04 / 05 / 2024

beşiktaş metro çalışmaları ne zaman başlayacak

beşiktaş metro çalışmaları ne zaman başlayacak

Beşiktaş’ın 30 Mart yerel seçimlerinde yüzde 77 gibi rekor bir oyla seçilen yeni Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın kapısını çalıp, trafik çilesini çözmeye dair projelerini ve diğer çalışmalarını sorduk...

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ'tan İstanbul'un göbeğine 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinde inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konuta yer verilecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

Fuzul Beşiktaş projesi resmen başlıyor! Yapı ruhsatı alındı!

Fuzul Beşiktaş projesinde düğmeye basıldı. Proje kapsamında 48 adet konut ve 3 adet ticari üniteden meydana gelen 51 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatları 7 Haziran tarihinde alındı. 

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.

İstanbul'daki 8 metro hattında çalışmalar tam gaz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, metro hatları ile ilgili yaptığı açıklamada, ""Sekiz tane metro hattında 98.7 kilometre bilfiil çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar 30 Ağustos'ta başlıyor!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Esenyurt-Mahmutbey metro hattında çalışmalar 30 Ağustos tarihinde başlıyor. 

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar başlıyor!

İstanbul’da yapımı duran 8 metro hattının 7’sini başlattıklarını dile getiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda da çalışmaların yakında başlayacağını müjdeledi.

Kirazlı–Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başlıyor!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmalarına bugün yeniden başlanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. 

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda çalışmalar 27 Mart'ta yeniden başlıyor!

Bağcılar Kirazlı-Küçükçekmece Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları 27 Mart'ta yeniden başlıyor... 

İncirli-Beylikdüzü metro hattında çalışmalar başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. Başkan İmamoğlu, ziyaret sırasında Beylikdüzü halkının uzun süredir beklediği İncirli-Beylikdüzü metro hattı için çalışmaların başlayacağını açıkladı. 

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

beşiktaş metro çalışmaları ne zaman başlayacak Haberi

beşiktaş metro çalışmaları ne zaman başlayacak

İSTANBUL'un en gözde ilçelerinden Beşiktaş'ın nüfusu 186 bin. Ancak her gün 2 milyon kişilik insan trafiğine ev sahipliği yapıyor. Bu kadar yoğun insan trafiğine rağmen, ne Hacıosman Taksim metro hattına bir hatla bağlanıyor ne de Kabataş'ta bulunan tramvay veya fünikülere. 


Taksim'den Dolmabahçe'ye inen yol İstanbul'un en çok trafik çilesi çekilen noktalarından biri. 

Köprü trafiği nedeniyle de Barbaros Bulvarı özellikle akşam saatleri kilit durumda. 

Beşiktaş'ın 30 Mart yerel seçimlerinde yüzde 77 gibi rekor bir oyla seçilen yeni Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın kapısını çalıp, trafik çilesini çözmeye dair projelerini ve diğer çalışmalarını sorduk. 

* Neden Beşiktaş Metro ile Taksim ve Zincirlikuyu'ya bağlanmıyor? Neden Kabataş tramvay hattı buraya uzatılmıyor? Şehrin trafiğin en yoğun olduğu yer oysa ki... 

- Metro ve tramvay neden Beşiktaş'tan geçmiyor? Topbaş ile görüşmemizde...