16 / 05 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'de yeni dönem! Yeni fiyatlar belli oldu! Araç sahipleri dikkat!

Benzin, motorin ve LPG'de yeni dönem! Yeni fiyatlar belli oldu! Araç sahipleri dikkat!

EPGİS benzin, LPG ve motorin fiyatları hakkında oldukça önemli bir açıklama yapıldı, açıklamada motorin ve benzine indirim geldiği LPG otogaza ise zam geldiği duyurdu.



Benzin, motorin ve LPG de yeni dönem! Yeni fiyatlar belli oldu! Araç sahipleri dikkat!

YENİ FİYATLAR

Kamupersonelinet'ten Batuhan Temel'in haberine göre,

İndirimin ardından İstanbul’da yaklaşık 17.01 Türk Lirasından satılan motorinin litre fiyatı 16.05 Türk Lirası olacak. Ankara’da ise yaklaşık olarak 17.10 Türk Lirası olan motorinin litre fiyatı 16.14 Türk Lirası olurken, Motorinin litresi, İzmir’de 17.10 Türk Lirasından 16.14 Türk Lirasına inecek.

İndirimin sonrası İstanbul’da yaklaşık 16.79 Türk Lirasından satılan benzinin litre fiyatı 16.56 Türk Lirası olacak. Ankara’da ise yaklaşık olarak 16,88 Türk Lirası olan bir litre benzin 16.65 Türk Lirası olurken, İzmir’de 16.90 Türk Lirasından 16.14 Türk Lirasına inecek.

Zammın ardından LPG’nin litresi İstanbul’da yaklaşık olarak 9.74 Türk Lirasından 10.07 Türk Lirasına yükselirken, Ankara’da ise 9.84 Türk Lirasından 10.17 Türk Lirasına, İzmir’de 9,68 Türk Lirasından 10.01 Türk Lirasına arttı.

Araç sahipleri dikkat! İndirim ve zam bir arada!

Akaryakıta zam! Benzin ve motorinin 28 Şubat güncel akaryakıt fiyatları kaç TL oldu?

Motorin ve benzin fiyatlarında son durum ne? Son dakika!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön