03 / 05 / 2024

berlin duvarı yıkıldı

berlin duvarı yıkıldı

Berlin'de inşa edilen lüks apartmanlara yol açmak için Berlin Duvarı'nın anı olarak bırakılan Doğu Yakası Galerisi'nin bir bölümü yıkıldı...

Kağıthane'deki 5 katlı binanın duvarı yıkıldı!

İstanbul'da Kağıthane ilçesinde, sabaha karşı insanların uyuduğu sırada, 5 katlı binanın kömürlük katındaki duvar yıkıldı. Duvarın yıkılmasının ardından bina boşaltıldı.

Zonguldak'ta heyelan sonucu bir evin duvarı yıkıldı! 

Zonguldak'ta yaşanan heyelanda bir evin yatak odası ve mutfak duvarı yıkıldı.

Berlin'de evsizler için yapılan barınaklar yıkıldı! 

Almanya Berlin'in Lichtenberg ilçesindeki boş arazi üzerinde, arazi sahibinin onayıyla kurulan evsizler kampı yıkıldı. 

Esenyurt'taki toprak kaymasında istinat duvarı araçların üzerine yıkıldı!

İstanbul Esenyurt'ta dün etkili olan sağanak yağışın etkisiyle yaşanan toprak kaymasında istinat duvarı park halindeki araçların üzerine yıkıldı.

Muğla'da kaçak istinat duvarı iş makinesiyle yıkıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesi, Gökçeovacık Mahallesi’nde kaçak olduğu belirlenen istinat duvarı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı...

Kağıthane'de 19 apartman daha yıkıldı!

Geçtiğimiz gün Kağıthane'de istinat duvarının yıkılması sonucunda çöken bina hakkında konuşan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, güvenlik gerekçesi ile çevredeki 19 binanın yıkıldığını söyledi.

Mardin'de tarihi taş evlerin duvarları yıkıldı!

Mardin'de meydana gelen aşırı yağış nedeniyle birçok tarihi taş evin duvarı yıkıldı. Eski Mardin yolunda ise dağdan kopan kaya parçaları yola düştü.

Eyüpsultan Devlet Hastanesi'nin istinat duvarı yıkıldı!

Eyüpsultan Devlet Hastanesinin arka bahçesinde bulunan istinat duvarı yıkıldı. Hastanede hizmetler geçici olarak durduruldu.

Ankara'da inşaatta duvar yıkıldı! 1 yaralı!

Ankara'da Melike Hatun Camii'nin alt katında inşa edilen yer altı çarşısında iş yerinin duvarı yıkıldı. Olay sonucunda 1 işçi yaralandı.

Beykoz'da istinat duvarı evin üzerine yıkıldı!

Beykoz’da yoğun yağış nedeniyle toprak kayması meydana geldi. Toprak kayması sonucu istinat duvarı evin üzerine yıkıldı. 

Ordu'daki okulun bahçe duvarı yıkıldı!

Ordu'nun Altınordu ilçesindeki bir okulun bahçe duvarı yoğun sağanak yağış nedeniyle yıkıldı. Yıkım sonrası okulda eğitim öğretime tedbir amaçlı ara verildi.

Eskişehir'de bina yıkımı sırasında yan binanın duvarı yıkıldı!

Eskişehir'de kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binanın çalışmaları sırasında yan apartmanın duvarı zarar gördü..

Kosova- Sırbistan arasındaki duvar yıkıldı!

Kosova ile Sırbistan arasında gerilime neden olan ülkenin kuzeyindeki Sırplar'ın yoğun olarak yaşadığı Mitroviça şehrinin kuzey bölümünde olan duvar yıkıldı.

berlin duvarı yıkıldı Haberi

berlin duvarı yıkıldı
Berlin'nde geçen Spree Irmağı kıyısı boyunca inşa edilmekte olan lüks apartmanlara yol açmak için Berlin Duvarı'nın anı olarak bırakılan Doğu Yakası Galerisi'nin bir bölümü dün polisler tarafından yıkıldı. Duvarın 1.2 metrelik bir bölümü inşaat çalışmalarına alan açmak için parçalandı. Kültür mirası listesinde yer alan duvarın toplamda 22 metrelik kısmının yıkılması...