28 / 04 / 2024

beşiktaş iskansız apartman

beşiktaş iskansız apartman

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, Beşiktaş Dikilitaş'ta hakkında yıkım kararı bulunan Tatar Apartmanı'nı satışa çıkardı. Söz konusu apartmanın toplam bedeli 2 milyon 740 bin TL olarak belirlendi.

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan 2023'te yapılmıştı. Söz konusu arsa için 7 Eylül'de yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Peki projeyi hangi firma inşa edecek? İşte ayrıntılar...

İstanbul Beşiktaş'taki 19 bin metrekarelik eski kışla arazisi konut imarına açıldı! 5 katlı binalar yapılacak!

2. Abdülhamit tarafından yaptırılan Beşiktaş’taki Orhaniye Kışlası sınırları içindeyken 2018'de azınlık vakfına devredilen, Musevi Mezarlığı’nın ve Yıldız Parkı’nın ortasında yer alan 19 bin metrekarelik arazi, resmen konut imarına açıldı. İşte ayrıntılar...

Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi başlıyor. Söz konusu proje Referans Beşiktaş adıyla yükselecek. Peki Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi...

Fuzul Beşiktaş projesi resmen başlıyor! Yapı ruhsatı alındı!

Fuzul Beşiktaş projesinde düğmeye basıldı. Proje kapsamında 48 adet konut ve 3 adet ticari üniteden meydana gelen 51 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatları 7 Haziran tarihinde alındı. 

Loca Beşiktaş Geliyor! Yeni proje!

Kütan İnşaat Beşiktaş'ta hayata geçireceği yeni projesi için harekete geçti. Projede toplam 36 bağımsız bölüm yer alacak.

Beşiktaş Ulus imar planlarına İBB'den onay!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından plansız alan olarak kaydedilen Beşiktaş Ulus'taki bir arazinin imar değişikliğine onay verildi. 

Beşiktaş'ta istinat duvarı araçların üzerine çöktü!

Beşiktaş Etiler Mahallesi Cengiz Topel caddesinde yer alan bir otoparkta henüz bilinmeyen bir nedenle istinat duvarı çöktü.

Beşiktaş Ulus'taki arazi için tartışma büyüyor!

Beşiktaş Ulus'ta bulunan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 'plansız alan' olarak kayıtlara geçen arazi için "yeşil alan" olsun denmişti. Söz konusu arazi için 3 ortak tarafından satın alındıktan sonra imar değişikliği yapıldı. 

Beşiktaş'tan Mandzukic'e lüks villa teklifi!

Transferde Hırvat golcü Mandzukic ile ilgilenen Beşiktaş, yıldız ismi kadrosuna alamadı. Anlaşma son anda yatarken transferinin gerçekleşmeme sebebinin 3 milyon euro'luk imza parasını nakit olarak istemesi olduğu öğrenildi. 

Beşiktaş'ta 11.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş Arnavutköy'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 11 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Beşiktaş'ta 33 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş ilçesi, Arnavutköy mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 33 milyon TL olarak belirlendi.

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

beşiktaş iskansız apartman Haberi

beşiktaş iskansız apartman

İSTANBUL SULH HUKUK MAHKEMELERİ SATIŞ MEMURLUĞU 

SATIŞ GAYRİMENKULÜN AÇIK ARTTIRMA İLANI 


DOSYA NO : 2012/33. 


Satılmasına Karar verilen gayrimenkulün Cinsi, Kıymeti, Adedi, Evsafı: 


TAPU KAYDI :


İstanbul, Beşiktaş, Dikilitaş Mah., Ada/Parsel:434/18., Yüzölçüm:185,00m2., Ana Taş.Nitelik: ARSA sayılı taşınmaz Üzerindeki " Beşiktaş Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü' nün 08/12/2014 Tarih ve 851294/4995 Sayılı yazısında belirtilen " Söz konusu Parsele ait İmar İşlem Dosyasının tetkikinde; 26.01.1995 tarih ve C.01/6 sayılı yapı ruhsatı ve 04.07.1995 tarih ve K/1021-819 ve K/1464-1161 sayılı Yıkım kararları Tespit edilmiştir. Bina Zabıtlı olduğu için iskansız olup, bahse konu yıkım kararlan halen devam etmektedir " Şerhi ve buna bağlı hak ve yükümlülükleri ile birlikte ihale edilecektir.


İMAR DURUMU : Beşiktaş Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 08/12/2014 Tarih ve 851294/4995 Sayılı yazısında Taşınmaz; "...