01 / 07 / 2024

Berk Demirkaya

Berk Demirkaya

Biem İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berk Demirkaya, Mehmet Oymak Engin İmik, İhsan Ağdak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu.

Yüksek Mimar Berk Or vefat etti!

Yüksek Mimar Berk Or hayatını kaybetti.

Uba Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uba Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ulaş Berk Alkaşı tarafından kuruldu.

Ekobil Enerji Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekobil Enerji Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şemseddi Bilkay, Mehmet Tuğberk Balarası ve mehmet Nejat Balarısı ortaklığında kuruldu.

Cbb Enerji Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cbb Enerji Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün KArtal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berk Keskin ve Tuğçe Özdemir ortaklığında kuruldu.

Dacia’da gözler 3. Çeyreğe dikildi: Tek hedefi Jogger modelini vergi dilimine sokmak!

Dolar kuruyla beraber dünya genelinde süren çip krizi ve ÖTV fiyatlarının katlanması sıfır otomobil fiyatlarını yükselişe geçirdi. Bunun sonucunda ekonominin durulacağını ve ÖTV fiyatlarının yükselişe geçeceğini öngören Berk Çağdaş konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Metıculous Lojistik Ticaret Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Metıculous Lojistik Ticaret Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Berk Özevin tarafından kuruldu.

Bio Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bio Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Berk Gülen tarafından kuruldu.

Vbs Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Vbs Proje İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Berk Dalver tarafından kuruldu.

Çiller ailesinin 30 dönümlük arazisinin imar değişikliği iptal edildi!

Eski başbakanlardan Tansu Çiller'in oğlu Berk Uçuran Çiller'in yönetiminde olduğu Marsan Marmara Holding A.Ş.'ye ait Sarıyer Kilyos'taki yaklaşık 30 bin metrekarelik arazinin imarı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 21 Mayıs 2020’de değiştirilmişti.

Ekose Uluslararası İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ekose Uluslararası İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nejatbalarısı, Mehmet Tuğberk  Balarısı tarafından kuruldu.

Antes Mimarlık Yapı Malzemeler Limited Şirketi kuruldu!

Antes Mimarlık Yapı Malzemeler Limited Şirketi Ataşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Berk Can Güzel tarafından kuruldu.

Base Atelıer Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base Atelıer Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli  ile Berk Ekmen, Derya Çiftnamlı tarafından  kuruldu.

Berk Oktay Zekeriyaköy'den ev aldı!

Yıldız Çağrı Atiksoy ve sevgilisi Berk Oktay çifti, kirada oturdukları evden çıkma kararı aldı. Berk Oktay, Zekeriyaköy'den 3 milyon Türk Lirası bedelle ev aldı. 

Berk Demirkaya Haberi

Berk Demirkaya

Biem İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berk Demirkaya, Mehmet Oymak Engin İmik, İhsan Ağdak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu. 


Biem İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...