24 / 05 / 2024

Bergül Yapı nerede

Bergül Yapı nerede

Bergül Yapı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhterem Berke Demircan tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Kira sözleşmesi nasıl yapılır?

Mülk kiralama için kiracı ve mülk sahibi arasında yazılı bir kira sözleşmesi yapılmalıdır. Peki, kira sözleşmesi nasıl yapılır? Kira sözleşmesi icin ne gerekli? Ev kira sözleşmesi nerede yapılır? Resmi kira sözleşmesi nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Bergül Yapı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bergül Yapı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhterem Berke Demircan tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Yooistanbul Say Yapı nerede?

Daire alanlarının 116 metrekareden başladığı Yooistanbul projesinde teslimler 2016 yılı Aralık ayında yapılması planıyor. Proje Say Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Peki Yooistanbul Say Yapı nerede?

Tapu iptali nasıl yapılır?

Tapu tescili sürecinde muvazaalı işlemin yapıldığını düşünen kimseler tapu iptalini isteyebiliyor. Peki, tapu iptali nasıl yapılır? Tapu iptali davası nasıl ve nerede açılır? İşte yanıtı..

Adam Kule Dap Yapı nerede?

Dairelerin 1+0 ve 1+1 şeklinde dizayn edildiği Adam Kule Rezidans 27 katlı tek bloktan oluşuyor. Proje daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. Peki Adam Kule Dap Yapı nerede?

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı nerede?

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yayılan projede ev fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Proje Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Peki Toskana Orizzonte Arıkan Yapı nerede?

Bizim Evler 6 İhlas Yapı nerede?

Teslimlerinin 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan projede 1.661 adet daire ve 160 adet cadde mağazası bulunuyor. Peki Bizim Evler 6 İhlas Yapı nerede?

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri nerede?

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Muhteşem Yüzyıl Evleri 'nde teslimler 2017 yılında yapılacak. Peki Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri nerede?

Gül Yapı Gülpark Evleri nerede?

Gül Yapı tarafından hayata geçilen Gülpark Yaşam projesi Esenyurt ‘ta 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje 564 adet daire bulunuyor. Peki Gülpark Evleri nerede?

Concord İstanbul Teknik Yapı nerede?

Daire teslimleri 1. etapta 2016 yılı Aralık ayı içerisinde yapılacak olan Concord İstanbul Evleri konut fiyatları 338 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Concord İstanbul Teknik Yapı nerede?

Emlak bildirimi nasıl yapılır?

Bina, arsa ve arazi gibi emlak satın alan kimselerin satın aldıkları taşınmaz mal için bildirimde bulunması gerekiyor. Peki, emlak bildirimi nasıl yapılır? Emlak bildirimi nerede yapılır?

Gül Yapı Gül Park Yaşam nerede?

Gül Yapı Gül Park Yaşam nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamındaki konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Ataköy Towers Aziz Yapı nerede?

Ataköy Towers Aziz Yapı nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bakırköy ilçesine bağlı Ataköy bölgesi deniliyor. Toplam 68 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanan projede satış süreci devam ediyor...

Bergül Yapı nerede Haberi

Bergül Yapı nerede

Bergül Yapı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhterem Berke Demircan tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Gaziosmanpaşa'da kuruldu. 


Bergül Yapı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu,1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...