19 / 05 / 2024

Beni affet dizi

Beni affet dizi

Çekimleri Ankara'da yapılan "Beni Affet" dizisi oyuncuları Şeyma Korkmaz ve Murat Danacı, Batıkenf te 5. Etabı yapılan Akkent Konutiarı'ndan Akkent Paradise Gardens Residence'dan ev baktı.

İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Bir dizi önlem geliyor!

Türkiye’de 1 trilyon liralık pazar büyüklüğüne sahip olan e-ticaret sektöründe insanların özel verilerini korumak ve dijital casusluğun önüne geçmek amacıyla bir dizi tedbir hayata geçiriliyor.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Merkez Bankası bir dizi karar aldı: Taşıt kredisi, ihtiyaç kredisi...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), ekonomideki dengeleri korumak ve finansal piyasalardaki istikrarı sağlamak amacıyla sıkılaştırma adımları kapsamında bir dizi önemli karar aldı. Bu kararlar, 25 Temmuz 2023 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak 1 Ağustos 2023'ten itibaren yürürlüğe girecek.

İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'...

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün 2023 yılında da yükselişlerine devam etmesi bekleniyor. İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'... 29 Ocak 2023 gümüş ne kadar? 

İsrail, Doğu Kudüs'te bir dizi yerleşim projesi planlıyor!

İsrail Adalet Bakanlığının, işgal altında olan Doğu Kudüs'ün Bab el-Amud, Beyt Safafa, Sur Bahir, Şeyh Cerrah ve Beyt Hanina bölgelerinde bir dizi yeni Yahudi yerleşim projesi hayata geçirmeyi planladığı bildirildi.

Mehmet Topuz: Evimin satışı için vekalet verdiğim kişi beni dolandırdı!

Eski milli futbolcu Mehmet Topuz yaptığı açıklamada, "Evimin satışı için vekalet verdiğim kişi beni dolandırdı" dedi.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul için beni bir kişi ikna edemez!

Kanal İstanbul'un 2011'de seçim vaadi olarak ortaya atıldığını ifade eden İBB Başkanı İmamoğlu, "İstanbul'un coğrafyası böyle bir değişimi kaldıramaz. Bakın bu bir dayatmadır. 1 milyon 150 bin nüfus oluşturuluyor kanalın etrafında. Beni bir kişi ikna edemez kardeşim" dedi...

Ekrem İmamoğlu: Beni çılgın projeler değil çocuklar ilgilendiriyor!

İBB Ekrem İmamoğlu, yapımı devam eden Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi’ndeki kreş inşaatında incelemeler yaptı. Ekrem İmamoğlu, “Ben, insana ve çocuklarımıza yatırımı önemsiyorum. Beni ilgilendiren, bu şehrin çocukları ve bu şehrin insanları” dedi.

Yeni sektör: Dizi çekimleri için ev kiralama!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı olan Özay Şendir, bugünkü yazısında dizi çekimleri için mekan kiralamanın yeni bir sektör haline geldiğini anlattı. Şendir, Boğaz gören evlerin daha çok tercih edildiğini belirtti.

Yapımcılar, dizi setleri için ev ve yalı bulamıyor!

Yapımcılar, dizi setleri için ev ve yalı bulmakta zorlanıyor. Geçtiğimiz yıllarda cemiyetin ünlü isimleri, evlerini dizi yapımcılarına kiralıyordu. Ancak şimdi işler değişmiş ve ödenen yüksek rakamlar bile ev/ yalı sahiplerini ikna edemiyormuş.

Arzu Atabarut ve Murat Atabarut çifti evini dizi setine kiraladı!

Türk dizi sektöründe son yıllarda yaşanan hareketlilik; villa ve yalı sahibi sosyetik isimlerin de yüzünü güldürdü! Murat-Arzu Atabarut çifti evlerini dizi setine çevirmeyi kabul etti.

Dükkan sahibi beni çıkarmak istiyor ne yapmalıyım?

Bir dükkan kiraladığınızı ve mesleğinizi bu dükkanda icra ettiğinizi düşünelim. Dükkan sahibi kiracıyı nasıl çıkarır? Dükkan sahibi beni çıkarmak istiyor ne yapmalıyım, diyorsanız işte yanıtı...

Kirayı ödeyemiyorum ev sahibi beni icraya verebilir mi?

Taşınmaz kiralama işlemlerinde ev sahibi ile kiracı ile yapılan sözleşme kapsamında kiracı kira bedelini belirlenen tarihte ödemekle yükümlü oluyor. Peki, kirayı ödeyemiyorum ev sahibi beni icraya verebilir mi?

Evler dizi setine döndü!

Dizi ve sinema sektörünün büyümesiyle evler, kafeler hatta işyerleri bile dizi seti haline dönüştü. 2014’te 936 emlak, 265 de vasıta çekimlerde kullandırılmak üzere sahibinden.com’da satışa ya da kiraya çıkarıldı.

Beni affet dizi Haberi

Beni affet dizi

Çekimleri Ankara'da yapılan "Beni Affet" dizisi oyuncuları Şeyma Korkmaz ve Murat Danacı, Batıkenf te 5. Etabı yapılan Akkent Konutiarı'ndan Akkent Paradise Gardens Residence'dan ev baktı. 

Hafta sonunu ev bakarak geçiren sanatçılar, Ünal Akpınar A.Ş.'nin güvencesi ile yükselen Akkent Mahallesi'nin en prestijli projesi Akkent Paradise Gardens Residence'ı tercih etti. Ünal Akpınar A.Ş. 

Gayrimenkul Koordinatörü Dr. Huzur Keskin'den bilgi alan sanatçılar örnek daireyi ve projeyi çok beğendiklerini, setten kalan vakitlerini evde dinlenerek geçirdikleri için, yaşam alanlarının en önemli etken olduğunu dile getirdi. 



Posta...