11 / 05 / 2024

benim atrzım bu projesi

benim atrzım bu projesi

İnteraktif bir yarışma ile yeni bir heyecana imza atmaya hazırlanan Filli Boya, ziyaretçilerine kendi tarzında kombinler yaratma fırsatı vererek, hem eğlenip hem kazanma şansı sunuyor...

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Haftalık olarak bakıldığı zaman pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın mı, dolar mı, borsa mı?

Emekli ve memur maaşları bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? Bu paraları bekleyenler hemen bakın!

Milyonlarca emekli ve kamu çalışanı bayram öncesinde maaşlarının hesaplara yatırılıp yatırılmayacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri maaş ödemeleriyle beraber 3 bin TL ikramiye alacak. Peki emekli ve memur maaşları bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? 

Gayrimenkul Yatırım Fonları konut üretimini artıracak!

Yaptığı açıklamada Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan taslakla Gayrimenkul Yatırım Fonlarının (GYF) konut üretimi yapmasının önünün açılacağını dile getiren NEO Portföy Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yener Yıldırım bu hamlenin sektöre can suyu olacağını söyledi.

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor ve araştırıyor? Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı altın mı, dolar mı, borsa mı? 

Ünlü doktordan 2024 dileği: Umarım bu yıl benim gibi on binlerce mağdur insan evlerine kavuşur!

Uzman Doktor Dağıstan Ayan'ın kiracı isyanı sürüyor. Dr. Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda borçla harçla aldığım evimde oturabilmek için 2022'de başlattığı hukuk mücadelesinde 2023'te de bir sonuç alamadığını söyledi. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Milletvekili açıkladı: İstanbul'da kentsel dönüşüm bu hızla devam ederse 4 milyon konut için 20 yıl gerekir!

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban, Meclis'te yaptığı açıklamasında deprem bölgesindeki konutlar ve kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Gürban'ın o açıklamaları...

''Benim maaşım neden düşük?'' diyen EYT'liler dikkat! Ne yapılması gerekiyor? Ücretlerde yeni ayar!

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) kapsamında emekli olan milyonlarca kişinin arasında maaşını düşük bulanlar yer alıyor. Peki ''Benim maaşım neden düşük?'' diyen EYT'liler ne yapmalı? İşte ayrıntılar...

Ankara'ya 4 milyar 750 milyon TL'lik dev yatırım! Bu bölgelere resmen piyango vurdu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı EGO Genel Müdürlüğü, raylı sistem uzatma hatları için düğmeye bastı. Projeye göre, M2 Hattının Koru-Yaşamkent ve Koru-Bağlıca raylı sistem hattı uzatılacak.

Gümüş altını solladı! Servetinize servet eklemeye geliyor! İşte gümüşün geleceği rekor seviye...

Gümüşe olan talep her geçen gün yükseliyor. Geçen sene yatırımcısına altından daha fazla kazanç sağlayan gümüş bu sene de yatırımcılarının servetine servet eklemeye geliyor. İşte gümüşün geleceği rekor seviye...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nden rekor sayıda personel alımı! Bu kadrolara tam 202 personel alınacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı’nda paylaştığı ilan çerçevesinde tam 202 adet personel alacağını duyurdu. Bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını paylaşan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, son başvuru tarihinin 7 Temmuz olduğunu belirtti.

Emtia piyasasında düşüş sürüyor, satış bakısı engellenmiyor! Altın, gümüş, buğday, mısır... Bir bir sıralandı!

Emtia piyasasındaki düşüş sürüyor. Peki altın, gümüş, buğday, mısırda son durum ne? İşte ayrıntılar...

Gram altında ‘alım’ zamanı mı? Uzmanlar ne diyor? Bu haberi okumadan yatırım yapmayın!

Mayıs başında rekor üstüne rekor kıran gram altının fiyatındaki gerileme ne anlama geliyor? Altın fiyatları yeniden yükselecek mi? Ne zaman alım yapmak lazım? İşte tüm bu soruların cevabı bu haberde..Tıklayın..

Gram altın alalım mı? Altının efendisi İslam Memiş beklediğimiz oluyor dedi! Bu haberi okumadan kuyumcuya gitmeyin

Altının efendisi İslam Memiş, ons altında 1975 dolara kadar bir gerilemenin görüldüğüne dikkat çekerek beklediğimiz oldu dedi. Gram altın alalım mı? Bu haberi okumadan kuyumcuya gitmeyin!

benim atrzım bu projesi Haberi

benim atrzım bu projesi

Filli Boya, Mudo ve Bukombin.com işbirliği ile 25 Ekim tarihinde hayata geçirilen bu yarışmada herkes kendi yaşam alanının mimarı olma ayrıcalığını yaşıyor.


Bu yeni kampanya ile kullanıcılar Filli Boya’nın facebook sayfasından ulaşabilecekleri Evim ve Tarzım bölümünden diledikleri kombini oluşturabiliyor. Kullanıcılar kendi tarzını yansıttığını düşündüğü en iyi dekorasyon ya da stil kombinini oluşturarak yarışmaya katılabiliyor.


Sosyal medyaya kendi tarzlarıyla damgasını vuracak olan ziyaretçiler, kombinlerini oluşturduktan sonra jürinin beğenisine sunuyor. 15 gün sonunda jüri tarafından seçilecek birinciye alt limitsiz 100 TL’lik, ikinciye alt limitsiz 75 TL’lik, üçüncüye alt limitsiz 50 TL’lik  Mudo.com.tr’den alışveriş ve 15 lt AlpinaSilan  kazanma şansı yakalıyor. Genel oylama ile belirlenerek en çok oy alan 10 kombinin sahibi ise Mudo.com.tr’den 100 TL alt limitli 50 TL’lik alışveriş şansı ve 7,5...