16 / 05 / 2024

Beni Affet

Beni Affet

Ekranların sevilen dizisi Beni Affet’in başarılı oyuncuları Şeyma Korkmaz ve Murat Danacı, Ankara'da ev satın almak istiyor. Çift hafta sonu Batıkent’teki bir konut projesini gezdi.

İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'...

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün 2023 yılında da yükselişlerine devam etmesi bekleniyor. İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'... 29 Ocak 2023 gümüş ne kadar? 

Türkiye'deki binalar için flaş açıklama! İstanbul ve Ankara'daki yapılar alarm veriyor!

Emlak uzmanı Salim Taşçı, Türkiye'nin deprem kuşağında yer aldığına dikkat çekti ve "Binalar ‘imdat çığlığı’ atıyor. ‘Yıkın beni, dedeniz yaşına geldim, doğru dürüst inşaat yapın’ diye bağırıyor" şeklinde konuştu. İşte Taşçı'nın o çarpıcı açıklamaları...

Sebahattin Girgin: Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık beni dolandırdı!

Son zamanlarda yaşadığı mağduriyetle gündeme gelen İş insanı Sebahattin Girgin yaptığı açıklamada, Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından dolandırıldığını iddia ederek, “4.5 milyon TL’ye bana ev sattılar. Tapuyu bir türlü alamadım. Ev daha sonra başkasına satıldı.” dedi.

Defne Samyeli'den haciz açıklaması!

Oyuncu Defne Samyeli, 2 senedir kira borcunu ödemediğini öne sürerek kendisini icraya vererek haciz işlemleri başlatan ev sahibi Yusuf Araz hakkında sert konuştu: “Tehdit, şantaj karşısında sinmem, geri adım atmam mümkün değil. İki gün önce yapılan işlem etik dışı. Sırf beni küçük düşürmek amaçlı.”

Mehmet Topuz: Evimin satışı için vekalet verdiğim kişi beni dolandırdı!

Eski milli futbolcu Mehmet Topuz yaptığı açıklamada, "Evimin satışı için vekalet verdiğim kişi beni dolandırdı" dedi.

Kira borcu olanlar dikkat!

Posta yazarı Tamer Heper 'Kardeşimin kira sözleşmesine ben de kefil olmuştum. Sözleşme bir yıllıktı ama kardeşim bir yıldan sonraki aylardan itibaren kiralayana borçlanmış. Şimdi beni de icraya verdiler. Peki kefillik bir yıllık değil miydi?' sorusunu yanıtladı.

Noterde yapılan gayrimenkul satışı geçerli olur mu?

Posta yazarı Tamer Heper 'Akrabam iki katlı evinin üzerine ev yapmam için bana izin verdi. Noterde tasdik ettirdi. Katı yaptım, oturmaya başladım. Bina ruhsatsız olduğu için arsa olarak sattı. Yeni malik beni çıkartmak istiyor. Bu yeri kendi adıma tescil ettirebilir miyim?' sorusunu yanıtladı.

Eşin vefatında çocuklar mirastan hak alabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Hanımı trafik kazasında kaybettim. Yeni bir evlilik yaptım. 2002’den önce aldığım bir dükkan ve evim var. 2019’da bir ev daha aldım. Çocuklarım beni mahkemeye verip, annelerinin hakkını istiyorlar. Benim hangi malımdan hak alabilirler?' sorusunu yanıtladı.

İbrahim Tatlıses: Oğlum 20 daire için beni tehdit ediyor!

İbrahim Tatlıses öz evladı şikayet etti. Tatlıses, "Bodrum'daki Tatlıses Konakları'nda 21 adet dairem var. 20 tanesini satacaktım. Ancak öz oğlum Ahmet Salim Tatlı daireleri satmamı engelledi'' dedi.

Coşkun Sabah: Servetimi söylemek zorunda kaldım, bunun neresi yanlış?

“Parası olmayan beni anlamaz” sözleri tepkilere neden Coşkun Sabah, "Servetimi söylemek zorunda kaldım. ‘3-4 aylık birikimim var’ dedim, bunun neresi yanlış?" dedi...

İzale-i şuyu talep edilmeden hisse alınır mı?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Vefat eden babamdan üvey annemle bana bir ev kaldı. Üvey annem üst katta oturuyor, ben alt katta. Üvey annemin 1/4 benim 3/4 payım varken, beni çatı katına çıkartmıyor. İzale-i şuyu talep etmeden bu hisseyi almam mümkün mü?' sorusunu yanıtladı.

Hasan Akgün: Kumburgaz'daki binalar beni endişelendiriyor!

Kumburgaz'da deniz kumundan yapılmış evler olduğunu belirtti ve "Beton ve demir ömrünü yitirmiştir, binaların ayakta durması mümkün değil. 7.2’ yi görmelerine gerek yok 6 civarındaki deprem o bölgedeki bütün binaları yıkar" dedi...

Her on senelik kiracı kolayca çıkarılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Bir meskende dokuz senedir kiracıyım. Ev sahibim 10 senenin sonunda çıkmam gerektiğini ima etti. Henüz açık bir teklif yok ama demek ki aklında on sene dolunca beni çıkarmak var. Her on senelik kiracı kolayca çıkarılabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Beni Affet Haberi

Beni Affet

Çanakkaleli olan ve dizi için yaklaşık dört yıldır Ankara’da bulunan Şeyma Korkmaz ile Eskişehir’de yaşayan ve çekimler için iki şehir arasında mekik dokuyan Murat Danacı, projenin örnek daireleri gezerek bilgi aldı. 


Korkmaz ve Danacı, yoğun geçen setten geri kalan zamanlarını evde dinlenerek geçirdiklerini ve Ankara’da da ev sahibi olmak istediklerini dile getirdiler.


Hürriyet...