18 / 05 / 2024

Bera Alanya 2015 turizm

Bera Alanya 2015 turizm

Geçtiğimiz yıl 180 bin misafir ağırlayan, alternatif turizmin öncülerinden Bera oteller Grubu üyesi Bera Alanya, yenilenen konsepti ve mekanlarıyla konukları için hazırlanıyor.

Alanya Kestel'de fakülte yolu asfaltlanıyor!

2015 ile 2016 yılının ikinci yarısında yayla yollarında 50 kilometre yolu altyapısı ile yeniden düzenleyen Alanya Belediyesi, Kestel Mahallesi İşletme Fakültesi yolunu düzenleyerek kaldırımlarını yapıyor.

Alanya Yeniköy Barajı inşaatında son durum ne?

14 Ekim 2015 tarihinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun temelini attığı Maliyeti 29 milyon 367 bin 903 TL olan Alanya Yeniköy Barajında çalışmalar devam ediyor. Alanya Yeniköy Barajı ile 12 bin 250 dekar tarım alanı suya kavuşacak.

Adem Murat Yücel: Alanya'da daha büyük yatırımlar yapacağız!

2015 yılında kıt imkanlarla çok büyük hizmetler yaptıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Hizmetlerimizi Alanya’nın en ücra köşesine kadar götürdük. 2016'da güzel projeler ve daha büyük yatırımlarla halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Avrasya GYO Alanya'daki gayrimenkullerin 2015 değerlemesini yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Alanya İlçesi, Türkler Köyü, 320 Ada, 1 Parsel D Blok 1 ve 3 Bağımsız Bölüm numaralı Dubleks Meskenler Değerleme Raporu Revizesine ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Alanya, turizm gelirinin yüzde 10’unu karşılıyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkan Yardımcısı Hızır Bozdoğan, “2015 yılında Alanya’da 7 yeni tesiste 4 bin 254 yatak kapasitesi hizmete açıldı. Ülke toplam turizm gelirinin yaklaşık yüzde 10’unu Alanya olarak oluşturuyoruz” dedi.

Bera Alanya yenilenen konsepti ile yaza hazır!

Geçtiğimiz yıl 180 bin misafir ağırlayan, alternatif turizmin öncülerinden Bera oteller Grubu üyesi Bera Alanya, yenilenen konsepti ve mekanlarıyla konukları için hazırlanıyor.

Alanya'ya yıllık 35 milyon turist geliyor!

Finlandiya'nın resmi radyo televizyon kurumu YLE muhabirinin sorularını yanıtlayan Alanya Belediye Başkanı Yücel, "Alanya artık dünyada bir markası. 2015 yılında havalimanına gelen yolcu sayısının 1 milyonu geçmesini bekliyoruz" dedi

3. ALODIF 2015 fuarı Antalya'da açıldı!

Alanya Otel, Restoran Donanımları, İç ve Dış Mekan Ürünleri, Yapı ve Dekorasyon Malzemeleri İhtisas Fuarı (ALODİF 2015) kapılarını 3'üncü kez açtı.

Bera Alanya, bu yıl 200 bin kişiyi konuk edecek!

KONYA Bera Oteller Grubu üyesi Bera Alanya, yatırımlarını hızlandırdı. Otel, yenilenen konseptiyle bu yıl 200 bin misafir ağırlamayı hedefliyor.

Antalya Alanya'da 1.8 milyon TL'ye satılık tarla!

Antalya İli Alanya İlçesi Milli Emlak Müdürlüğü'nden Alanya ilçesinde çocuk parkı ve yeşil alan durumunda bulunan tarla 1 milyon 896 bin 762 TL'ye 25 Mart 2015 tarihinde ihale edilecek.

Bera Oteller Grubu üyesi Bera Alanya yenilendi!

Alternatif turizmin öncülerinden Bera Oteller Grubu üyesi Bera Alanya, yenilenen konsepti ve mekanlarıyla konukları için hazırlanıyor. Bera Alanya, önümüzdeki sezondan oldukça umutlu.

Alanya turizmi ve 2015 turizm sezonu masaya yatırıldı!

Alanya turizminin ve 2015 yılı turizm sezonunun masaya yatırıldığı çalıştayda 2014 turizm sezonunun iyi geçtiği, 2015 turizm sezonunda ise 'Alanya-Gazipaşa Havalimanı' avantajına sahip olunduğu vurgulandı.

Antalya Alanya'da 1 milyon 350 bin TL'ye satılık villa!

Antalya İli'nin Alanya İlçesi'nde yer alan 505,43 metrekare yüzölçümüne sahip villa Alanya 1. İcra Dairesi tarafından 20 Ocak 2015 günü saat 10:00 ile 10:05 arası ihale ediliyor.

Bera Alanya 2015 turizm Haberi

Bera Alanya 2015 turizm

Bera Alanya'nın yenilenen konsepti ile 2015 sezonuna hazırlandığını ifade eden Bera Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Erol Kaya, yüzde 35 erken rezervasyon fırsatı ile misafirlere avantajlı bir tatil imkanı sunmayı hedeflediklerini söyledi. 



Türkiye'de kış dönemi yorucu bir okul ve iş temposu ile devam ederken, bu yorgunluğu atmak isteyenlerin uğrağı Akdeniz'deki turizm tesisleri de misafirlerine hazırlanıyor. Akdeniz bölgesinde denize sıfır tatil fırsatı sunan, açık hava fitness alanları, yürüyüş parkurları, bay ve bayanlara özel havuzları, sahil seyir terası, anne-çocuk havuzları, dev yamaç ve su kaydırakları ile yenilenen Bera Alanya, önümüzdeki sezondan oldukça umutlu. 



HELAL UYGUNLUK BELGESİ ALAN İLK FİRMA 

Alternatif turizmin öncülerinden Kombassan Holding ve Bera Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Erol Kaya konuyla ilgili açıklamasında, Bera Oteller Grubu'nun beş yıldızlı Bera Ankara ve Bera Alanya...