29 / 04 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'de yeni dönem! Yeni fiyatlar belli oldu! Araç sahipleri dikkat!

Benzin, motorin ve LPG'de yeni dönem! Yeni fiyatlar belli oldu! Araç sahipleri dikkat!

EPGİS benzin, LPG ve motorin fiyatları hakkında oldukça önemli bir açıklama yapıldı, açıklamada motorin ve benzine indirim geldiği LPG otogaza ise zam geldiği duyurdu.



Benzin, LPG ve motorin fiyatları hakkında oldukça önemli bir açıklama yapıldı. Konuyla alakalı olarak Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından yapılan açıklamada motorin ve benzine indirim geldiği LPG otogaza ise zam geldiğini duyurdu. Söz konusu açıklama sosyal paylaşım platformlarından biri olan Twitter üzerinden yapıldı; motorine 96 kuruş, benzine 23 kuruş indirim gelirken, otogaza ise 33 kuruş zam yapıldı. Yapılan açıklamaya göre zam ve indirimler bugün itibariyle geçerli olurken yeni fiyatlar da belirlendi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön