28 / 04 / 2024

beraya verilen belge

beraya verilen belge

Kombassan Holding'in turizm alanında faaliyet gösteren şirketlerinden Bera Ankara, turizm sektöründe Türkiye'nin ilk "Helal Uygunluk Belgesi"ni aldı. Holding'in Bera Oteller Zinciri 'nin 4 halkası bulunuyor.

Arsa ve tarla sahiplerine flaş uyarı: Artık tapuda bu belge isteniyor!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan ve çiftçilerin tarımsal faaliyetlerini kayıt altına almak amacıyla oluşturulmuş olan Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Yönetmeliği'nde bir değişiklik yapıldı. Verilen detaylara göre tapuda bu belge isteniyor... İşte detaylar...

Yapı ruhsatı verilen bina sayısı yüzde 131,8 arttı!

Merakla beklenen yapı izin istatistiklerine göre yapı ruhsatı verilen bina sayısı yüzde 131,8 arttı...

Esnafa verilen kira desteğinden 1 milyon 200 bin kişi yararlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, esnafa verilen kira desteğinden 1 milyon 200 bin kişinin faydalandığını söyledi.

Mica Ertegün Bodrum'daki villası için verilen teklifi reddetti!

İş insanı merhum Ahmet Ertegün’ün eşi Mica Ertegün, Bodrum'da bulunan villası için Rus insanı tarafından verilen 20 milyon dolar teklifini geri çevirdi. Ertegün eşine verdiği sözü tutarak villayı satmayacağını dile getirdi.

Emlakçılara verilen ücret ne kadar olmalı?

Ev alıp satarken veya kiralarken hizmet alınan gayrimenkul danışmanlarına verilen ücret zaman zaman mülk sahipleri ve alıcıların canını sıkıyor. Çoğu zaman şikayet bu ücretler konusunda iki taraf ta şikayet ediyor. 

Konut projeleri için verilen vaatlere dikkat!

Konut projeleri satışı sırasında projeye ilişkin verilen vaatlerden birinin dahi eksik olması halinde alıcıya tazminat ödenmesine karar verildi. 

Bir şirkete verilen askeri arazi meclis gündeminde!

Bir şirkete verilen askeri arazi meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da yıkım kararı verilen okulda eğitime devam edilmesi meclis gündeminde!

İstanbul'da bir okul hakkında yıkım kararı verilmesine rağmen eğitime devam edildiği iddiası ve hakkında yıkım kararı verilen okul sayısı meclis gündemine taşındı. Saadet Partili'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Son 10 yılda kamulaştırma kararı verilen taşınmazlar TBMM'de!

Son 10 yıl içinde hakkında kamulaştırma ve acele kamulaştırma kararı verilen taşınmazlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elazığ'da depremzedelere verilen evler 2 bin TL’ye kiralanıyor!

Elazığ’da 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde yıkılan ve devlet tarafından tekrar yapılarak hak sahiplerine verilen bazı konutların 2 bin TL ve üzerinde kiraya verilmek istenmesi tepkilere neden oldu. 

Tekfen iştiraki Gate, Kazakistan'da ara verilen projeye yeniden başladı!

Gate İnşaat'ın Kazakistan'da koronavirüs sebebiyle ara verilen petrol sahası işi 116 milyon dolar artışla 622 milyon dolara yükseldi

Müteahhitlere belge şartı geldi! 50 bin müteahhit belge alabildi!

2019'da uygulamaya alınan düzenleme ile müteahhitlerin sınıfına uygun olarak belge alması çalışmasına geçildi. 1.5 yıla yaklaşan sürede 425 bin müteahhitten sadece 50 bine yakınının belge aldığı kaydedildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Van'da bazı alanlarda verilen imar yetkisi 1 yıl uzatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Van'da depremden sonra verilen, bazı alanlarda imar planları ile her türlü arazi ve arsa düzenlemeleri yapma, yaptırma ve onaylama yetkisi 1 sene uzatıldı.

beraya verilen belge Haberi

beraya verilen belge

Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, yaptığı açıklamada; alternatif tatil konseptinde Alanya'da hizmet veren beş yıldızlı Bera Alanya ile Konya'daki Bera Konya ve Bera Mevlana'nın ardından beş yıldızlı Bera Ankara'nın, başkentin turizm hayatına yeni bir hizmet anlayışı kazandıracağını ifade etti. Şahin, şunları söyledi: "Bera Otellerimiz, ülkemizde ve bulunduğumuz coğrafyada yaşayan insanımızın tatil beklentilerini çok iyi analiz ediyor. Bu beklentiler çerçevesinde, Bera Oteller grubumuzun, önümüzdeki dönemde sahip olduğu deneyimi ve hizmet kalitesini başka şehirlerimize ve sağlık turizmi alanına taşımayı hedeflemekteyiz. 'Helal hizmet' kavramı ise, turizm tesislerimizi tercih eden insanımızın önemli bir talebiydi. 


Sektörde bu talebi ilk olarak yerine getiren ve belgelendiren kuruluş olmak, bizi haklı olarak gururlandırmakta ve...