28 / 04 / 2024

Bera

Bera

Kombassan Holding'in turizm alanında faaliyet gösteren şirketlerinden Bera Ankara, turizm sektöründe Türkiye'nin ilk "Helal Uygunluk Belgesi"ni aldı. Holding'in Bera Oteller Zinciri 'nin 4 halkası bulunuyor.

Bera, Seferihisar'da termal; Ankara'da şehir oteli açacak!

Kombassan Holding'in turizm markası Bera, Konya ve Alanya'dan sonra Seferihisar'da termal, Ankara'da ise şehir oteli açacak

Büyükşehir ‘yargıda’ demişti: Seferihisar'da SİT alanına otel planları yeniden askıya çıkarıldı!

Konya merkezli Bera Holding’in İzmir’in Seferihisar ilçesindeki doğal SİT bölgesindeki denize sıfır parsele inşa etmek istediği otelin ayrıntıları planları askıya çıkarıldı. İşte detaylar....

Bera Desıgn Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bera Desıgn Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmet Hakan KAragül ve Enes Ak ortaklığında kuruldu.

Öz Bera Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bera Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Mavuş ve Mehmet Hamza Mavuş ortaklığında kuruldu.

Bera Holding'in acı günü! Haşim Bayram vefat etti!

Bera Holding Kurucusu ve ilk Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Bayram, hayatını kaybetti. 

Bera Holding konut üretmeye devam edecek!

Bera Holding, 30 yılı aşkın sürede 3,5 milyon metrekare üzerinde inşaat alanı ve 10 binin üzerinde konut üretimi yaptık. Bera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun, holdingin gelecek dönem planlarını paylaştı.

Bera Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bera Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Tuncer, Abdurrahman Toksöz ve Mehmet Çakmak ortaklığında kuruldu.

Bera Holding'ten Milli Dayanışma Kampanyası'na 240 bin TL destek!

Bera Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki "Milli Dayanışma Kampanyası"na 240 bin TL destek verdi.

Bera Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bera Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Rasim Uğur Arslan tarafından kuruldu. 

İzmir Doğanbey’deki imar iznine tepki!

İzmir Doğanbey’de doğal sit alanı olan bölgedeki 9 parselin statüsünün, Ahmet Davutoğlu hükümetinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olan Ali Rıza Alaboyun’un şirketi Bera Holding için değiştirilmesi tepkilere neden oldu.

LC Waikiki Konya'dan 121 milyon TL'ye arsa aldı!

Bera Holding'in Konya ili, Selçuklu İlçesi Kayacık Köyü'ndeki toplam 573 bin 660,82 metrekarelik arsası 121 milyon TL'ye LC Waikiki'ye satıldı.

Bera Travel Turizm Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bera Travel Turizm Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Raif Atasoy tarafından kuruldu. 

Eminevim’den geleceğin mühendislerine büyük destek!

Adalet ve Medeniyet Derneği’nce düzenlenen ve ana sponsorluğunu da Eminevim’in yaptığı, ‘Mühendislik Buluşması’ Antalya’da Bera Hotel’de gerçekleştirildi.

Konya Göztepe Konutları'nın inşaatında sona gelindi!

Komyapı Sille’de bin 500 konutluk yeni bir yaşam alanı hayata geçiriliyor. Bera Holding’in inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı’nın yeni projesi Göztepe Konutları'nda inşaat tüm hızıyla devam ediyor.

Bera Haberi

Bera

Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, yaptığı açıklamada; alternatif tatil konseptinde Alanya'da hizmet veren beş yıldızlı Bera Alanya ile Konya'daki Bera Konya ve Bera Mevlana'nın ardından beş yıldızlı Bera Ankara'nın, başkentin turizm hayatına yeni bir hizmet anlayışı kazandıracağını ifade etti. Şahin, şunları söyledi: "Bera Otellerimiz, ülkemizde ve bulunduğumuz coğrafyada yaşayan insanımızın tatil beklentilerini çok iyi analiz ediyor. Bu beklentiler çerçevesinde, Bera Oteller grubumuzun, önümüzdeki dönemde sahip olduğu deneyimi ve hizmet kalitesini başka şehirlerimize ve sağlık turizmi alanına taşımayı hedeflemekteyiz. 'Helal hizmet' kavramı ise, turizm tesislerimizi tercih eden insanımızın önemli bir talebiydi. 


Sektörde bu talebi ilk olarak yerine getiren ve belgelendiren kuruluş olmak, bizi haklı olarak gururlandırmakta ve...