24 / 07 / 2024

Berrin Ulutaş

Berrin Ulutaş

2011 yılında Berrin Ulutaş Mimarlık ofisini kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Berrin Ulutaş kimdir? Berrin Ulutaş, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Berrin Ulutaş..

İMO'dan kan donduran deprem uyarısı: 'İzmir ikinci Hatay olabilir'

İzmir İnşaat Mühendisi Odası Başkanı Eylem Ulutaş yaptığı açıklamada İzmir'in deprem için oldukça hazırlıksız olduğunu belirterek, "İzmir ikinci Hatay olabilir!" dedi.

Fmf Roof Yapı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Fmf Roof Yapı Mühendislik Limited Şirketi Ataköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Faruk Tiker, Fırat Ulutaş ve Mehmet Oğurlu ortaklığında kuruldu.

Jazira Grup İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jazira Grup İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erbay Ulutaş ve Fırat Fırtına ortaklığında kuruldu.

Fortuna Çimento İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortuna Çimento İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Ulutaş tarafından kuruldu.

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Yalap tarafından kuruldu.

İnşaat Mühendisler Odası'ndan kritik açıklama: Yeni bir imar affı çıkabilir!

İnşaat Mühendisler Odası İzmir Şube Başkanı Eylem Ulutaş Ayatar, son 21 yılda 9 kez imar affı çıkarıldığını belirterek, yerel seçimlere sayılı günler kala yeni imar affının çıkabileceğini belirtti.

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Sayıl tarafından kuruldu.

Elektriğe yeni zam kapıda mı? Son dakika açıklaması geldi! 

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Ulutaş, elektriğe yakın zamanda zam beklediğini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

İzmir'e korkutan deprem uyarısı! Kahramanmaraş benzeri hasar meydana gelebilir! 

İMO İzmir Şube Başkanı Eylem Ulutaş Ayatar, İzmir'de beklenen deprem ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Avatar, İzmir’de Maraş büyüklüğünde bir deprem beklenmese de hasarın boyutunun benzer olabileceğini vurguladı. 

Sıfırnoktası Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Sıfırnoktası Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da Ahmet Ulutaş, Kazım Yurdakul ve Erol Balcı ortaklığında kuruldu!

Usul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Usul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Enes Ulutaş ve Ufuk Uslu ortaklığında kuruldu.

Berry Dizayn Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Berry Dizayn Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Berrin Güneş tarafından kuruldu.

Türkiye'nin yapı stoku güvenli değil mi?

Buca'da deprem ve yapı güvenliği çalışmaları konuşuluyor. Buca Belediyesi tarafından Meclis salonunda “Deprem, Yapı Güvenliği ve Afete Hazırlık” paneli düzenledi. İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Eylem Ulutaş Ayatar, deprem problemi sürekli gündemde tutmamız gerekir dedi.

Berrin Ulutaş Haberi

Berrin Ulutaş

Berrin Ulutaş kimdir?

Berrin Ulutaş, 1983 doğumlu. Berrin Ulutaş, 2004 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olduktan sonra eğitimine Amerika'da devam etti. 


2005 yılında San Francisco University Master of Arts and Architectural Design bölümünden mezun oldu. 2006-2011 yılları arasında çeşitli otel, restoran, cafe, mağaza projelerine ve çeşitli ürün tasarımına imza attıktan sonra 2011 yılında Berrin Ulutaş Mimarlık ofisini kurdu. 


Çalışmalarına aktif bir şekilde devam eden Berrin Ulutaş bir çok kurumsal firmanın mimari danışmanlığını sürdürmektedir. 


ADRES: Prof Dr. Orhan Ersek Sok.

No:41/10 Teşvikiye

Nişantaşı - İstanbul


Email: [email protected]

Telefon: +90 212 215 55 41

Faks: +90 212 215 55 47

Mobil: +90 533 513 88...