netleşecek.


Bema Avcılar projesi 85 bin 251 metrekare alanda yükseliyor. Bema Avcılar projesi üç tanesi ticaret, on tanesi konut bloğu olmak üzere 13 blok olarak inşa ediliyor.


Bema Avcılar projesinde 1.431 adet daire ve 32 adet ticari birim bulunuyor. Bema Avcılar projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.


Bema İnşaat Avcılar projesi için www.burasiyenievim.com internet adresinden ön talepleri topluyor. Bema Avcılar projesinde teslimler 30 ay sonra gerçekleştiriliyor.


Toplam inşaat alanı 282 bin 43 metrekare olan Bema Avcılar projesinde A blok 35 katlı, B1, B2, B3...