10 / 05 / 2024

Ben Affleck ve Jennifer Garner evi

Ben Affleck ve Jennifer Garner evi

Boşanmalarına karar vermelerine rağmen, hala aynı evde yaşayan Ben Affleck ve Jennifer Garner, şimdi de üç çocuklarıyla birlikte Londra'ya taşınıyor.

Mağdur ev sahibi, CHP'li Ali Mahir Başarır'a seslendi: Ben ve benim gibi mağdurlar için tek kelime etmiyorsunuz!

Ev sahibi kiracı kavgalarının alevlendiği şu günlerde mağdur bir ev sahibinden CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'a eleştiri geldi. İşte mağdur ev sahibinin o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Dünyaca ünlü o çift New York'ta ev arıyor! 

'Bennifer' olarak anılan Hollywood'un ünlü çifti Jennifer Lopez ve Ben Affleck, New York'ta ev arayışın başladı.

Trusted Uluslararası Danışmanlık Analiz Hizmetleri Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Trusted Uluslararası Danışmanlık Analiz Hizmetleri Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile M.A. Mahmoud Ben Ahmeıda tarafından kuruldu.

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile A.A Mareı Ben Dardf ve Şahin Atila Özkan ortaklığında kuruldu.

Bensiz piyasa olmaz dedi! İşte Vestel Akıllı Saat 2’nin fiyatı ve özellikleri…

Akıllı saat piyasasında “ben de varım” diyen Vestel Akıllı Saat 2 modelini uygun fiyattan satışa sunuyor! İşte Vestel Akıllı Saat 2’nin fiyatı ve özellikleri…

Altın ve dolarda şok etkisi! Biri pik yapacak biri çakılacak! Hemen bakın, sakın ben bilmiyordum demeyin!

Fed'in piyasayı büyük ölçüde etkileyecek kararı için bekleyiş devam ediyor. Fed'in faiz kararına ilişkin yorum yapan üç ekonomist önemli bir tarihe dikkat çekti. Altın ve dolar ne kadar? Sorular sorulurken birbiri ardına konuyla ilgili açıklamalar ortaya çıktı.

İslam Memiş’ten son dakika dolar açıklaması! Ben doları tercih etmem!

Ünlü analist İslam Memiş, ben doları tercih etmem dedi ve altın hakkında bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

İslam Memiş altın ve dolarda yaşanacak büyük tufanın tarihini verdi: Ben elde olanı sattım diyerek duyurdu

Altın ve dolar piyasasında yaşancak büyük tufan ne zaman kopacak. Piyasaların yakından takip ettiği bir isim olarak son dönemde ismi ön plana çıkan İslam Memiş, altın ve dolar alacaklara çok çarpıcı uyarılar yaptı.

Tapu dolandırıcılıkları arttı! Yaşlılar ve yurt dışında oturanlar radarda!

Özellikle Türkiye dışında oturan ve yaşlı insanlara ilişkin sahte vekalet kullanılarak yapılan taşınmaz satışlarında yükseliş kaydedildi. Hukuk sektöründen temsilciler bu satışlara engel olmak amacıyla web tapuya “ben gelmeden işlem yapılamaz” beyanı yazılması tavsiyesinde bulundu.

Al Joud Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Joud Emlak Ve Ticaret Limited Esenyurt’ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Emad E.A.M.A., Khaled Ben Saad tarafından kuruldu.

Prime Potomac International Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prime Potomac International Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  Ben Modo tarafından  kuruldu.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Bob Hope'un malikanesini alacak!

Jennifer Lopez, 17 senenin ardından tekrar barıştığı Ben Affleck ile yeni bir malikane arıyor. Ünlü çift, komedyen Bob Hope'un Los Angeles Toluca Gölü'nde bulunan gayrimenkulünü satın almayı düşünüyor.

Jennifer Lopez yeni ev arıyor!

Başarılı oyuncu Ben Affleck ile yeniden bir araya gelen şarkıcı Jennifer Lopez, yeni ev arıyor...

Ben Affleck ve Jennifer Garner evi Haberi

Ben Affleck ve Jennifer Garner evi

Bu boşanma arapsaçına döndü! Haziran'da ayrılık kararı almasına rağmen çocuklarının ayrılıktan etkilenmemesi için aynı evde yaşamaya devam eden Ben Affleck ve Jennifer Garner, şimdi de Londra yolcusu. Affleck'in Batman karakterini canlandıracağı 'Justice League' filminin çekimlerinin yapılacağı Londra'da bir yıl yaşamayı planlayan aile, şu sıralar ev aramakla meşgul, 10 yıllık evliliğinin ardından boşanma kararı aldıklarını açıklayan ikili, geçtiğimiz günlerde Los Angeles'taki evini de...