19 / 07 / 2024

berlin olimpiyat

berlin olimpiyat

Son 15 günde yoğunlaşan TT Arena polemiğinde son nokta... Galatasaray’ın TT Arena’yı kullanmaması çin şiddetle muhalefet ettiği Beşiktaş cephesinde Sarı-Kırmızılı takımın endişelerini boşa çıkartacak yanıtlar geldi

Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery açıldı!

Hilton’un, tüm dünyadaki ortak değer markası Hampton by Hilton, sınırlarını genişletmeye devam ediyor. 254 odalı Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery, Berlin'in Mercedes Platz bölgesinin kalbinde yer alıyor...

Berlin’de gayrimenkul fiyatları arttı!

Almanya’nın başkenti Berlin'de nüfusun hızla artması bölgede boş konut sayısı gün azalttı. Konut ve arsa fiyatlarının hızla arttığı kentte kira fiyatları cep yakıyor.

Berlin’de konut ve arsa sıkıntısı!

Almanya’nın başkenti Berlin'de artan nüfusa paralel olarak hanelerin küçülmesi, küçük ailelerin çoğalması, konutların büro ve işyeri olarak kiralanması sebebiyle boş konut sayısı her geçen gün de azalıyor.

Almanlar, 'İstanbul Havalimanı bitti, Berlin ne halde' diyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dikkat edin, İstanbul Havalimanı 42 ayda burası bitti. Berlin, 2006'da temel attı Berlin Havalimanı hala devam ediyor ve şimdi Almanlar kendi gazetelerinden 'Buradan 3 kat, 4 kat büyük olan İstanbul Havalimanı bitti Berlin ne halde' diyorlar" dedi...

Berlin-Brandenburg Havalimanı'nın açılışı yılan hikayesine döndü!

2006'da temeli atılan Berlin-Brandenburg Havalimanı’nın açılışı tam 5 kez ertelendi. Açılışı yılan hikayesine dönen havalimanının Ekim 2020 açılacağı söyleniyor...

Atatürk Olimpiyat Stadı 92 bin 208 kişi kapasiteli olacak!

Atatürk Olimpiyat ve Türk Telekom Stadı Türkiye Futbol Federasyonu'nun, UEFA'ya verdiği dosyada İstanbul'dan 2 stat yer alıyor. URO 2024 için yeniden inşa edilmesi planlanan Atatürk Olimpiyat Stadı'nın 92 bin 208 kişi kapasiteli olması planlanıyor.

Berlin'de yabancılara konut satışına kısıtlama hazırlığı!

Berlin Eyaleti Başbakanı Müller, "Yeni Zelanda’nın uygulamaya koyduğu yabancılara konut satışı kısıtlaması gibi biz de aynısını düşünüyoruz" açıklamasında bulundu...

Berlin Brandenburg Havalimanı 2020'de açılacak!

Berlin'de, inşaatı sorunlu olan Berlin Brandenburg Havalimanı'nın (BER) Ekim 2020'de açılacağı belirtildi.

Berlin’de ev kiraları uçtu!

Berlin'deki kiracılar artan kiralara karşı ayakta. Cumartesi günü 180 kuruluşun çağrısıyla ‘Çılgın kira artışları dursun’ mitingi yapılacak.

Caba-Mesa ortaklığı Berlin'de satış ofisi açacak!

Caba-Mesa ortaklığının önümüzdeki dönemde de devam edeceğini ifade eden Mesa Genel Müdürü Boysanoğlu, Berlin'de satış ofisi açma planlarının olduğunu belirtti...

Meryem Uzerli Berlin'den yeni ev aldı!

Meryem Uzerli Muhteşem Yüzyıl'dan kazandığı para ile Berlin'den ev almıştı. Son 2 yılda rol aldığı 2 dizi, 3 sinema filminden kazandığı para ile yine Berlin'den ev satın aldı. 

1. Avrupa Emlak Fuarı 30 Mart'ta Berlin'de!

1. Avrupa Emlak Ve Yatırım Fuarı 30 Mart – 1 Nisan 2018 tarihleri arasında Almanya'nın Berlin şehrinde Estrella Fuar Merkezi'nde kağılarını açacak.

Berlin Havalimanı 2021'den önce açılamayacak!

Almanya'nın başkenti Berlin'de 2006 yılında yapımına başlanılan Berlin Havalimanının 2021'den önce açılamayacağını iddia edildi. Havalimanı için şimdiye kadar 6 milyar euro harcandığı belirtiliyor..

berlin olimpiyat Haberi

berlin olimpiyat


Son bir haftada TT Arena krizinin nabzını adım adım tutarken önceki gün eski yönetici Işın Çelebi, İsmail Küçükkaya’ya özetle şu mesajları vermişti:


Çelebi'den 7 elekştiri


1-Beşiktaş'ın ortada henüz bir pprojesi bile yok.

2-Anıtlar Kurulu denize bakan tarafı yıktırmayacak.

3-Stadın kapasitesi 30 binden fazla olamaz.

4-Bakan Ertuğrul Günay, oranın bütünüyle yeşil alan olmasını istiyor.

5-Edindiğim izlenim oraya yeni stat yapılmayacağı şeklinde.

6-Her şey halledilse bile proje için 4 ay, ihale için 3 ay daha lazım, yani bir sezon daha İnönü’de oynayabilirler. Sonrasında da Olimpiyat’ta yapılacak revizyonla ömür boyu oynarlar.


7-Zaten paraları da yok, stad için 1 kaynak bulamazlar.


Peki bu anlatılanlara Beşiktaş cephesi ne diyor? 


Öncelikle şunu söyleyelim, Beşiktaş cephesi iplerin gerilmesi nedeniyle G.Saray ile hiçbir şekilde polemiğe girmek istemiyor. Özellikle de eski G.Saraylı yöneticilerle karşı karşıya gelmiyor.


Yani işin çözülmesi...