06 / 05 / 2024

Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi ek binası

Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi ek binası

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi ek binası temeli törenle atıldı.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Düzce’nin en önemli 5 sorunu çözüme kavuştu!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı ve Bilim Sanayi Teknoloji eski Bakanı Dr. Faruk Özlü Düzce'nin 5 sorununun çözüme kavuştuğunu söyledi. 

Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi açıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi'nin açılışına Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve protokol üyeleri de katıldı.

İzmir'deki nitelikli konutlara talep artacak!

ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı ve Mopsan AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO'su Dr. Faruk Güler, İzmir'de arka arkaya yaşanan depremlerin nitelikli konuta talebi artıracağını dile getirdi.

Bergama Devlet Hastanesi'ne ek bina müjdesi!

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi ek binası temeli törenle atıldı.

Balıkesir Dursunbey'e OSB müjdesi!

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, ilçeye kurulması planlanan OSB için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ile görüştü. Bakan Özlü, Dursunbey OSB’yi 2017 yatırım planına alabilecekleri müjdesini verdi.

Düzce’ye Bilim ve Teknoloji Merkezi geliyor!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, 26 bölgeden biri olarak seçilen Düzce’ye Bilim ve Teknoloji Merkezi açılacağını söyledi.

Selimiye Camii çevre projesine bakanlıktan destek!

Edirne Valisi Günay Özdemir, Selimiye Camii çevre projesinin bakanlık tarafından destekleneceğini söyledi. Vali Özdemir, projenin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün kaynak konusunda destek olacağını belirtti.

Faruk Güler: İzmir ekonomik atağa kalkacak!

İzmir'in projeler kentine dönüştüğünü belirten ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler, ''Kentin büyük bir ekonomik atağa kalkacağını düşünüyoruz" dedi.

Düzce Devlet Hastanesi Aralık'ta açılacak!

AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, Düzcelilerin uzun zamandan beri beklediği ve bir türlü tamamlanamayan 352 Yataklı Devlet Hastanesinin 2015 yılının son ayında yani bir ay sonra açılacağını duyurdu.

Düzce Devlet Hastanesi Aralık ayında açılacak!

AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, Düzcelilerin uzun zamandan beri beklediği 352 Yataklı Devlet Hastanesinin 2015 yılının son ayında açılacağını duyurdu.

Karşıyaka 360 projesinde çalışmalar devam ediyor!

İzmir'in uzun soluklu ve büyük hacimli konut projelerinden olan Yüksek Vadi, Karşıyaka 360 Projesi ile çalışmalarına devam ediyor. Dr. Faruk Güler, konut planlamasında her zaman daha çok yeşil alanlar hedeflediklerini açıkladı.

Bergama tümülüslerinde araştırmalar devam ediyor!

UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne giren Bergama'da, Maltepe, Yığmatepe ve Tavşantepe tümülüslerinde araştırmalar devam ediyor. Alman Arkeoloji Enstitüsü Müdürü ve Bergama Kazı Heyeti Başkanı Prof. Dr. Felix Pirson konuyu değerlendirdi.

Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi ek binası Haberi

Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi ek binası


Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi ek binası temeli törenle atıldı. Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, İzmir İl Sağlık Müdürü Dr. Ayhan İzzettinoğlu, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bedia Salnur, Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbuyacı, Faruk İlker Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Osman Himmetoğlu, hayırsever İşadamı Mitat Öztüre ve ailesi, siyasi partilerin temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Uzm. Dr. Osman Himmetoğlu Bergama DH'nin geçirmiş olduğu süreci dile getirirken bu süreçte maddi ve manevi her daim...