02 / 05 / 2024

berrak tekstil fabrika

berrak tekstil fabrika

17 yıldır faaliyet gösteren Berrak Tekstil, 3. fabrikası için yer arayışı içerisinde...

Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat OSB'de yükseliyor!

Türkiye’de ilk 10 firma arasında yer alan Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa ediliyor. 20 bin metrekare alan üzerinde kurulan fabrika inşaatının yüzde 50'si tamamlandı.

Suriyeli iş adamları Şanlıurfa OSB'de 10 fabrika kuracak!

SİAD, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde ayakkabı, plastik ambalaj, inşaat malzemeleri, triko, tekstil ve geri dönüşüm gibi farklı alanlarda 10 ayrı fabrika kuracak. SİAD ve Şanlıurfa OSB Müdürlüğü arasında arsa tahsis protokolünü imzalandı.

Birleşik Tekstil Sırbistan'da fabrika kuracak!

Türkiye'de iki fabrikası bulunan ve tamamen ihracata çalışan Birleşik Tekstil, Sırbistan'da yatırım yapmak için harekete geçti. Firma, bölgede 300 kişinin çalışacağı bir fabrika kuracak.

Söktaş Tekstil'in Söke'deki arsasının imar planı değiştirilecek!

Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş., Aydın Söke'de yer alan fabrika arsasının ticaret, konut, turizm amaçlı değerlendirilmesi amacıyla, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği için başvuru yapacak.

Yeşim Tekstil, Under Armour için 2 fabrika kuracak!

Yeşim Tekstil’in CEO’su Şenol Şankaya, “Doğuş Grubu’nun Türkiye’ye getirdiği Under Armour da üretim için bizimle anlaştı. Biz de Under Armour için bir ya da 2 fabrika kuracağız” dedi.

Kepez Dokuma Fabrika binası güçlendiriliyor!

Kepez Belediyesi, bilim merkezi, tekstil müzesi ve çok amaçlı sergi salonu haline getireceği Dokuma Fabrika binasında güçlendirme çalışması başlattı.

Hükümetin anahtar teslimi fabrika çalışmaları başladı!

Ekonomi Bakanlığı emek yoğun sektörlerin daha fazla destekleneceği bir model üzerinde çalışıyor. Az gelişmiş bölgelerde tekstil ve hazır giyim firmalarına sembolik kira bedeli ile fabrika kurulacak. Anahtar teslimi fabrika çalışmaları başladı.

Van tekstil kentte ilk fabrika açıldı!

Van Valisi İbrahim Taşyapan, tekstil kentte faaliyete geçen ve ilk olma özelliği taşıyan fabrikayı ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Yeni hükümetten 'anahtar teslim fabrika binası' geliyor!

AK Parti’nin sandık zaferiyle iş verenden çalışana herkesin yüzünü güldürecek politikalar hayata geçecek. Bu kapsamda tekstil, imalat gibi emek yoğun sektörlerde sembolik kira bedeliyle karşılıksız fabrika binası yapılacak.

Kocaeli'de Romanlar için fabrika kurulacak!

Kocaeli'de Romanların istihdamı için fabrika kurulacak. Türkiye Romanlar Konfederasyonu Genel Başkanı Çokyaşar, "İlk olarak Kocaeli'de 150-200 kişinin çalışacağı bir tekstil fabrikasının kurulmasına yönelik çalışıyoruz" dedi.

Gamateks, Batman'a fabrika kuruyor!

İSO'nun ikinci 500 sıralamasında 2012'de 21'nci sırada yer alıp bu yıl liderliğe oturan Denizlili Gamateks, üretimde rekor kırıyor. İkinci 500'e ilk sıradan giren Denizlili tekstil firması Gamateks, Batman'a fabrika kuruyor...

Uşak'taki bir tekstil fabrikasında yangın çıktı!

Edinilen bilgiye göre, Sarayaltı Mahallesi Nuri Şeker Caddesi yakınındaki Selami Çakırbay'a ait tekstil fabrikasında yangın çıktı. Durumu fark eden fabrika işçilerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti...

Hey Tekstil’in merkez binası 27 Mart’ta icradan satışa çıkıyor!

Aynur Bektaş’ın sahibi olduğu ve geçen yıl borçları nedeniyle iflas eden Hey Tekstil’in merkez binası 27 Mart’ta icradan satışa çıkıyor. 25 milyon dolar değer biçilen fabrika 38 milyon TL’ye ihale edilecek...

berrak tekstil fabrika Haberi

berrak tekstil fabrika
Sektöre ilk olarak çorap üretimi ile 18 metrekare alanda başlayan Berrak Tekstil, şuan 12 bin kapalı alana sahip. 17 yıldır faaliyet gösteren firma, büyüme yolunda ilerliyor. Firma ortaklarından Salin Çetinkaya, 3. fabrikayı kurmak için yer arayışı içerisinde olduklarını...