28 / 08 / 2024

Bergama mezbaha

Bergama mezbaha

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay faaliyeti durdurulan Bergama Mezbahası'nı iyileştirme çalışmalarını çok kısa bir sürede tamamladı ve yeniden hizmete açtı.

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nde esnaflar mağdur edilmeyecek! 

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, projeye yönelik açıklamalarda bulundu.

Bergama'da millet bahçesi için esnaflar tahliye ediliyor!

Bergama'da millet bahçesi krizi devam ediyor. Millet bahçesi projesi kapsamında belediyenin esnafa tahliye emri verdiği belirtildi.

Bergama Millet Bahçesi'nde son durum ne? 

İzmir Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, kısa süre önce inşaatı başlayan Bergama Millet Bahçesi hakkında açıklamada bulundu. 

Bergama için kamulaştırma kararı!

İzmir ili Bergama ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ İzmir Bergama alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bergama TOKİ alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ İzmir Bergama orta gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bergama TOKİ orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Bergama'daki kamulaştırmaya ev sahiplerinden tepki!

Antik Selinos Kanalı’nda yapılacak restorasyon sebebiyle o bölgede yaşayan vatandaşlar oldukça tedirgin. CHP Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz ve CHP’li Bergama Belediye Meclis Üyesi Ali Bor, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar başlıyor!

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar kısa sürede başlıyor. Bergama Belediyesi Başkanı Hakan Koştu millet bahçesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Türkiye genelinde millet bahçesi yatırımların hız kesmeden devam eden TOKİ, İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi. Proje detayları belli oldu.

İzmir Bergama Millet Bahçesi'ne yapılan itirazlar reddedildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir Bergama'da hayata geçirilecek Bergama Millet Bahçesi'ne yapılan itirazlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından reddedildi. 

İzmir Bergama'ya yapılacak millet bahçesi TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, İzmir Bergama'da yapılması planlanan millet bahçesiyle ilgili soru önergesi verdi.

İzmir Bergama için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Begama ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. İzmir Bergama için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bergama millet bahçesi sit alanında kalıyor iddiası!

İzmir'in Bergama ilçesinde millet bahçesi hayata geçirilecek. Şehir Plancıları Odası'ndan hayata geçirilmesi amaçlanan bu millet bahçesine ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi.

Bergama mezbaha Haberi

Bergama mezbaha


16 Ocak'ta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından faaliyetleri durdurulan Bergama Mezbahası, Büyükşehir Belediyesi'nin 1 aydan kısa bir sürede tamamladığı iyileştirme çalışmalarının ardından yeniden hizmete girdi. Bergama ve yakın çevresine hizmet verecek "onay belgesi" olan başka bir mezbaha bulunmaması nedeniyle soruna hızlı bir çözüm arayan giren Büyükşehir Belediyesi, belirlenen eksikleri çok kısa süre içinde tamamladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından tesise iki adet hijyen bariyeri kuruldu. Bıçak stelizatörü ve lavabolar alındı ve montajı tamamlanarak kesim kanalına bağlantıları yapıldı. Alet ve ekipmanlar için dezenfeksiyon odaları oluşturuldu. Sakatat odalarında temiz ve kirli alan geçişini engellemek için revizyon yapıldı. Personel için yeni soyunma odası inşa edildi. Son o larak da sevkiyat rampaları düzenlendi.


İzmir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün 14 Şubat günü yaptığı denetimlerin...