16 / 05 / 2024

Bergama Yenikent

Bergama Yenikent

Köy yolunu kullanan kamyonların tehlike saçtığını belirten Yenikentliler, İzmir Büyükşehir'in imar planında yer alan çevre yolunu 15 aydır yapmadığını belirterek, "Ölmemizi mi bekliyorlar" diye tepki gösterdi.

Hakan Koştu: Bergama’ya ilk etapta 274 konut inşa edilecek!

İzmir Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun seçim vaatleri arasında yer alan TOKİ’nin Bergama’ya konut inşa etmeye söz veren ihale duyurusunun yapılması ilçede yaşayanları mutlu etti.

TOKİ'den İzmir Bergama'ya 274 yeni konut!

İzmir İli Bergama İlçesi Zafer Mahallesi 274 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Bergama’da Tarıma Dayalı İhtisas Büyükbaş OSB kuruluyor!

Bergama’da Tarıma Dayalı İhtisas Büyükbaş OSB’nin kurulması için İZTO’da toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Tesisimizde 3 bin 500 kişi istihdam edilecek” diye konuştu.

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

Bergama'ya millet bahçesi geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İzmir'in Bergama ilçesi için müjdelediği Millet Bahçesi için ilk adım atıldı. Şehir Stadyumu’nun taşınıp, yerine Millet Bahçesi yapılmasını öngören karar, meclisten geçti.

‘Cemevleri’ Bergama Belediye Meclisi gündeminde!

Bergama Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı’nda Cemevleri gündem oldu. Cemevleri hakkında oylama yapıldı ve oy birliği ile Cemevleri’ne ibadethane statüsü verildi.

Konut değeri en çok Bergama ve Silivri'de arttı!

GABORAS tarafından abonelerine özel olarak hazırlanan 5 Büyükşehir Değer Endeksi'ne göre geçtiğimiz yıla göre ortalama konut fiyatları en çok artan ilçeler yüzde 39 ile İzmir Bergama ve yüzde 36 ile İstanbul Silivri oldu.

Bergama'da 8.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bergama İcra Müdürlüğü, İzmir ili, Bergama ilçesi, Bölcek Mahallesi, 224 ada 1 parselde yer alan fabrika binası, ekipmanları ve müştemilatını 8 milyon 796 bin 147 TL'ye icradan satıyor...

Bergama’da imar harcında yüzde 25 indirim!

Bergama Belediyesi'nin 2020 yılının ilk meclis toplantısında 6 ay boyunca imarda alınan tüm harçlarda indirim yapıldığı açıklandı. 

Bergama Belediyesi'nden 2020'de imar harcında indirim!

Yeni yılın ilk meclis toplantısını geçtiğimiz hafta gerçekleştiren Bergama Belediyesi, yeni yıla müjdeli haberlerle başladı.

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Ankara’dan Bergama projelerine onay çıktı!

Bergama Belediye Başkanı Koştu, ilçenin yıllardır çözülmeyi bekleyen sorunları için Ankara'da düğmeye basıldığını söyledi.

Yenikent Kalıcı Konutları'ndaki 48 hak sahibi tapularına kavuştu!

Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde yer alan Yenikent Kalıcı Konutları’nda yaşayan 48 daire sahibinin, numaralarının yanlış olmasından dolayı yaşadıkları sorun giderildi. 48 daire sahibi tapularına kavuştu...

Bergama Yenikent Haberi

Bergama Yenikent

Bergama'ya bağlı Yenikent mahallesinin çevre yolu bir türlü yapılmıyor.İzmir Büyükşehir İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yerel seçimler öncesi kendilerine yolu en kısa sürede yapacağının sözünü verdiğini belirten köylüler, henüz hiç bir çalışma yapılmamasına tepki gösterdi. Yem kamyonları ve rüzgar tribünü yapımı nedeniyle sürekli malzeme taşıyan araçların köyün tam ortasından geçen yolu kullandığını belirten köylüler, her an bir kaza olabileceği endişesiyle yaşadıklarını belirtti. Aileler özellikle okulların kapanmasının ardından bisikletleriyle yollara çıkacak çocukları için endişeleniyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden çevre yolunun yapımına bir an önce başlamasını isteyen Yenikent sakinleri, önceki gün köyün içinden geçen kamyonları durdurup şoförlerden yavaş gitmelerini istedi.



İmarda yeri belli

Yenikent'in eski Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, MHP Grup Başkanvekili Fikret Çam, Büyükşehir'e tepki gösterdi. İmar planlarında...