11 / 05 / 2024

Berivan Ünal hayatı

Berivan Ünal hayatı

NATO’nun askeri malzeme tedarikçisi olan Berivan Ünal ayrıca ABD ordusu, BM Güvenlik Konseyi ile çalışıyor. Aynı zamanda müteahhit olan Berivan Ünal kimdir? İşte Müteahhit Berivan Ünal'ın biyografisi...

Ünal Bozkurt kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bozkurt kimdir? Kaç yaşında? Ünal Bozkurt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ünal Bozkurt'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Ünal Bozkurt'un hayatına dair merak edilenler.

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1958 mezunları taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Önal Süer vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Önal Süer hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunları taziye ilanı yayınladı.

Nidapark Küçükyalı Kınalı'da hayat başlıyor!

Tahincioğlu, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirdiği Nidapark Küçükyalı projesinde Nidapark Küçükyalı Kınalı etabının tamamlanmasıyla birlikte teslim sürecine geçiyor.

Ünal Şınık kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık vefat etti. Peki, Ünal Şınık kimdir? Ünal Şınık, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık..

Paladyum Beytepe keyifli bir hayatın kapılarını aralayacak!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala: “Paladyum Beytepe sakinleri, doğrudan doğayla iç içe bir yaşam sürecek olmalarının yanında sunduğumuz farklı sosyal alanlar sayesinde de keyifli bir hayatın kapılarını aralayacak.” dedi

Berivan Ünal kimdir?

NATO’nun askeri malzeme tedarikçisi olan Berivan Ünal ayrıca ABD ordusu, BM Güvenlik Konseyi ile çalışıyor. Aynı zamanda müteahhit olan Berivan Ünal kimdir? İşte Müteahhit Berivan Ünal'ın biyografisi...

Silivri Çağdaşkent Kınalı'da 69 bin liraya 3+1!

Toplam 1.500 konuttan meydana gelen Silivri Çağdaşkent Kınalı projesi Silivri Kanal Projesi'nin yanında yer alıyor

Meritlife Hayat'da 188 bin TL'ye 1+1!

Ataşehir Şerifali'de yükselen Meritlife Hayat projesinde teslimler önümüzdeki Ekim ayında gerçekleşecek. Projede daire fiyatları 188 bin liradan başlıyor

Silivri Kınalı Çağdaşkent projesinde 3+1’ler 69 bin TL!

Silivri’de inşa edilen Kınalı Çağdaşkent projesinde 3+1 evlerin fiyatları 69 bin liradan başlıyor!

Tasarımcılar ihtiyacı görüp ev hayatına hareket kattılar!

Hayatı çekilmez hale getiren evsel sorunlarınızla ilgili imdadınıza tasarımcılar yetişti. Günlük hayattaki ihtiyaçları çıkış noktası olarak gören sanatçılar evleri birer cennet haline getirdi

Berivan Ünal hayatı Haberi

Berivan Ünal hayatı

Berivan Ünal kimdir?

Berivan Ünal, NATO, ABD ordusu, BM Güvenlik Konseyi ile çalışıyor. NATO’nun askeri malzeme tedarikçisi olan Berivan Ünal, aynı zamanda müteahhit.


Erkek müteahhitkelerin iş yapmaya korktuğu bölgeler olan Güney Osetya, Afganistan gibi coğrafyalarda da iş yapan Berivan Ünal, 37 yaşında. 


“Piyasada, kimsenin yanaşmadığı zorlu yerlere BM için malzeme tedarik ederek kendime yer açtım” açıklamasında bulunan Berivan Ünal Orta Doğu Teknik Üniversitesi mezunu.


Berivan Ünal, müteahhitlik işine aralarında Milli Savunma Bakanlığı işlerinin de olduğu kamu ihaleleriyle başladı. Yağmur suyu kanalizasyon inşaatları, okul binaları, altyapı gibi projelerde de imzası bulunan Berivan Ünal, Antalya’da 96 konutluk site, karşı tarafta bir bankanın Ar-Ge binası, Maslak’ta ise okul inşa ediyor.


Aslen Urfalı olan Berivan Ünal'ın Ankara'da Yükseliş Koleji’nde okudu. 2004 yılında Ankara'dan İstanbul'a taşındı.


Yurtdışındaki ilk müşterisinin Amerikan...