15 / 05 / 2024

Beşiktaş Avrupa Birliğine üye oldu mu

Beşiktaş Avrupa Birliğine üye oldu mu

Beşiktaş Belediyesi, Avrupa Birliği destekli Avrupa Belediyeler Birliği olarak her yıl toplanan EUROCITIES üyeliğine kabul edildi. 1986 yılında kurulan EUROCITIES, Avrupa'nın başkent ve büyükşehirlerinden oluşuyor.

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ'tan İstanbul'un göbeğine 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinde inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konuta yer verilecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...

Avrupa Birliği'nde kripto para madenciliğine yönelik yasaklar kapıda!

Avrupa Menkul Kıymetler ve Piyasalar Otoritesi (ESMA) Başkan Yardımcısı Erik Thedeen yaptığı açıklamada, Avrupa Birliği'nde son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin gibi yüksek enerji tüketen kripto madenciliğinin yasaklanması gerektiğini belirtti.

Beşiktaş Ulus imar planlarına İBB'den onay!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından plansız alan olarak kaydedilen Beşiktaş Ulus'taki bir arazinin imar değişikliğine onay verildi. 

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

Fuzul Beşiktaş için tabelalar asıldı!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş projesinin detayları belli olmaya başladı. Karma proje olarak hayata geçirilecek projede küçük bir alışveriş merkezi de yer alacak.

Fuzul Beşiktaş nerede?

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle yapımına başlayacak Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki Fuzul Beşiktaş nerede? Fuzul Beşiktaş fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Fuzul Beşiktaş ön talep topluyor! Yeni proje!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor...

Beşiktaş'ta çökme yaşanan sokaktaki kumpir dükkanları boşaltıldı!

Beşiktaş'ta araç trafiğine kapalı sokakta yolun çökmesi nedeniyle, önlem amaçlı olarak 16 kumpir dükkanı tahliye edildi.

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Beşiktaş Dikilitaş imar planı askıya çıktı!

Beşiktaş İlçesi, Dikilitaş - Balmumcu Nazım ve Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliğine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Beşiktaş Belediyesi uyardı: Tünel, Ortaköy Vadisi’ni yok edecek!

Beşiktaş Belediyesi, Dolmabahçe Tüneli projesinin Ortaköy Vadisi’nin ekolojik yapısını yok edeceğine ve trafiği kilitleyeceğine dikkat çekerek yeni bir düzenleme yapılmasını talep etti.

Beşiktaş, DKY On Kağıthane'den 11 konut satın aldı!

Beşiktaş, misafir sporcuları ağırlamak için Avrupa yakasında konaklamaları için DKY On Kağıthane'den 11 konut satın aldı.

Beşiktaş Avrupa Birliğine üye oldu mu Haberi

Beşiktaş Avrupa Birliğine üye oldu mu

Üye şehirlerin kültürel, ekonomik ve sosyal işbirliğini kuvvetlendirmeyi amaçlayan EUROCITIES, geçtiğimiz hafta İngiltere’nin Newcastle şehrinde gerçekleştirildi.Toplantıda Beşiktaş’ı ve yeni dönem projelerini anlatan başarılı bir sunum sonrası yapılan oylama ile Beşiktaş Belediyesi EUROCITIES üyeliğine kabul edildi. Toplantıya Beşiktaş Belediyesini temsilen Beşiktaş Belediyesi İletişim ve Bilişim Koordinatörü Adem Yavuz katıldı.


30'dan fazla Avrupa ülkesinden 130 büyükşehrin yerel yönetimlerini bir araya getiren EUROCITIES, vatandaşlarının sürdürülebilir bir gelecek içinde, iyi bir yaşam sürmeleri amacıyla çeşitli programlar geliştiriyor. Merkezi Brüksel'de bulunan EUROCITIES, kültür, ekonomi, sosyal-siyasal politikalar ve çevre gibi konularda düzenlediği toplantılarla birçok farklı konuda sağlıklı ve çok katılımlı öneriler alarak, bilgi paylaşımını, ortak proje ve çalışmaları da amaçlıyor.


Beşiktaş...