15 / 05 / 2024

Beşiktaş İstanbloom satış fiyatları

Beşiktaş İstanbloom satış fiyatları

İstanbloom adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Avrupa Yakası Zincirlikuyu Beşiktaş'ta yer alan İstanbloom Evleri satılık daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 şeklinde tasarlandı

1957 yılında Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılık!

1957 yılında İstanbul Defterdarlığı satılık ve kiralık konutları duyurdu. İlanlar arasında yer alan Beşiktaş Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılıyormuş. 

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

İBB Beşiktaş'taki 2 bin 882 metrekarelik arsayı satıyor! Arsaya biçilen değer tam 518 milyon 760 bin TL!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'taki arsayı 518 milyon 760 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Mints Suits Beşiktaş lansmana özel yüzde 5 indirimle satışta! Yeni proje! 

Mints Suits ALB-UGR Group imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirimle satışlar başladı. Peki Mints Suits Beşiktaş projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Referans Beşiktaş satışa çıktı! Kiler GYO'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş satışa çıktı. Merakla beklenen projede toplam 293 konut yer alacak.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Dikilitaş arsasının değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO "İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi belli oldu. Emlak Konut GYO Beşiktaş Dikilitaş projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporunu KAP'ta yayımladı...

İBB, Beşiktaş'taki Swissotel arazisini satışa çıkarıyor! 

İBB, Beşiktaş'taki Swissotel arazisini satışa çıkarıyor. Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz, bugünkü köşesinde, Beşiktaş'taki Swissotel The Bosphorus arazisinin serüvenini kaleme aldı. İşte Serpil Yılmaz'ın o yazısı...

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

Beşiktaş'ta 12 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul 10. İcra Dairesi Beşiktaş Rumeli Hisarı Mahallesi'nde yer alan dükkanı 12 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

TOKİ'nin Beşiktaş Abbasağa'daki arsası Kiler GYO'nun oldu!

Kiler GYO, TOKİ'nin İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi” ihalesine 203 milyon TL ile en yüksek teklifi verdi.

İBB Beşiktaş'taki arsasını 175 milyon TL'ye satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Dikilitaş Mahallesi, 77 parsel 25 adada yer alan arsayı 175 milyon TL'ye satıyor...

Beşiktaş İstanbloom satış fiyatları Haberi

Beşiktaş İstanbloom satış fiyatları

Beşiktaş'ın Zincirlikuyu'da yükselen İstanbloom projesi kapsamında tek blok bulunuyor. Projede yer alan tek blok 46 kattan oluşuyor. 


İstanbloom adres bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. İstanbloom Beşiktaş satılık daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 şeklinde müşterilere sunuluyor. 


80 bin metrekarelik inşaat alanından oluşan İstanbloom Zincirlikuyu projesi, Esin Yapı tarafından inşa ediliyor. 


165 adet rezidans dairenin yer aldığı Beşiktaş İstanbloom kapsamında 10 home ofis yer alıyor. Beşiktaş İstanbloom satış fiyatları 800 bin dolardan başlıyor. 




Beşiktaş İstanbloom teslim tarihi 2015 Mayıs olarak belirlendi. Beşiktaş İstanbloom Evleri satılık dairelerin fiyatları 2 milyon 500 bin dolara kadar çıkıyor. 


14 bin 760 metrekarelik arsa alanından meydana gelen...