12 / 05 / 2024

Beşiktaş Barbaros Bulvarı kentsel dönüşüm

Beşiktaş Barbaros Bulvarı kentsel dönüşüm

İstanbul'un en gözde caddelerinden biri olan Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binalara kat sınırlaması belediye meclisinden döndü. 

Barbaros 48 ön satışta! Fuzul Yapı'dan Boğaz aksına dev proje!

Fuzul Yapı, Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde geliştirdiği Barbaros 48 projesinde ön satış sürecini başlattı. İşte Barbaros 48 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Barbaros 48: Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu! 

Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu. Barbaros 48 projesi Fuzul Yapı imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Peki Barbaros 48 projesinde hangi sosyal alanlar var? İşte Barbaros 48 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binalar için yükseklik serbest!

İstanbul'un en gözde caddelerinden biri olan Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binalara kat sınırlaması belediye meclisinden döndü. 

Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi!

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Gökhan Töre’nin Barbaros Bulvarı’nın başında yer alan Sampi Beşiktaş şubesini devraldı. Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi.

Beşiktaş-Mahmutbey Metro inşaatında kaza!

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki metro inşaatı şantiyesinde yer altında çalışan Caferi Tayyar Derdiyok'un ayağına taş düştü. Derdiyok'un yaralandığı olayın ardından şantiyeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

1968 yılında Beşiktaş'a 650 kişilik tiyatro binası yapılacakmış!

1968 yılında İstanbul Belediyesi, Beşiktaş'a 650 kişilik modern bir tiyatro binası yapılacakmış. Barbaros Meydanı'ndaki eski tramvay deposunun yerine inşa edilecek bina için, bütçeye 500 bin liralık tahsisat konulacakmış.

Baynouneh Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baynouneh Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Y Omair Yousef Ahmed Almheiri tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ekim'de Beşiktaş, Barbaros Bulvarı'nda kuruldu.

Beşiktaş - Boğaz Köprüsü yönünde kaza! Trafik durdu!

Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde Yıldız Teknik Üniversitesi - Boğaziçi Köprüsü yönünde yaralanmalı trafik kazası meydana geldi. Beşiktaş - Boğaziçi Köprüsü yönünde tüm şeritler trafiğe kapatıldı.

1948 yılında Beşiktaş Cihannüma Mahallesi'nde 539 metrekare arsa 5.392 liraya satılacakmış!

Barbaros Bulvarı üzerinde Beşiktaş - Yıldız arasındaki yolun iki kesimini kapsayan Cihannüma Mahallesi'nde, 1948 yılında belediyeye ait 539 metrekare arsa metrekaresi 10 liradan, 5 bin 392 lira bedelle satışa çıkarılmış.

Çiftçi Towers Zincirlikuyu nerede!

Çiftçi Towers Zincirlikuyu nerede sorusuna cevap olarak Beşiktaş Barbaros Bulvarı veriliyor. Çiftçi Towers projesinde konutların metrekare birim fiyatı 7 bin 300 dolardan başlangıç gösteriliyor...

Özak GYO Beşiktaş arsasının değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Beşiktaş arsasının değerleme raporunu yayınladı...

Faruk Güllüoğlu İstanbul Beşiktaş Şubesi Açıldı!

Son dönemde franchise mağazaları ile sıkça gündeme gelenFaruk Güllüoğlu, zincirin en son halkasını Beşiktaş’ta açtı. Franchise sistemiile büyümeyi hızlandıran Faruk Güllüoğlu’nun Beşiktaş mağazası açılışına önde gelen simalar katıldı.

Beşiktaş-Mahmutbey metro ihalesi Mayıs'ta yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beşiktaş-Mahmutbey metre ihalesinin Mayıs'ta yapılacağını İTO'nun 2013 yılının ilk meclis toplantısında söyledi...

Beşiktaş Barbaros Bulvarı kentsel dönüşüm Haberi

Beşiktaş Barbaros Bulvarı kentsel dönüşüm

İstanbul'un en gözde caddelerinden biri olan Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binalara kat sınırlaması belediye meclisinden geri döndü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Planlama Müdürlüğü'nce prestij caddesi olarak planlanan Barbaros Bulvarı'nda serbest bırakılan yüksekliklerin 6 ve 8 katla sınırlandırılması talebi reddedildi.

Sabah Gazetesi'nden Zeynel Yaman'ın haberine göre ünlü müteahhit firmalarının kat karşılığı sözleşmesi imzaladığı bulvar, köprülere ulaşım ve boğaz manzarasına hakim olması sebebi ile astronomik rakamlarla fiyatlandırılması planlanıyor. 

1950'li yıllarda açılan Barbaros Bulvarı'nda eski binalar dönüşüm için bekliyor. Barbaros Prestij Alanında arsa büyüklüğüne göre 2.5 emsal imar izni verilirken yükseklik serbest bırakıldı. 

Nisan ayında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın oluruyla Boğaz siluetine aykırı yapılaşmaların oluşmasını engellemek amacı ile yeniden plan çalışması gerçekleştirildi. Binaların, dikey değil yatay yapılaşmasını sağlayabilmek amacıyla, zemin altı katların otopark ve bodrum...