05 / 05 / 2024

benzine indirimi

benzine indirimi

Türkiye'de motorin fiyatlarına 30 Nisan çarşamba günü 1 lira 55 kuruş, 31 Mart perşembe günü ise 88 kuruş indirim uygulanmıştı. Ardından ise benzine indirim gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Benzine 80 kuruş indirim geldi! Peki, güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte 2 Nisan fiyat listesi...

Benzin, motorin ve LPG'de yeni dönem! Yeni fiyatlar belli oldu! Araç sahipleri dikkat!

EPGİS benzin, LPG ve motorin fiyatları hakkında oldukça önemli bir açıklama yapıldı, açıklamada motorin ve benzine indirim geldiği LPG otogaza ise zam geldiği duyurdu.

SON DAKİKA! Benzine bu gece tam 2 lira 11 kuruş indirim geliyor! Sürücülere müjde! 

Geçtiğimiz hafta 5 doları gören petrol fiyatlarının bu hafta 90 dolara düşmesi akaryakıtta yeni indirimi de beraberinde getirdi. Benzine bu gece indirim geliyor. İşte detaylar...

Akaryakıt fiyatlarında resmen deprem! Benzine peş peşe indirim müjdesi! Opet, BP, Total 19 Kasım 2022 fiyat listesi!

Milyonlarca sürücüye bayram ettirecek akaryakıt indirimi geldi. Akaryakıt fiyatlarında resmen deprem yaşanıyor. Benzine peş peşe indirim müjdesi geldi. Opet, BP, Total 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Araç sahipleri bayram edecek! Benzine son dakika indirimi geldi! Opet, Total, BP ve BP 21 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Rusya-Ukrayna savaşı ile beraber brent petrol fiyatlarında dalgalanma devam ederken benzine bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 TL indirim geldi.

TOKİ erken ödeme indirimi 2017!

TOKİ erken ödeme indirimi için başvuru süreci dün başladı. TOKİ peşin ödeme kampanyasında yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor...

Tapu harcı indirimi ne zamana kadar sürecek?

Alıcı ve satıcıdan binde 20 oranında tahsil edilen tapu harcında Bakanlar Kurulu kararı ile belli bir süre için indirim yapıldı. Peki, tapu harcı indirimi ne zamana kadar sürecek?

Bakırcı Serenity Cadde Halkalı lansman indirimi!

Toplam 180 adet daireden meydana gelen Bakırcı Serenity Cadde Halkalı lansman indirimi kapsamında yüzde 20 fiyat avantajı sunuluyor.

İlave yatırıma vergi indirimi geliyor!

Özel sektörün ilave yatırımlarına vergi indirimi geliyor. Maliye Bakanı Naci Ağbal, ''Yatırım indiriminin realize edileceği bir sistem getiriyoruz" açıklamalarında bulundu.

Tapuda harç indirimi ne zaman son?

15 Mart'ta Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince, tapu harcında indirim yapıldı. Peki, tapuda harç indirimi ne zaman son?

Beyaz eşya ve mobilyada kdv indirimi ne zaman son?

Beyaz eşya ve mobilyadaki vergi indirimleri uzatma kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiş oldu. Peki Beyaz eşya ve mobilyada kdv indirimi ne zaman son? diyorsanız işte yanıtı...

Tapu harcı indirimi ne zaman?

Tapu dairesinde yapılan devir işlemleri için alıcı ve satıcı tarafından ödenen tapu harcında belli süreliğine, belli oranlarda indirim yapıldı. Peki, tapu harcı indirimi ne zaman son?

Mobilya ve beyaz eşyada KDV indirimi son tarihi!

Geçtiğimiz Şubat ayında başlayan mobilya ve beyaz eşyada KDV indirimi için süre uzatıldı. İşte mobilya ve beyaz eşyada KDV indirimi son tarihi..

Mobilya ve beyaz eşyada vergi indirimi Eylül'e uzatıldı!

Başbakan Binali Yıldırım'dan mobilya ve beyaz eşya alacaklara müjde. Mobilya ve beyaz eşyadaki vergi indirimi Eylül sonuna kadar uzatıldı.

Vergi indirimi fiyatlara yansıdı mı?

TÜİK ve TCMB'ye göre beyaz eşyada ve mobilyadaki vergi indirimi fiyatlara yansımadı. Tüketici örgütleri fiyat şikayetinin yoğun olmadığını belirtti.

benzine indirimi Haberi

benzine indirimi

Rusya ve Ukrayna arasında çıkan savaş sebebiyle brent petrolün varil fiyatı 130 dolar sınırını aşmıştı. Ardından ise yapılan konuşmalar sonucu brent petrolün varil fiyatı 104 dolara kadar geriledi. Bu şekilde Türkiye'de 30 Mart çarşamba günü motorinin litresine 1 lira 55 kuruş indirim uygulandı. Uygulanan bu indirimin hemen ardından 31 Mart perşembe günü 88 kuruşluk bir indirim daha geldi.

Benzine 80 kuruş indirim!

Motorine uygulanan indirim sonrası benzin için de aynı beklenti oluştu. Brent petrolün düşüşe geçmesiyle benzine 80 kuruş indirim geldi. Bu indirim gece yarısından itibaren geçerli olacak.

Peki, 2 Nisan 2022 akaryakıt fiyatları ne kadar?  İşte 2 Nisan Benzin ve Mozot fiyat listesi...

2 Nisan 2022 Benzin Fiyat Listesi

İstanbul Benzin Fiyatı: Benzin, indirimle beraber  19 lira 81 kuruştan 19...