10 / 05 / 2024

berker hager group ortaklığı

berker hager group ortaklığı

Akıllı bina otomasyon ve anahtar priz sistemlerinin güçlü markası Alman menşeili 'Berker byHager' Türkiye’de hedeflerinin %25 üzerinde büyüme gerçekleştirerek grubun tüm dünyada en hızlı büyüyen ülkesi oldu...

Hager I Berker’den Anadolu'ya ‘akıllı bina’ atağı!

Anadolu şehirlerinde nitelikli projelere olan ilgi artıyor. markalı konut üreticileri ciddi yatırımlar peşinde bir çok şehirde yeni proje başlattı. Hager I Berker de Anadolu’da birçok projenin çözüm ortağı olmaya başladı.

Hager I Berker'den akıllı bina çıkarması!

Hager I Berker ega şehirlerde rezidans, villa, AVM, otel ve konutlara özel geliştirdiği hedeflerini anlatmak için söyleşi gerçekleştirecek. Söyleşi 16 Şubat Perşembe günü yapılacak.

Berker by Hager, konutta konfor standartlarını maksimuma taşıyor!

Rezidans, villa, AVM, otel ve konutlara özel akıllı bina sistemleri ile teknolojiyi yaşam alanlarına entegre eden Berker by Hager, yenilikçi yaklaşımıyla projelerin konfor standartlarını maksimuma taşıyor.

Berker by Hager, Ottomare projesinde yer alacak!

İstanbul Bakırköy’de kesintisiz deniz manzarasına sahip lüks Ottomare projesi, Alman devi Berker by Hager ile çalışmayı tercih etti.

Berker by Hager ürünlerini bireysel olarak tasarlayacak!

Berker by Hager, kişiye özel tasarımları ile göz doldurmaya devam ediyor. Teknolojik ve şık dizaynları ile lüksü evinize taşıyan Alman markası, akıllı ev sektörüne sunduğu Manufaktur ürünler ile sizi şımartacak.

Sheraton Ataşehir projesi Berker by Hager’i tercih etti!

Cevahir yapının son otel projesi olan Sheraton Ataşehir projesi Berker by Hager’i tercih etti. Projede, B3 Alüminyum antrasit anahtar priz grubu tercih edildi.

42 Maslak projesinde Berker by Hager ürünleri kullanıldı!

Mimari projelerini Metex Design’ın yaptığı 553 rezidans daire, ofis, otel ve alışveriş merkezinden oluşan ve Türkiye’nin en prestijli projelerinden biri olarak anılan 42 Maslak Projesi’nde Berker by Hager ürünleri tercih edildi..

Berker'in bayii toplantısında hedefler ve teknolojiler konuşuldu!

Berker, Hager Grubu'yla birleşmesinin ardından düzenlediği bayii toplantısı ile tüm Türkiye'ye yayılan satış noktaları, bölge sorumluları ve paydaşlarıyla bir araya geldi. Berker'in bayii toplantısında hedefler ve teknolojiler konuşuldu.

Berker, Hager Group ile Türkiye'de hedef büyütüyor!

Akıllı bina otomasyon ve anahtar priz sistemlerinin güçlü markası Alman menşeili 'Berker byHager' Türkiye’de hedeflerinin %25 üzerinde büyüme gerçekleştirerek grubun tüm dünyada en hızlı büyüyen ülkesi oldu...

Berker by Hager 12 Şubat'ta basın toplantısı düzenliyor!

Akıllı ev otomasyon ve anahtar priz sistemlerinin güçlü markası Alman menşeili Berker by Hager Türkiye’ de hedeflerinin üzerinde büyüme gerçekleştirerek en hızlı büyüyen ülke oldu...

Deniz Coşkun, Egeyapı Group ekibine katıldı!

Deniz Coşkun, Sur Yapı'dan ayrıldıktan sonra Ege Yapı Group'a geçti

Selimoğlu Group çamlıca Masalı projesinde metrekaresi 4 bin 700 dolar!

çamlıca Masalı projesi Küçük çamlıca"da, Selimoğlu Group tarafından inşa ediliyor...

Yalçıntepe Group'tan Maximoon'da 150 bin TL'ye 2+1!

Yalçıntepe Group tarafından hayata geçirilen Maximoon"da konut fiyatları 77 bin TL"den başlıyor. 2+1 dairelerin 150 bin TL"den başladığı projede yüzde 25 peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

berker hager group ortaklığı Haberi

berker hager group ortaklığı


Binalarda enerji yönetimi ve yaşam konforu alanında entegre çözümler sunan Berker, başarıyla ilerlediği Türkiye pazarında 2013 yılında pazar liderliğini yakalayarak yıllık %42 büyüme hızına ulaştı. 2008 yılında Türkiye pazarına giriş yapan ve beş yıl gibi kısa bir sürede pazar liderliğini yakalayan Berker, sektör devi Hager Group ile pazardaki etkinliğini artırıyor. 


Türkiye’de beklentilerin üzerinde performans sergileyen ve yılı 28 milyon TL ciroyla kapatan Berker Türkiye, özellikle KNX olarak adlandırılan akıllı bina otomasyon sistemleri satışı ile dünyada ilk üçe girerken genel ürün satışı ortalamasında büyüme hızı olarak dünya birincisi...


1919 yılından bu yana akıllı bina otomasyonu ve anahtar priz sektöründe fark yaratan Berker, Avrupa ve Asya’nın tamamına yayılan networkleri arasında hızla gelişim gösteren Türkiye ofisi ile 2013’te 28 milyon TL ciro ve %42...