15 / 05 / 2024

Bergama Kozak yolu

Bergama Kozak yolu

Bergama'nın Kozak yaylasına giden ve bölgedeki 16 köyün ulaşımını sağlayan 25 kilometrelik zikzaklı yolun genişletilerek üç şeritli yapılması için beş ay önce başlayan çalışmalar hızla devam ediyor.

Kozak Çevre Yolu projesi meclis gündeminde!

İzmir'in Bergama ilçesinde bulunan Kozak Çevre Yolu projesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Bergama’da RES projesi iptal edildi!

İzmir Bergama’da Kozak Yaylası Çamavlu köyü merasına yapılmak istenen rüzgar enerji santralleri (RES) köylülerin kararlı duruşu nedeniyle iptal edildi.

İzmir Bergama’ya RES projesi geliyor!

İzmir Bergama’da Kozak Yaylası Çamavlu köyü yakınlarında rüzgar enerji santralleri kurulacak. Kurulmak istenen RES, köylülerin merasını tehdit ediyor.

Bergama'ya yeni meydan!

Bergama Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kozak Yukarıbey Mahallesi’nde meydan düzenlenmesi yapılıyor. Meydan, köydeki okullar için “tören alanı” olarak ta düzenlenip, kullanıma sunulacak.

Bergama-Kozak yolu üç şerite çıkıyor!

Bergama'nın Kozak yaylasına giden ve bölgedeki 16 köyün ulaşımını sağlayan 25 kilometrelik zikzaklı yolun genişletilerek üç şeritli yapılması için beş ay önce başlayan çalışmalar hızla devam ediyor.

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım Çıkış Yolu programına katılacak!

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Bloomberg HY kanalında Sami Altınkaya'nın sunuculuğunu üstlendiği Çıkış Yolu adlı programa katılacak. Yıldırım pogramda Türkiye'de inşaat sektöründen ve Kiptaş'ın yeni projelerinden bahsedecek...

Eyner Enerji Artvin'de sondaj yolu açtı!

Artvin'in Arhavi ilçesine bağlı Kamilet Vadisi'nde hidroelektrik santral (HES) yapmak isteyen Eyner Enerji Üretim Şirketi, Artvin İl Özel İdaresi'nin, 'imar planı onaylanıp kesinleşmeden faaliyet yapılamaz' uyarısına rağmen sondaj yolu açtı...

Tokat Çevre Yolu'nun köprü inşaatı başladı!

Tokat Çevre Yolu'nun heyelan riski olan bölgelerde Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından ihale edilerek yaklaşık 7 ay önce başlatılan çalışmalar kapsamında 80 metre uzunluğunda köprü yapımı için temel çalışmaları başladı....

Klk Yapı Basın Ekspres Yolu projesi : BoardWalk!

Klk Yapı Basın Ekspres Yolu projesinin adı BoardWalk oldu. 500 adet bağımsız birimin yer aldığı BoardWalk Basın Ekspres projesi bu yıl sonunda ön satışa sunuluyor...

ODTÜ Yolu'nun asfalt serim çalışması başlatıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Anadolu Bulvarı Konya Yolu bağlantısının ODTÜ'nün içinden geçen bölümünde asfalt serim çalışması başlandı. Toplamda 100 iş makinesi ile çalışmalar devam ediyor..

Corner Life Güneşli Basın Express Yolu evinizin yeni adresi!

İstanbul'un yatırım merkezi Basın Express Yolu, evinizin yeni adresi. Şehrin merkezi Corner Life Günşli'de yaşam başlıyor. Projede daire fiyatları 197 bin 800 liradan başlangıç gösteriyor...

Pazarçayırı Sultaniye yolu yenileniyor!

Ekipler, Suadiye’den Kartepe kayak merkezine ve mesire alanlarına ulaşım sağlanan yolda yenileme çalışması yaptı. Yol Pazarçayırı ve Sultaniye köylerine ulaşımda da kullanılan grup yolu özelliğini taşıyor.

Pamukkale ve Karahayıt yolu yenileniyor!

Pamukkale Yolu inceleme gezisine, Vali Demir'in yanı sıra, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz ve davetliler katıldı.

Bergama Kozak yolu Haberi

Bergama Kozak yolu


Bergama'nın Kozak yaylasına giden ve bölgedeki 16 köyün ulaşımını sağlayan 25 kilometrelik zikzaklı yolun genişletilerek üç şeritli yapılması için beş ay önce başlayan çalışmalar hızla devam ediyor. Karayolları İzmir Bölge Müdürlüğü yetkilileri, çalışmaların haziran ayında biteceğini ifade ederek, "Yıllardır Bergama-Ayvalık arasında kalan Kozak yaylasına ulaşımın sağlandığı bu yolun zikzaklı ve dar oluşu, özellikle bölge insanı için işkenceydi. Ağır tonajı kamyonlar güç bela gidiyor ve kazalar meydana geliyordu. Yol genişletme projemiz üç şerit olarak sürüyor" dedi.



Yeni...