28 / 07 / 2024

bes gönüllüleri ev yatırımı

bes gönüllüleri ev yatırımı

Konut kredi faizlerinin hızla aşağı çekilmesi sonucu bir kısım gönüllü BES yatırımcısı fonlarını bozarak ev peşinatı yaptı...

BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler olduğunu belirtti.  İşte Calman'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Özdilek'ten Anneler Günü'ne özel hediye! Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL?

Yılın en özel, en kıymetli günlerinden biri olan Anneler Günü’ne birkaç gün kala Özdilek Ev Tekstili, annelerini güzel bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere yeni koleksiyonu Özdilek For My Mother Nevresim Takımı’nı sundu. Peki Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL? İşte fiyatı...

AFAD`a gönüllü olmak isteyenler dikkat! AFAD’a nasıl gönüllü olunur?

AFAD'da gönüllü olmak için ne yapmalısınız? Gereken şartlar ve verilen eğitimler neler? Detaylar içeriğimizde.

AFAD gönüllüsü nasıl olunur? AFAD gönüllüsü olmak için ne gerekli? AFAD gönüllüsü deprem bölgesine nasıl gider?

AFAD gönüllüsü nasıl olunur, ne gerekir? soruları yaşanan deprem felaketinden sonra çok sık sorulmaktadır. İşte bu soruların devamı ve onların yanıtları…

Milyonlarca ev sahibini ilgilendiriyor! Bugün son gün: Ödemeyenler…

Ev sahibi milyonları ilgilendiren gelişme için son gün. Kira geliri olanlar için sınır 7 bin Türk lirası olarak belirlendi. 2021’de elde dedilen zirai, ticari, ücret geliri, serbest meslek kazancı gibi kazançlar için yıllık süre sona eriyor. 

Kahramanmaraş'ta 4 çocuklu aileye ev yapıldı!

Kahramanmaraş'ta Dernek gönüllüleri "Yeni Yuvam" projesiyle başlattıkları yardım kampanyasıyla, 4 çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan bir anneye ev yaptı.

Validebağ Korusu'nda son durum ne?

Validebağ Gönüllüleri tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un pazartesi günü çalışmaların başlayacağını duyurmasından sonra nöbet alanda nöbet tutuyor. Vatandaşlar koruda millet bahçesi inşa edilerek, yapılaşmaya açılacağını dile getirdi.

Validebağ Korusu'nda gerginlik büyüyor!

Üsküdar Belediyesi'nin Validebağ Korusu'nda projeleri hayata geçirmesi nedeniyle uzun süredir mücadele veren Validebağ Gönüllüleri, basın açıklamasında bulundu.

Üsküdar Validebağ Korusu'na otopark yapılmasına tepki!

Validebağ Gönüllüleri, Üsküdar'ın Altunizade Mahallesi’nde yer alan Validebağ Korusu'na Üsküdar Belediyesi tarafından 500 araçlık otopark yapılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfından bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki!

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV), bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki verdi.

BİMDER, İdlib'de inşa edeceği 20 konut için hayırseverlerden yardım bekliyor!

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (BİMDER), Suriye'nin İdlib kentinin Türkiye sınırına savaştan kaçarak yerleşen mülteciler için 20 Evlik konut inşa etmek istiyor.

Edirne’de tarım arazileri yapılaşmaya açılacak!

Edirne'de, çevre düzeni planı değişikliğine, çevre gönüllüleri tarafından itiraz edildi. 

bes gönüllüleri ev yatırımı Haberi

bes gönüllüleri ev yatırımı

Haziran başından bu yana gönüllü BES'te azalan yaklaşık 11 bin kişinin büyük bölümünün ev almak için sistemden çıktığı tahmin ediliyor.

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Rahim AK, bugünkü köşesinde BES yatırımcılarının fonlarını bozarak ev peşinatı yapmasını kaleme aldı.

İşte Rahim Ak'ın 'Gönüllüler eve kaçtı, BES'e çalışan desteği geldi' başlıklı yazısı...

Konut kredi faizlerinin hızla aşağı çekilmesi sonucu bir kısım gönüllü Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) yatırımcısı fonlarını bozarak ev peşinatı yaparken getirilerin iyi olması nedeniyle çalışanlar birikimlerini sistemde gerçekleştirmeye karar verdi. 

Özellikle haziran başından bu yana gönüllü BES'te azalan yaklaşık 11 bin kişinin büyük bölümünün ev almak için sistemden çıktığı tahmin ediliyor. Buna rağmen çalışanların desteği ile yılın ilk 7 ayında toplam BES yatırımları 148.5 milyar liraya, sisteme gelen yatırımcı sayısı ise 13.1 milyonu geçti. 

Bireysel...