02 / 05 / 2024

Bera, Seferihisar'da termal; Ankara'da şehir oteli açacak!

Bera, Seferihisar'da termal; Ankara'da şehir oteli açacak!

Kombassan Holding'in turizm markası Bera, Konya ve Alanya'dan sonra Seferihisar'da termal, Ankara'da ise şehir oteli açacak



Konya dışındaki ilk yatırımını Alanya'ya yapan Kombassan Holding bünyesindeki Bera Oteller Grubu, rotayı Seferihisar'a çevirdi. Şirket Seferihisar'da alternatif turizme yönelik yatırım yapmaya hazırlanıyor. Kombassan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Aydemir, kendilerine ait 350 bin metrekarelik alan üzerinde Bera Termal adlı 5 yıldızlı bir termal otel yapacaklarını söyledi. Ankara'da ise şehir otelciliği yapmak için uygun bir mekân baktıklarını dile getiren Aydemir, özellikle geliri yüksek olan İstanbul, Bursa, İzmir, Gaziantep gibi büyükşehirlerde şehir otelciliği yapmak istediklerini kaydetti. Bera Alanya'da ağırlıklı olarak İstanbul, Konya, Ankara, Bursa, Kayseri ve Konya'dan misafir ağırladıklarını belirten Aydemir, Türkiye'de alternatif turizm alanında 32 işletmenin olduğunu hatırlattı. Aydemir, "Mütedeyyin dediğimiz muhafazakâr kesim zenginleşmeye başlayınca bu alandaki yatırımlarımızı artırmaya karar verdik" diye konuştu. 


İftardan sonra denizi aydınlatacak


Aydemir, ramazanda hem tatil yapıp hem de oruç tutacaklar için iftardan sonra plajı aydınlatıp müşterilerine denize girme imkânı sağlayacaklarını söyledi. Aydemir, geceliği 110 euro olan otelde oruç tutanlar için yarım pansiyon alternatifini de devreye soktuklarını ve fiyatları 38-48 euroya çektiklerini belirtti. 


Pınar Çelik / SABAH


Geri Dön