05 / 05 / 2024

berat albayraktan bist değerlendirmesi

berat albayraktan bist değerlendirmesi

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, Borsa İstanbul'un yılbaşından bu yana artan yatırımcı ilgisiyle yükselişini devam ettirdiğini belirterek, 2020 yılının kayıplarını geri alan az sayıda borsadan biri olduğunu bildirdi.

BİST 100'de tüm zamanların en iyi getiri sağlayan hisseleri belli oldu!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bu hafta tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirdi. Buna göre, şubat ayına iyi bir giriş yapan BIST 100 endeksi, son 10 yılın şubat aylarında ise karışık bir performans kaydetti.

Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi! BİST-100 ağır kayıplar yaşayabilir!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,24 yükselişle 7.622,69 puandan başlarken Ekonomist Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi. 

Borsaya yatırım yapanların karlı günü! BİST 100 tarihi rekoru kırdı

BIST 100 Endeksi günü 1,82 puan yükselerek 8,487 puandan tamamladı. BIST 100 Endeksi tarihi zirvesini 8.512 puana çıkardı. İşte tüm detaylar...

Borsa'da son dakika! BİST 100 güne 6.688 puandan başladı!

Yatırımcıların son dakika gelişmelerini merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,09 yükselişle 6.688,10 puandan başladı.

Siyasetteki olumlu tablo borsaya da yansıdı. BİST 100 endeksi 5.479 puana yükseldi

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in yeniden altılı masaya dönmesi ile başlayan olumlu hava bu sabahki rakamlara da yansıdı. Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi açılışta, önceki kapanışa göre 87 puan birden yükselerek 5.479 puana yükseldi.

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Gültekin tarafından kuruldu.

Berat İkiz Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat İkiz Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Berat İkiz tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berat Albayrak çıkışı: Çok çaba sarf etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz Gazı Denize İlk Boru İndirme ve Kaynak Töreni’nde 'Karadeniz'de keşfedilen gazın ne zaman kullanıma gireceğini' açıkladı. Erdoğan konuşmasında eski bakan Berat Albayrak hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ahmet Pınarbaşı, Ayhan Aydın, Hüseyin Demir ve Murat Selçuk ortaklığında kuruldu.

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Berat Albayrak'tan 3 yıl sonra gelen 'ideolojik' itiraf

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden 3 yıl önce istifa eden Cumhrubaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayak, piyasaya yeni çıkan kitabında ilginç itiraflarda bulundu.

Berat Albayrak’ın, ‘Burası Çok Önemli’ kitabı satışa çıkıyor! Kapakta, dillere pelesenk olan cümlesi var

Bir dönem Enerji Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevlerinde bulunduktan sonra görevden, ‘’Affını’’ isteyerek bakanlığı bırakan Berat Albayrak’ın, ‘’Burası Çok Önemli’’ adındaki kitabı, 11 Mart Cuma günü tüm kitapçılarda yerini alacak…

Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul güzergahındaki arazisi imara açıldı iddiası!

Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak’ın tartışmalı proje Kanal İstanbul güzergahındaki ‘tarla’ vasfına sahip arazinin, proje planlarına onay verilmesiyle beraber kesin olarak imara açıldığı ileri sürüldü.

berat albayraktan bist değerlendirmesi Haberi

berat albayraktan bist değerlendirmesi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından, Borsa İstanbul'un yükselişine ilişkin paylaşımda bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; paylaşımında, aralarında Almanya, Fransa, Çin ve İngiltere gibi ülkelerin bu yılki borsa performanslarının yer aldığı grafiğe de yer veren Albayrak, "Borsa İstanbul, yılbaşından bu yana artan yatırımcı ilgisiyle yükselişini adım adım devam ettirerek 2020 yılının kayıplarını geri alan az sayıda borsadan biri oldu. Türk lirasına güvenen, Türk varlıklarına ve şirketlerinin büyüme hikayesine inanan herkes kazanacak." ifadelerini...