19 / 05 / 2024

bergama osb firmaları

bergama osb firmaları

Bergama OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Vatansever yaptığı açıklamada, özellikle yenilenebilir enerji konusunda ürün, hizmet ve teknoloji üreten firmaların kümelendiği bir bölge olmayı hedeflediklerini ifade etti

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Kozan OSB'ye yatırım talebi arttı!

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, son yıllarda yoğun yatırım talebiyle karşılaştıklarına vurgu yaptı.

Bergama’da Tarıma Dayalı İhtisas Büyükbaş OSB kuruluyor!

Bergama’da Tarıma Dayalı İhtisas Büyükbaş OSB’nin kurulması için İZTO’da toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Tesisimizde 3 bin 500 kişi istihdam edilecek” diye konuştu.

Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi!

İstanbul’da işçi bulmakta zorlanan tekstil ve hazır giyim firmaları Diyarbakır’a yöneldi. Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi.

Manisa Salihli OSB'de fabrika inşaatları yükseliyor!

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Aralık-2018 itibari ile en yüksek istihdam sayısına ulaşıldığı kaydedildi. 1. Etap’ta inşaatı devam eden firmalar tamamlanıyor.

İkitelli OSB için yeni yer isteniyor!

Yüzde 80 doluluk oranının bulunduğu İkitelli OSB'de firmalar büyümekte güçlük çekiyorlar. Firmaların büyümeleri için İkitelli OSB'ye yeni yer tahsis edilmesi isteniyor. 

Yatırımcılar OSB sorunlarının çözülmesini bekliyor!

Üretim alanında faaliyet gösteren firmalar fabrika yatırımı için OSB ile ilgili sıkıntıların çözülmesini bekliyor. MFK Makine yatırım için sıraya girdi.

Kayseri Mimarsinan OSB'deki 9 parsel yatırımcısını bekliyor!

Kayseri Mimarsinan OSB'nin, farklı büyüklüklerde 368 parseli bulunuyor. Parsellerden dokuzunun yatırımcı beklediği bölgede, son bir yılda 40 işletme faaliyete geçti. OSB'de, yeni firmaların devreye girmesiyle istihdamın beş yıl içinde 10 bin kişiye ulaşacağı tahmin ediliyor.

Bafra Karma ve Medikal OSB’de çalışmalar tam gaz!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, OSB Müdürü Mustafa Reis ile birlikte yatırımcı firmaların Bafra Karma ve Medikal OSB’de devam eden inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundular.

LM Wind Power'dan Bergama OSB'ye 40 milyon euroluk yatırım!

Dünyanın en büyük rüzgar türbini kanat üreticisi olan Danimarkalı LM Wind Power Blades Turkey, 40 milyon Euro'luk yatırım için Bergama'yı seçti.

Ankara Uzay Havacılık İhtisas OSB'de inşaat 2017'de başlayacak!

Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yer almak için müracaat eden firmaların, 60'ı bu hakka sahip olacak. Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB'de inşaat 2017'de başlayacak!

Antalya OSB'ye 44 yeni sanayi parseli eklendi!

Antalya OSB, bünyesine kattığı 44 yeni sanayi parseli ile 692 hektarlık alanda 331 sanayi parseline ulaştı. Antalya OSB Yönetimi,söz konusu alanda faaliyete geçecek firmalar sayesinde bölgedeki istihdamın yüzde 25 artarak 15 bin kişiye ulaşacağını bildird

Antalya OSB büyümeye devam ediyor!

Antalya OSB, bünyesine kattığı 44 yeni sanayi parseli ile 692 hektarlık alanda 331 sanayi parseline ulaştı. Antalya OSB Yönetimi, söz konusu alanda faaliyete geçecek firmalar sayesinde bölgedeki istihdamın yüzde 25 artarak 15 bin kişiye ulaşacağını bildir

bergama osb firmaları Haberi

bergama osb firmaları



Bergama OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Vatansever, özellikle yenilenebilir enerji konusunda ürün, hizmet ve teknoloji üreten firmaların kümelendiği bir bölge olmayı hedeflediklerini ifade etti


Sadece bir fabrikanın faaliyet gösterdiği Bergama Organize Sanayi Bölgesi (BOSBİ), hedef olarak yerli ve yenilenebilir enerji konusunda faaliyet gösteren firmaların kümelendiği bir bölge olmayı seçti. Bölge yönetimi yatırımcı bekleyen 68 parsele enerji firmalarını çekmek için fuar tanıtımlarından yüzyüze görüşmeye kadar bir dizi çalışma gerçekleştirecek.


Bergama OSB’nin 1 milyon 94 bin metrekaresi sanayi parseli olmak üzere 1 milyon 793 bin metrekare büyüklüğe sahip olduğunu dile getiren BOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Vatansever, “Bölgeye Elektrik Dağıtım AŞ’nin dağıttığı enerji yetersiz. 28 katılımcı var ama kısa vadede yatırım düşünmüyorlar” dedi.


Bölgenin kısa vadede 5 megavat, toplam kapasitesi düşünüldüğünde 30 megavatlık bir...