14 / 05 / 2024

Berk Arinç

Berk Arinç

Rhızome Mimarlık İnşaat Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berk Arinç ve Hasan Agah Erkan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Beyoğlu, Kemankeş Kara Mustafa Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özeren, Murat Çat ve Tuğberk Doğruyol ortaklığında kuruldu.

Fahsal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Fahsal Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te Fahri Salman, Nuray Akpınar, Filiz Salman Arslankaya ve Fahri Can Berk Salman ortaklığında kuruldu.

Bd Mühendislik Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bd Mühendislik Teknoloji Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berk Değer tarafından kuruldu.

Bekan Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bekan Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Güngör ve Murat Okan Bozdağ ortaklığında kuruldu.

Firat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Coşkun ve Dicle Firat ortaklığında kuruldu.

İkinci el otomobilde talep fazlası beklenmiyor

MAİS AŞ Genel Müdürü Berk Çağdaş, otomotiv pazarında ocak-haziran döneminde özellikle spekülatif talebin öne çıktığını belirterek, “Yılın kalan bölümünde ekstra bir talep olmasını beklemiyoruz” dedi.

Upcores Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Upcores Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Manavoğlu ve Mehmet Berk Karaçam ortaklığında kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

Aile Bakanlığı hızlı davrandı! Bu kişilere 4.336 TL para yardımı yapılacak! Yalnızca bu kişiler alabilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tüberküloz veya SSPE hastalığına sahip olan veya hastalara bakmakla yükümlü olan vatandaşlara yönelik yeni bir nakit yardım programı başlattı. Başvurusu kabul edilen kişilere, 4.336 TL tutarında ödeme yapılmaktadır.

Arin Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arin Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Kuriş tarafından kuruldu.

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan 4.336 TL para! Banka hesaplarınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tüberküloz veya SSPE hastalığına sahip olan veya hastalara bakmakla yükümlü olan vatandaşlara yönelik nakit yardım programı başlattı. Başvurusu kabul edilen kişilere, 4.336 TL tutarında ödeme yapılmaktadır.

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Berk Akın tarafından kuruldu.

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğberk Doğruyol tarafından kuruldu.

Berk Arinç Haberi

Berk Arinç

Rhızome Mimarlık İnşaat Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berk Arinç ve Hasan Agah Erkan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Beyoğlu, Kemankeş Kara Mustafa Paşa Mahallesi'nde kuruldu.


Rhızome Mimarlık İnşaat Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü mimarlık, iç mimarlık, mühendislik, proje ve uygulama hizmetleri yapmak. 2. Her türlü bina, işyeri, konutların, mimarlık, tasarım ve iç mimari çalışmalarını yapmak.    3. Çelik iskele kurarak her türlü inşaatın gerçekleştirilmesi, inşaat için gerekli olan her türlü tesisatın kurulması işlerini yürütmek, kat karşılığı inşaat yapmak, inşaatlarda kullanılacak çelik konstrüksiyonun imalatı işlerini gerçekleştirmek. İnşaat sektörü ile ilgili her türlü resmi ve diğer kuruluşlar ile özel sektör ihalelerine girmek ve bu ihalelerle ilgili yeterlilik belgeleri almak, başkalarına ait...