14 / 05 / 2024

Bernabeu stadı isim hakkı teklifleri

Bernabeu stadı isim hakkı teklifleri

İspanya'nın önde gelen takımlarından Real Madrid'in maçlarını oynadığı Bernaneu stadına büyük bir teklif geldi. abc.es sitesinin haberine göre ünlü içecek markası Coca Cola, Bernabeu stadına ismini vermek için 80 milyon euro teklif etti.

Bernabeu Stadı’nın inşaatına koronavirüs engeli!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle olağanüstü halin devam ettiği İspanya'da, Bernabeu Stadı’nın inşaatı durdu.

Real Madrid yeni stat projesini açıkladı! Maliyeti 525 milyon avro olacak!

Santiago Bernabeu Stadı'ndaki yenileme çalışmaları, 2023 yılında sona erecek. Yenilemenin toplam maliyeti 525 milyon avro olacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Alsancak Stadı’na isim önerisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alsancak Stadı ile ilgili isim önerisinde bulundu Göztepe’nin İzmir sporuna büyük ivme getirdiğini söyleyen Erdoğan, spor gündemi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Santiago Bernabeu Stadı yenileniyor!

Real Madrid Kulübü, futbol maçlarını oynadığı Santiago Bernabeu Stadı'nın restorasyon çalışmaları için Madrid Belediyesi ile anlaşma yaptı.

Zülfikar Tümer'den Adana'nın yeni stadına isim önerisi!

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana'nın yeni stadına '5 Ocak Atatürk Stadyumu' isminin yakışacağını söyledi. Tümer, "Yeni yapılacak stadyuma ulusun tarihi gerçekliğini gözler önüne serecek bir isim verilmelidir'' dedi.

Santiago Bernabeu Stadı genişletme projesi iptal mi oldu?

Madrid Belediyesi'nin tavrı ve mahkemeden çıkan durdurma kararlarından dolayı Real Madrid Kulübü'nün 400 milyon avroluk Santiago Bernabeu Stadı'nı genişletme projesi iptal aşamasına geldi.

Santiago Bernabeu Stadı’nı genişletme projesine veto!

Santiago Bernabeu Stadı'nı yenilemek isteyen Real Madrid yönetimi, belediye başkanının vetosuyla karşılaştı. Madrid Belediyesi, Real Madrid kulübünün Santiago Bernabeu Stadı’nı genişletme projesini veto etti.

Katar'dan Şükrü Saracoğlu Stadı'na 100 milyon dolar teklif!

Şükrü Saracoğlu Stadı’nın isim hakkı için 10 yıllık anlaşma yapmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi; Katar’lı bir banka ile görüşüyor. Katarlı bankanın Sarı-Lacivertliler’e 10 yıl için toplamda 100 milyon Dolar’lık bir teklif sunduğu öğrenildi.

Bursa Timsah Arena Stadı, Bursaspor Kulübüne devredildi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: "İnşaat aşamasına katkı olması için belli kapılara ve koltuklara isim verilmesi dışında stadın isminden reklamlarına kadar tüm ticari işletmeleri dahil her şeyi Bursaspor Kulübüne bu sözleşmeyle devretmiş oluyoruz." ded

Real Madrid'in stadının adı değişiyor!

Real Madrid'in efsanevi stadı Santiago Bernabeu Stadı'nın ismi değişiyor. Eflatun-beyazlı yönetimin, Arap ortaklarıyla yaptığı sponsorluk anlaşmasına göre, stadın adı bundan böyle Abu Dabi Bernabeu olacak.

Konya Stadı'nın adı 1 yıllığına Konya Büyükşehir Torku Arena oldu!

Yeni yapılan Konya Stadı'nın isim sponsorluğu imzalanan protokolle 3 milyon dolar karşılığında 1 yıllığına resmen, 'Konya Büyükşehir Torku Arena' olarak değişti. İsim değişimi için protokol imzalandı.

Akyazı Stadı'nın isim hakkı için 30 milyon Euro'luk teklif!

Trabzonspor'un yeni mabedi olacak Akyazı Stadı için flaş bir teklif yapıldı. Akyazı Stadı'nın isim hakkı için Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından birisinin yıllık 6 milyon euro'dan 5+5 yıllık teklifte bulunduğu öğrenildi.

Akyazı stadının tribünleri gözükmeye başladı!

Trabzon'un özlemle beklediği, geçen yıl 28 Mayıs'ta temeli atılan stadın tribünleri yükselmeye başladı. TOKİ'nin 2015-16 sezonuna yetişmesini planladığı dev futbol arenasının isim hakkı için de sponsor arayışları sürüyor...

Bernabeu stadı isim hakkı teklifleri Haberi

Bernabeu stadı isim hakkı teklifleri


Coca Cola, Bernabeu stadına ismini vermek için tam 80 milyon euro teklif etti. İspanya'nın önde gelen takımlarından Real Madrid'in maçlarını oynadığı Bernaneu stadına büyük bir teklif geldi. abc.es sitesinin haberine göre ünlü içecek markası Coca Cola, Bernabeu stadına ismini vermek için 80 milyon euro teklif etti.


Daha önce stadyum isim sponsorluğu için Microsoft ile görüşen Real Madrid yöneticilerinin, gelen teklifin ardından Microsoft ile olan görüşmelerini ertelediği kaydedildi.


Bilişim devi Microsoft, Bernabeu stadyumunun ismi için 50 milyon euro teklif...