18 / 05 / 2024

Beş D Tasarım Çözümleri Anonim Şirketi

Beş D Tasarım Çözümleri Anonim Şirketi

Beş D Tasarım Çözümleri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

SsangYong Korando 2023: Yenilenen Tasarımı ve Güçlü Motor Seçenekleriyle Dikkat Çekiyor!

Yeni SsangYong Korando, keskin ve sportif hatlara sahip olan dış tasarımıyla göz alıcı bir görünüm sunuyor. Peki, SsangYong Yeni Korando fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tasarım güzeli Kia Stonic Ocak zammı ne kadar oldu? Kia Stonic 18 Ocak 2023 fiyat listesi!

Dış tasarımı ile adından sıkça bahsettiren Stonic için insanalr fiyat araştırması yapıyor.  Peki Kia Stonic'in Ocak 2023 fiyatları ne kadar? Stonic fiyat listesi 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Çarpıcı iç ve dış tasarımıyla yeni Kia Ceed HB! İşte 25 Mart 2022 Fiyat listesi!

Kia yeni Ceed HB modelinin mart ayına ilşikin fiyat listesini açıklandı. Peki çarpıcı iç ve dış tasarımıyla Kia Ceed HB modeli ne kadardan başlıyor? İşte Kia Cedd HB fiyatları...

Beş D Tasarım Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Beş D Tasarım Çözümleri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Samsun Saathane Meydanı Kentsel Tasarım Projesi'ne ödül!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği (TKB) tarafından be sene 15.’si düzenlenen, “Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması”nda “Saathane Meydanı Kentsel Tasarım Projesi” ile proje ödülüne layık görüldü.

DYO'ya Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülü!

oya sektörünün öncü markası DYO, dekoratif boyalar ile ısı yalıtımındaki geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Yapı Fuarı kapsamında verilen Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülleri’nde bu yıl DYO üçüncülük ödülünü aldı.

2D1 Tasarım Toplantıları’nın beşincisi düzenlendi!

2D1 Tasarım Toplantıları’nın beşincisi “2D1 Kimlik Değiştiren Yapılar” başlığıyla 3M Sponsorluğunda, 27 Ekim 2015, Salı günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlendi.

My World Europe, Uluslararası Kentsel Tasarım ödülü aldı!

TÜRKİYE'nin ilk kentsel dönüşüm projelerinden Ağaoğlu My World Europe projesi, Uluslararası Kentsel Tasarım Ödülü aldı. Acar, "Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımıyla geliştirdiğimiz My World Europe projesi 3 bin 50 konuttan oluşmaktadır. " dedi.

Ağaoğlu'na kentsel tasarım ödülü geldi!

Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm projelerinden olan Ağaoğlu My World Europe'a uluslararası ödül geldi. Standard International'ın Kentsel Tasarım Ödülü, şirketin Dünya Başkanı David Hamili tarafından verildi.

Ağaoğlu projesi Uluslararası Kentsel Tasarım ödülü aldı!

Gecekondu önleme bölgesinde yapılan ve Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm projelerinden olan 3050 konutluk Ağaoğlu My World Europe'a uluslararası ödül geldi. Kentsel Tasarım Ödülü, David Hamili tarafından verildi.

Ağaoğlu My World Europe projesi Uluslararası Kentsel Tasarım Ödülü'nü aldı!

Gecekondu önleme bölgesinde yapılan ve Türkiye’nin ilk kentsel dönüşüm projelerinden My World Europe projesi Ideal Standard International Holdings tarafından verilen Uluslararası Kentsel Tasarım Ödülü'nü aldı.

Beşiktaş halkı yerinde dönüşüm istiyor!

Beşiktaş’ta tartışma yaratan kentsel dönüşüm projesinin ayrıntılarını ilk kez gazetemize açıklayan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, dönüşüm kapsamında bina yüksekliğinin en fazla 1 kat artacağını, yeşili 2 katına çıkaracaklarını söyledi..

Payihat Mimari Tasarım Mühendislik Mobilya İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Payihat Mimari Tasarım Mühendislik Mobilya İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te, Abdül Müslim Kurkutata Mdürülüğü'nde kuruldu.

Beş D Tasarım Çözümleri Anonim Şirketi Haberi

Beş D Tasarım Çözümleri Anonim Şirketi


Beş D Tasarım Çözümleri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Beş D Tasarım Çözümleri Anonim Şirketi iş konusu; a.Her türlü harita , inşaat mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. b.Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan,proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek.



Beş D Tasarım Çözümleri Anonim Şirketi Adres; Eğitim Mah.Ahsen Sk.Sadıkoğlu İş Merkezi 1 No.10/76...