02 / 05 / 2024

Beşiktaş maçı hangi statta oynanacak

Beşiktaş maçı hangi statta oynanacak

Beşiktaş'ın stadyum krizi maça 24 saat kala çözüldü. BEŞİKTAŞ'ın Ziraat Türkiye Kupasında Rizespor ile yapacağı maçın oynanacağı stat, son 24 saatte belirlendi. İşte arapsaçına dönen stadyum konusunda yaşananlar...

Beşiktaş Akatlar'daki kentsel dönüşüm mağduriyeti Meclis gündeminde!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, İstanbul Beşiktaş Akatlar'da yaşanan kentsel dönüşüm ile ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan 2023'te yapılmıştı. Söz konusu arsa için 7 Eylül'de yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Peki projeyi hangi firma inşa edecek? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasına 7 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası ihalesinin 2'nci oturumu dün gerçekleştirildi. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için en yüksel teklif açıklandı. Peki en yüksek teklif hangi firmadan geldi?  

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat ihalesi dün yapıldı. İhale için 13 firma teklif verdi. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine hangi firmalar teklif verdi?

Barbaros 48: Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu! 

Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu. Barbaros 48 projesi Fuzul Yapı imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Peki Barbaros 48 projesinde hangi sosyal alanlar var? İşte Barbaros 48 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Beşiktaş Dikilitaş plan notu değişikliği askıya çıkarıldı!

Beşiktaş ilçesi, 1. Etap Dikilitaş Balmumcu Nazım İmar Planı?nda H: Serbest Yapılaşma Şartlarına Sahip Alanlara ilişkin 1/5000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beşiktaş Ulus'taki arazi için tartışma büyüyor!

Beşiktaş Ulus'ta bulunan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 'plansız alan' olarak kayıtlara geçen arazi için "yeşil alan" olsun denmişti. Söz konusu arazi için 3 ortak tarafından satın alındıktan sonra imar değişikliği yapıldı. 

Beşiktaş'tan Mandzukic'e lüks villa teklifi!

Transferde Hırvat golcü Mandzukic ile ilgilenen Beşiktaş, yıldız ismi kadrosuna alamadı. Anlaşma son anda yatarken transferinin gerçekleşmeme sebebinin 3 milyon euro'luk imza parasını nakit olarak istemesi olduğu öğrenildi. 

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Beşiktaş Cemevi binası Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edildi!

Beşiktaş Belediyesi ve Beşiktaş Cem Kültür Evi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği arasında Beşiktaş Cemevi binasının tahsisi için protokol imzalandı. Bina, 10 yıl süreyle Beşiktaş Cem Kültür Evi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edildi.

Beşiktaş'a Ümraniye'den bedelsiz 30 dönüm arazi!

Beşiktaş 2 yıldır kurmak istediği Futbol Akademisi için istediği araziye sahip oldu. Nevzat Demir Tesisleri'nin yanındaki arazi siyah-beyazlı takıma 49 yıllığına kiralandı. 

Beşiktaş'tan şehit Tunç Uncu'nun ailesine ev!

Beşiktaş Kulübü, İstanbul'da geçen yıl Vodafone Park yakınında gerçekleşetirilen terör saldırısında şehit olan Kartal Yuvası mağazası çalışanı Tunç Uncu'nun ailesine ev hediye etti.

Beşiktaş’taki Meclis arazisine TOKİ talip!

TBMM’nin Beşiktaş’taki arazisine TOKİ talip oldu. TOKİ'nin Beşiktaş arsasına talip olması Meclis Divanı’nda tartışma yarattı.

Beşiktaş maçı hangi statta oynanacak Haberi

Beşiktaş maçı hangi statta oynanacak

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, öncelikle hem rakip takımın hem de siyah beyazlı ekibin taraftarlarının rahat maç izleyeceği stat konusunda yönetim kurulu ile alternatif stat arayışını başlattı. Futbol Federasyonu'ndan Başakşehir Fatih Terim, Kasımpaşa R.Tayyip Erdoğan ve Olimpiyat Stadı'nda oynama konusunda fikir alış verişi yapıldı. 


Kasımpaşa R. Tayyip Erdoğan Stadı yetkilileri zeminlerinin bozulduğunu ileri sürerek Beşiktaş'ın burada oynama teklifini reddettiler. Ardından Bayakşehir Fatih Terim Stadı yetkilileri ise stet zemini konusunda sıkıntı yaşadıklarını vurguladılar. Olimpiyat Stadı yetkilileri ise aynı şekilde, zemin sorununu ileri sürdüler. 


Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi tüm alternatifleri denediklerini belirterek taraftarların ve oyuncularında istediği Boluspor Stadı ile ilgili görüşmelere başladı. Fakat Rizespor yöneticisi Koray Deniz uzun mesafe nedeniyle oyuncularının yorgun olacağını ve Bolu'ya gitmek istemediklerini İstanbul'da herhangi...