05 / 05 / 2024

beşiktaş belediyesi gayrimenkul değerleme

beşiktaş belediyesi gayrimenkul değerleme

Beşiktaş Belediyesi'nden gayrimenkul değerleme uzmanlarının imar dosyalarını inceleme işlerine erteleme yapıldı. İmar işlem dosyalarının inceleme tarihi 6 Nisan'a kadar ertelendi...

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

Emlak Konut GYO Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

İBB Beşiktaş'taki arsasını 175 milyon TL'ye satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Dikilitaş Mahallesi, 77 parsel 25 adada yer alan arsayı 175 milyon TL'ye satıyor...

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki 11 işletme kaldırılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki 11 işletmenin kaldırılması çalışmasına başladı.

Özak GYO Beşiktaş arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

TMSF Çukurova Beşiktaş Gayrimenkulü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova Beşiktaş Gayrimenkulü 230 milyon lira muhammen bedel üzerinden satışa çıkardı.

İBB'den Beşiktaş'ta 175 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'ta bulunan dev arsayı kapalı teklif usulüyle satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 175 milyon TL olarak belirlendi.

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki esnaftan işletmelerinin kaldırılması kararına tepki!

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki esnaf, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletmelerinin kaldırılması kararına tepki verdi.

Emlak Konut GYO Beşiktaş parseli değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Beşiktaş parseli ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Beşiktaş Belediyesi, 2 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Beşiktaş Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle iki öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti.

beşiktaş belediyesi gayrimenkul değerleme Haberi

beşiktaş belediyesi gayrimenkul değerleme

Beşiktaş Belediyesi, COVİD-19 virüsünün yayılmasını engellemek adına ve toplum sağlığı düşünülerek, gayrimenkul değerleme uzmanlarının imar işlem dosyalarını inceleme taleplerinin ertelendiğini duyurdu. 

Beşiktaş Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan duyuruya göre; gayrimenkul değerleme uzmanlarının imar işlem dosyalarını inceleme talepleri 6 Nisan'a kadar ertelendi.

Beşiktaş Belediyesi'nden yapılan açıklama şu şekilde: 

Gayrimenkul Değerleme Uzmanlarının Dikkatine!

Gayrimenkul değerleme uzmanlarının imar işlem dosyalarını inceleme talepleri,
COVİD-19 virüsünün yayılımını sınırlandırmak adına toplum sağlığı açısından 06.04.2020 tarihine kadar ertelenmiştir.

Beşiktaş Belediyesi
İmar ve Şehircilik...