28 / 04 / 2024

Berk Kurttepeli biyografi

Berk Kurttepeli biyografi

İmalat endüstrisinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak makine ve ürün çeşitliliği ile AKFA Holding bünyesinde hizmet veren Nurkay Makina ' nın Genel Müdürlüğü’ ne Berk Kurttepeli getirildi...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

Aile Bakanlığı hızlı davrandı! Bu kişilere 4.336 TL para yardımı yapılacak! Yalnızca bu kişiler alabilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tüberküloz veya SSPE hastalığına sahip olan veya hastalara bakmakla yükümlü olan vatandaşlara yönelik yeni bir nakit yardım programı başlattı. Başvurusu kabul edilen kişilere, 4.336 TL tutarında ödeme yapılmaktadır.

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan 4.336 TL para! Banka hesaplarınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tüberküloz veya SSPE hastalığına sahip olan veya hastalara bakmakla yükümlü olan vatandaşlara yönelik nakit yardım programı başlattı. Başvurusu kabul edilen kişilere, 4.336 TL tutarında ödeme yapılmaktadır.

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Berk Akın tarafından kuruldu.

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğberk Doğruyol tarafından kuruldu.

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Aşkın tarafından kuruldu.

Kronik rahatsızlığı olanlara Aile Bakanlığı’ndan destek geliyor! Aylık 3.938 TL alacaksınız! Bu para nisanda yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ihtiyaç sahiplerine verilen maddi destekler hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda tüberküloz ve SSPE hastalarına yönelik yardım yapılacağı açıklandı.

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin R.T. Sarısoy ve Muazzez Berk ortaklığında kuruldu.

Gram altın 975 TL olacak! Tarihi net şekilde açıklandı! Elinde altını olanlar bu haberi bekliyor

Geçen hafta önemli bir düşüş yaşayan önem arz eden gram altın için ekonomist Mustafa Berk Erdal, bir takım açıklamalarda bulundu. Erdal, “Daha da düşecek” şeklinde konuşarak kullanarak açık bir şekilde tarih verdi. İşte detaylar…

Gram altın 975 lira olacak! Peki ne zaman! Altın düşecek yer yerinden oynayacak

Geçtiğimiz hafta önemli bir düşüş yaşayan gram altın için ekonomist Mustafa Berk Erdal, “Daha da düşecek” ifadelerini kullanarak net şekilde tarih verdi. İşte detaylar…

Ct Solutıons Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ct Solutıons Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Can Berk Koç ve Tugay Özen ortklığında Tuzla'da kuruldu!

Yıldız Malzeme Dekorasyon Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Kuruldu!

Yıldız Malzeme Dekorasyon Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Limited Şirket Maltepe'de  Ali Berk Yıldız tarafından kuruldu!

Albatros Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Albatros Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Berk Tanel ortaklığında kuruldu.

Berk Kurttepeli biyografi Haberi

Berk Kurttepeli biyografi


İmalat endüstrisinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak makine ve ürün çeşitliliği ile AKFA Holding bünyesinde hizmet veren Nurkay Makina'nın Genel Müdürlüğü’ne Berk Kurttepeli getirildi. 40 yıla yakın süredir kaynak makinesi, örtülü elektrod, kaynak teli ve kimyasalları konusunda birçok ilke imza atan Nurkay Makina, global marka olma hedefine Berk Kurttepeli ve güçlü yönetim ekibi ile ulaşacak.

Kaynak makineleri üretiminde Kilmak markası ile 40 yıldır pek çok ilke imza atan Nurkay Makina'nın Genel Müdürlüğü’ne sektörün tecrübeli ismi Berk Kurttepeli getirildi. AKFA Holding çatısı altında Ar-Ge mühendisleri ile ürün çeşitliliğini artırmak için TÜBİTAK ve SANTEZ işbirliği çerçevesinde projeler gerçekleştiren Nurkay Makina, global marka olma hedefine Berk Kurttepeli ve güçlü yönetim ekibi ile ulaşacak.

Haydarpaşa Lisesi ve İTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği’nden mezun olan Berk Kurttepeli, İTÜ...