03 / 05 / 2024

Berinza Şişli mağazası kimin

Berinza Şişli mağazası kimin

Berinza markasının yeni koleksiyonu, Abdi İpekçi Caddesi'nde açılan ilk mağazasında düzenlenen davetle görücüye çıktı. Mağaza açılışına cemiyet hayatının tanınmış isimleri de katılım gösterdi.

Şişli'de 30 katlı rezidans tartışma yarattı! Rezidanslara verilen imar izni iptal edilsin!

Şişli Kaptanpaşa Mahallesi'ndeki 3 parselin rezerv alan ilan edilerek, 27 ve 30 katlı rezidanslar yapılacağı iddiası tartışma yarattı. 

Çiğli’ye imar planı müjdesi! Bölgede yapılaşma süreci başlıyor!

Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesince Harmandalı Bölgesine ilişkin devam eden imar planı çalışmalarının askı süresi sona erdi. İdari prosedürlerin tamamlanmasından sonra bölgede yeni imar planına uygun yapılaşma süreci başlayacak.

GAP 19 mağazası için kapatma kararı aldı!

Ünlü giyim markası GAP İngiltere ve İrlanda'da faaliyet gösteren 19 mağazası için kapatma kararı aldı. 

Şişli'de 7.8 milyon TL'ye satılık 3 mağaza!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Şişli İlçesi, İnönü Mahallesi'nde bulunan 3 asma katlı mağazası satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Koçtaş Cevahir mağazası yenilendi!

Koçtaş, 2005 yılında açılışını yaptığı Cevahir Alışveriş Merkezi’nde bulunan Şişli mağazasını yeniledi

Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağazası için yüklenici firma ile anlaştı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağazası için yüklenici firma ile anlaşma bildirisini yayınladı.

İder Mobilya İzmir'deki ikinci mağazasını Çiğli’de açtı!

İder Mobilya, satış ağını genişletiyor. Mehmet Pınarbaşı "Çiğli’de açarak İzmirlilerin taleplerine yanıt vermeye devam ediyoruz.” dedi.

Elif Dürüst Şişli'deki mağazasını bugün açıyor!

Yıllar sonra çalışmaya başlayan Elif Dürüst, iş hayatına başladı. Teşvikiye Camii'nin tam karşısındaki mağazasının dekorasyonunu tamamlayan Dürüst, bugün mağazasının kapısını aralıyor.

Damat-Tween mağazası Abdi İpekçi Caddesi’ne taşındı!

ORKA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, uzun süredir Nişantaşı'nda hizmet veren erkek giyim markası Damat-Tween’in mağazasını Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ne taşıdı.

Simitçi Dünyası yurtdışındaki ilk mağazasını Hollanda'da açtı!

Simitçi Dünyası yurtiçindeki 105 mağazasından sonra yurtdışındaki ilk mağazasını Hollanda'nın Utrecht şehrinde açtı. Açılış törenine Simitçi Dünyası Genel Müdürü Levent Yıldırım ve Utrecht Belediye Başkanı Jan Van Zanen katıldı.

Yasemin Özilhan'ın çocuk mağazası 15 şubeye ulaştı!

Ekrandan sosyeteye transfer olan Yasemin Özilhan, kendini geliştirdi. Sosyetik güzelin, halkla ilişkiler ve tanıtımını yürütüp reyon düzeniyle bile ilgilendiği çocuk mağazası kısa sürede 15 şubeye ulaştı.

Simitçi Dünyası yurt dışında ilk mağazasını Hollanda'ya açıyor!

Yurt içinde 100’den fazla şubesi olan Simitçi Dünyası, yurt dışında ilk mağazasını Hollanda’ya açarak Avrupa’ya adım atıyor.

Berinza Şişli mağazası kimin Haberi

Berinza Şişli mağazası kimin

KONSEPT tasarımını Sedef Çalarkan'ın oluşturduğu Berinza markasının yeni koleksiyonu, Abdi İpekçi Caddesi'nde açılan ilk mağazasında düzenlenen davetle görücüye çıktı. Cemiyet hayatının tanınmış yüzlerinin katıldığı etkinlikte konuklar koleksiyonu yakından inceleme fırsatı...