07 / 07 / 2024

Besa Bodrum yeni proje

Besa Bodrum yeni proje

ATO Başkanı Salih Bezci’nin Bodrum Türkbükü’nde satın aldığı 154 dönüm arazide zeytin ağaçları kesildi. Yarımadaya otel, marina ve 400 villa inşa edilecek.

Limak'tan Bodrum oteline ilişkin açıklama: Yeni imar planı talebimiz olmayacak! 

Limak’tan Bodrum’daki otel projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Açıklamada, proje alanının imar planının 2010 yılında onaylandığı ve yeni plan talebi olmayacağı belirtildi. İşte detaylar...

BESA Holding konut stokuna çözüm sunmak için kolları sıvadı! Ankara'ya 4 yeni proje geliyor!

Yeni projelerin azalmasıyla ev fiyatları hızla yükseldi. Kiralık konut stokunun azalması ise kira fiyatlarının artmasına neden oldu. BESA Holding konut stokuna can suyu olacak yeni projeler için kolları sıvadı. 

Bodrum Türkbükü'ndeki zeytinlik alana 34.5 milyon TL'lik yeni otel geliyor!

Bodrum Türkbükü'nde yer alan zeytinlik alana 85 odalı yeni otel inşa edilecek. Hebil Bodrum ortaklığı imzası taşıyan otel  85 odalı otel 34 milyon 514 bin TL'ye mal olacak.

Bodrum The Bo Viera projesinin yeni etabı yüzde 25 peşin 12 ay vadeyle satışta!

Besa Holding tarafından Bodrum'un en güzel koyunda inşa edilen The Bo Viera projesinin yeni etabına özel yüzde 25 peşin 12 aya varan vadeyle satışa çıktı.

Besa Holding'ten Bodrum'a dev yatırım! The Bo Viera projesi bu yıl tamamlanıyor!

Besa Holding tarafından toplamda 300 milyon dolarlık yatırımla yapılan The Bo Viera projesi Bodrum’un incisi Gündoğan’da yükseliyor. 

Bodrum'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Gün Turizm Otelcilik Bodrum'daki yeni otel yatırımı için start verdi. 420 milyon TL'ye mal olacak olan yeni yatırım 500 yatak kapasiteli...

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketi Muğla'da Turizm Konaklama Tesisi Kapasite Artışı için ÇED'e başvurdu. Bu kapsamda Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa eklemeyi planlıyor.

Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı! Yeni proje!

Önderler İnşaat tarafından Bodrum'un yeni gözdesi Konacık'ta yükselen Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı. Peki Bodrum Dragon Konacık konut fiyatları ne kadar? İşte Bodrum Dragon Konacık ile ilgili ayrıntılar...

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi geliyor! 100 villa, 101 apart ve 83 suitlik yeni proje!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 568 milyon 831 bin 860 TL'ye mal olacak projede 100 villanın yanı sıra 101 apart ve 83 suitin yer alacağı otele de yer verildi.

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Gayrimenkulden enerjiye, bilişimden turizme farklı sektörlerde faaliyet göstermeye devam eden başkent Ankara’nın önemli şirketleri arasında yer alan Besa Grup, yeni projelere odaklandı.

Besa Bodrum yeni proje Haberi

Besa Bodrum yeni proje

ATO Başkanı Salih Bezci’nin Bodrum Türkbükü’nde satın aldığı 154 dönüm arazide zeytin ağaçları kesildi. Yarımadaya otel, marina ve 400 villa inşa edilecek.


Kanunla koruma altında olan zeytinliklerin satışı tüm hızıyla sürüyor. Türkiye’nin güzide tatil mekanlarından olan Bodrum’daki nadide koylardan biri de bu talana kurban gitti. Bodrum Türkbükü’ndeki 154 dönüm yarımada üzerinde bulunan zeytin ağaçları kesildi. Şimdi onların yerinde konut, otel ve marina inşaa ediliyor. Ege’ye uzanan devasa yarımadayı Ottoman Found Ltd’den geçen yıl Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı ve Besa Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci satın aldı. Salih Bezci’nin ad ve soyadının ilk hecelerinden oluşan projenin bulunduğu arazi 2005 yılında imara açıldı.


MİLYAR DOLARLIK PROJE


2012 yılında Ottoman tarafından satışa çıkarılan arazinin satış ilanında, “1/1000 imar planları onaylı, yaklaşık 38 bin...