04 / 05 / 2024

BEŞİKTAŞ Asbaşkanı ve Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner

BEŞİKTAŞ Asbaşkanı ve Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner

Beşiktaş asbaşkanı ve yeni stattan sorumlu yöneticisi Umut Güner Hürriyet’e konuştu. BEŞİKTAŞ Asbaşkanı ve Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, Vodafone Arena için camianın zirveye tırmanmaya başlayan heyecanını Hürriyet’le paylaştı.

Kurul başkanı ve üyelerine yapılan konut yardımına Sayıştay denetimi!

Sayıştay Başkanlığı bir üst kurulda yaptığı denetimde Kurul Başkanı ve üyelere gerçekleşen konut tahsis katkısı tutarlarının kamu zararı olduğuna karar verdi. Yeni Şafak gazetesi Köşe Yazarı Ahmet Ünlü ise bu konuyu ele alan bir yazı paylaştı. İşte detaylar...

Bakan Göktaş'tan Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik açıklama: Deprem bölgesindeki illerimizden başlayacağız!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik pilot proje olan Aile ve Gençlik Bankası projesinin deprem bölgesindeki illerden başlayacağını açıkladı.

Emre Kocadağ kimdir? Emre Kocadağ kaç yaşında?

Beşiktaş'ın Yönetim Kurulu üyesi ve Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ kimdir? Beşiktaş JK Cibuti Fahri Danışmanı Emre Kocadağ kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Yılmaz, Osman Çalışkan ve Yunus Şentürk ortaklığında kuruldu.

Elektrik ve doğalgaza dev indirim müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıklandı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, elektrik ve doğalgaza indirim müdjesini açıkladı. Peki elektrik ve doğalgaza ne kadar indirim geliyor? 

Depremzedelere yardım yapmak isteyenler dikkat! Kan ve nakdi bağış için iki yeni hizmet devreye girdi!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan sarsıntılardan etkilenen depremzedeler için kan bağışı ve nakdi yardım yapacak vatandaşlara için iki yeni hizmetin e-Devlet Kapısı'nda kullanıma açıldığı bildirildi. Buna göre, kan vermek isteyenler için en yakın kan bağış merkezi e-Devlet'ten görülebileceği gibi bağış

Beşiktaş 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beşiktaş ilçesi, 577, 578, 656, 657 adalar arası tescil harici alana ilişkin ( BSK-32 Kodlu ) 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Beşiroğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşiroğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Beşiroğlu tarafından kuruldu.

Baget, beştaş, küpe ve kolyelerde çılgın indirim! İşte Gülaylar altın 7 Eylül 2022 fiyat listesi 

Baget, beştaş, küpe ve kolye fiyatlarında çılgın indirim günleri başladı. Gülaylar altın, yüzük, kolye ve küpelerde net yüzde 52 indirim fırsatı ile büyük fırsat kampanyasını açıkladı. İşte Gülaylar altın 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan kira ve ev fiyatları için yeni hamleyi duyurdu!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başjanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı’ndaki ’60 Bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni’nde yaptığı konuşmada önemli konulara değindi.

TBMM Başkanı ve milletvekillerinin emekli maaşlarının hesap şekli değişti

Ek gösterge ve öğrenci affına ilişkin kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre TBMM Başkanı ve milletvekillerinin emekli maaşlarının hesap şekli değişti. Cumhurbaşkanı maaşına endeksli olan yönteme Erdoğan'ın talebiyle yeni düzenleme yapıldı.

Tuzla Beşevler 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Beşevler Mevkii ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul için plan, proje ve ihalesi devam eden 60 sağlık tesisi var!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde İstanbul'a yapılan yatırımları değerlendirdi. Erdoğan, "Sağlıkta 17 bin 534 yatak kapasiteli 66 hastaneden oluşan 163 adet sağlık tesisi inşa ettik" dedi.

BEŞİKTAŞ Asbaşkanı ve Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner Haberi

BEŞİKTAŞ Asbaşkanı ve Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner

Stat inşaatında kat edilen mesafeyle ilgili bilgilendirme yapan Umut Güner, yönetim kurulu olarak aralarındaki sohbetlerde, “Şampiyonluk bile yeni stadı bekliyor” esprisi yaptıklarını dile getirdi. İşte siyah beyazlı yöneticiyle gerçekleştirdiğimiz söyleşinin detayları...



Beşiktaş Vodafone Arena'dan son fotoğraflar!



Vodafone Arena’da çatı da kalktığına göre, bundan sonraki süreç nasıl işleyecek?

- Çatıda henüz işlemler bitmedi. Ama 15 gün içinde onunla paralel devam edecek işlere başlayacağız. Çim ekibi çalışacak, tribün koltukları takılmaya başlanacak. Locaların mobilyaları yerleştirilecek.


“MUTLU SONA YÜREKTEN iNANIYORUZ”

KİM ya da kimler bekliyor peki Vodafone Arena için?

- Yönetim olarak emeklerimizin, uğraşlarımızın, mücadelemizin bir an önce sonucunu görmek istiyoruz. Teknik kadromuz bekliyor, futbolcu kardeşlerimiz ve taraftarlarımız. Futbolseverler bekliyor, medya bekliyor. Hatta kendi aramızda konuşuyoruz. Bize göre, “şampiyonluk” bile yuvamızı bekliyor.


“Yeni statla birlikte şampiyonluk şansımız artacak” diyorsunuz...