02 / 05 / 2024

besa kule ısıtmasoğutma

besa kule ısıtmasoğutma

İklimlendı'rmede yaşanabilecek sıkıntılar özellikle yüzlerce kişinin çalıştığı iş merkezlerinde çalışma kalitesini düşürürken, Haziranda teslim edilecek Besa Kule İş Merkezi ısıtmasoğutma çözümleriyle de dikkati çekiyor.

Bakan Uraloğlu duyurdu: Halkalı-Kapıkule arası seyahat süresi 4 saatten 1,5 saate düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule arası yolcu seyahat süresini 4 saatten 1,5 saate düşürüleceğini açıkladı.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Yalçın tarafından kuruldu.

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

TCDD’ye ait binalardaki kiracı Bulgarlar 4 yıldır kiralarını ödemiyor!

Kapıkule Sınır Kapısı’nda TCDD’ye ait binalarda kiracı olan Bulgar taşımacılar, 4 senedir kiralarını ödemiyor. 2020'de ödenmeyen kira borcu 16 bin Euro daha arttı.

TCDD’ye ait binalardaki kiracı Bulgarlar kiralarını ödemiyor!

Kapıkule Sınır Kapısı’nda TCDD’ye ait binalarda kiracı olan Bulgar taşımacılar, kiralarını ödemedi. Sözleşmeye bu konuda yaptırım hükmü konulmadığı öğrenildi. 

Kapıkule sınır kapısında bulunan taşınmazların kira alacağı mecliste!

Kapıkule sınır kapısında bulunan ve Bulgaristan menşeili bir kuruluşa kiraya verilen taşınmazların kira alacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi ile seyahat süresi 1 saat 20 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin tamamlanmasıyla Halkalı-Kapıkule arası yolcu seyahat süresi 4 saatten 1 saat 20 dakikaya, yük taşıma süresi ise 6 saat 30 dakikadan 2 saat 20 dakikaya inecek." dedi.

Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Projesiyle o süre 1,5 saate iniyor!

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba yaptığı açıklamada Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Projesindeki çalışmalar tamamlandığında Halkalı-Kapıkule arasındaki yük taşıma süresinin sekiz saatten üç buçuk saate, yolcu taşımacılığının ise üç buçuk saatten bir buçuk saate ineceğini belirtti.

 Kapıkule Sınır Kapısı inşaatı devam ediyor!

Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, Kapıkule Sınır Kapısı sahasında başlatılan inşaat çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanması hedeflediklerini dile getirdi...

İş GYO İş Kuleleri-Kule 2'de kira sözleşmelerine ilişkin ek protokol imzaladı!

İş Kuleleri, Kule 2, 2. katta yer alan; 127 metrekarelik alanda kiracı olan Maxis Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. ve 292 metrekarelik alanda kiracı olan İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile kira sözleşmelerine ilişkin ek protokol imzalandı...

Kapıkule'den günlük araç çıkış sayısı rekora ulaştı!

Ticaret Bakan Yardımcısı Turagay, Kapıkule'de tır giriş ve çıkışının arttığını belirterek, "Bizim Türkiye'den gönderdiğimiz araç sayısı günde bin 200'ü bulmuş durumda. Bu bir rekor." dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kule blokları yükseliyor!

Tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanını alacak, renkleri, figürleri ve diğer özellikleriyle "simgelerin köprüsü" olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nün kule bloklarının köprü ayaklarına montajı başladı.

besa kule ısıtmasoğutma Haberi

besa kule ısıtmasoğutma

Doğru iklimlendirme sistemlerinin iş ve alışveriş merkezlerinde en çok dikkat edilmesi gereken kriterlerden olduğunu ifade eden Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, yaz ve kış aylarında dengeli sıcaklığın oluşturulması için özel çalışmalara imza atılması gerektiğini kaydetti. 


Bir mekana girildiğinde dışarıdaki sıcaklığın içeriyle eşit veya denge halinde olmaması durumunda sıkıntı yaşanabileceğini belirten Bezci, "Büyük yatırımlarla inşa edilen iş ve alışveriş merkezlerinin başarılı olabilmeleri için her detayın titizlikle kurgulanması gerekiyor.

Doğru iklimlendirme de kaliteli hizmetin sunulabilmesini sağlayan en önemli sistemlerden biri. Bir iş veya alışveriş merkezine girildiğinde, dışarısı soğuksa içerisi çok sıcak olmamalı, sıcaksa da buz gibi hissettirmemen" dedi. 


Besa Grup tarafından "altın üçgen" olarak bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü üçgeninin tam merkezinde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi'nde de iklimlendirme...