28 / 04 / 2024

beşi bir yerde kampanyası doublepark residence

beşi bir yerde kampanyası doublepark residence

Doublepark Residence'ta 5'i bir yerde kampanyası kapsamında fiyatlar 128 bin 421 TL'den başlıyor...

Dünyanın en zengin beş iş insanı 2020 yılından beri servetlerini ikiye katladı!

İngiliz uluslararası insani yardım kuruluşu Oxfam, dünyanın en zengin beş iş insanının 2020 yılından beri servetlerini iki katından fazla artırdığını, buna karşılık 5 milyar insanın daha da yoksullaştığını belirtti.

Trilyoner olmak için 10, yoksulluğun bitmesi için de 229 sene gerekli! 

Davos Dünya Ekonomik Forumu öncesi yayınlanan bir rapora göre dünyanın en zengin beş iş insanının serveti 3 senede yüzde 114 arttı. Ancak diğer taraftan 5 milyar insan yoksullaştı. İşte raporda ortaya çıkan o veriler...

32 günlük vadeli mevduat faiz oranları son derece rekabetçi bir seviyeye ulaştı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan enflasyon rakamlarının ardından, bankaların vadeli mevduat hesapları için sunulan faiz oranlarında belirgin bir artış yaşandı. Vadeli mevduat hesaplarına yatırım yapmak bu dönemde oldukça önemli bir finansal karar haline geldi.

İslam Memiş kimsenin beklemediği bir yatırım tavsiyesinde bulundu! Ne altın, ne dolar ne de gümüş! Servet kazandıracak

Her yıl yeni bir yatırım aracı ile yatırımcıların tanıştığını söyleyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kimsenin beklemediği bir yatırım tavsiyesinde bulundu.

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

Mazda CX-5'i bir daha bu fiyata alamayabilirsiniz! Son 4 gün...

Üste üste gelen zam haberleri durmak bilmiyor. Özellikle akaryakıt fiyatlarının artmasının ardından birçok ürünün fiyat listesi değişti. Mazda CX-5'in de Ağustos ayında zamlanması bekleniyor. İşte detaylar...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 5 iş yeri satacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de yer alan beş iş yerini ve bir otoparkı satışa çıkardı.

Yüksek gelen elektrik faturalarınızı bu yöntemlerle düşürün! İşte hiçbir yerde bulamayacağınız tüyolar...

Yüksek gelen elektrik faturaları can sıkmaya devam ederken alınabilecek önlemler de merak ediliyor. Yüksek faturaları önlemek amacıyla uygulayabileceğiniz yöntemleri sizin için bir araya getirdik. İşte hiçbir yerde bulamayacağınız tüyolar...

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği bir bir yattı! 2023 mazot gübre desteği kaç TL? Şimdi siz de bakın!

Geçen ay Bakanlık tarafından deprem illerinde üretim yapan çiftçilere mazot ve gübre desteğinin nakit ödeneceği belirtildi. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği bir bir yattı! 2023 mazot gübre desteği kaç TL? Şimdi siz de bakın!

İşte Whatsapp’in yeni özelliği! Artık kayıtlı olmasa da profil resmi görülebilecek!

Whatsapp’ta pek çok kullanıcının çok beğeneceği bir özellik geliyor.  Popüler sosyal medya platformunun getireceği yeni özellik ile artık telefonda numarası kayıtlı olmayan kişilerin de profil resmi görüntülenebilecek.

Rahat bir uyku isteyenler kaçırmasın! İşbir Yatak’ta indirim fırsatı…

Uyku sağlığının olmazsa olmazı yatak, hem sağlık sorunu olanlar için iyi bir uykuyu garantiliyor hem de güne zinde başlamanızı garantiliyor.  İşbir Yatak’ta yılbaşına özel indirimler, yeni bir yatak almayı isteyenleri mutlu edecek.

Asgari ücrette flaş gelişme! Kriz çıktı, kimsenin beklemediği bir şey oldu

Asgari ücret görüşmelerinin üçüncü ayağında hiç kimsenin beklemediği bir olay yaşandı. Taraflar arasında uzlaşma beklenirken iki taraf da masadan kalktı. Rakamın önümüzdeki toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

Raporluyken çalışırsanız işsiz kalabilirsiniz! Yargıtay’dan emsal karar!

Raporlu işçinin, raporlu olduğu sürede başka bir yerde çalışması işten çıkarılma nedeni sayıldı. Bir iş yerinde çalışan işçinin, raporlu olduğu süreçte kayınpederiyle birlikte çalışması, işten çıkarılmasına neden oldu. Konu Yargıtay’a taşındı ancak Yüksek Mahkeme, işvereni haklı bularak işçinin haks

beşi bir yerde kampanyası doublepark residence Haberi

beşi bir yerde kampanyası doublepark residence

Keleşoğlu İnşaat ve Nanda Yapı ortak projesi olarak hayata geçirilen Double Park Residence Bağcılar'da yükseliyor. Double Park Residence 5'i bir yerde kampanyasıyla projeden daire sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor.



Projede daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Doublepark Rezidans'ta; 1+0 daireler 42 - 43 metrekare, 1+1 daireler 66 - 74 metrekare, 2+1 daireler 110 - 116 metrekare, 3+1 daireler 152 metrekare arasında alanlara sahip. Doublepark Residence'ta 5'i bir yerde kampanyası kapsamında yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor.





Doublepark Residence'ta 5'i bir yerde kampanyası kapsamında; 128 bin 421 TL'den başlayan fiyatlar, 24 ay vadeli yüzde sıfır faiz, peşin ödemelerde...