01 / 05 / 2024

beşiktaş metro

beşiktaş metro

Taksim’den Dolmabahçe’ye inen yol İstanbul’un en çok trafik çilesi çekilen noktalarından biri durumunda. Köprü trafiği nedeniyle de Barbaros Bulvarı özellikle akşam saatleri kilit durumda.

İş merkezlerini bağlayacak metro geliyor!

İstanbul'un ulaşım için raylı sisteme ağırlık veren Başkan Kadir Topbaş, Kadıköy-Kartal hattının ardından hedeflerine iş merkezlerini birbirine bağlayacak güzergahıda aldı

Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy Metro Hattı inşaatı işçilerinden eylem!

İBB tarafından yapımı süren Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy Metro Hattı inşaatında çalışan işçiler yüklenici firmadan maaşlarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Beşiktaş Metrosu'nun açılışı gecikebilir!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, metro kazısı çalışmalarında tarihi buluntular bulunan Beşiktaş istasyonunda incelemeler yaptı. İstasyonun tarihi kalıntılar nedeniyle gecikerek açılacağını belirtti.

Beşiktaş'a açık hava müzesi kurulacak!

Beşiktaş'ta Kabataş-Mecidiyeköy–Mahmutbey metro hattı kazılarında ortaya çıkan ve İstanbul’da ilk Türklerin izleri olarak yorumlanan kurgan tipi mezarlar için açık hava müzesi kurulacağı açıklandı. 

Beşiktaş’a arkeoloji müzesi geliyor!

Metro kazısında bulunan bulgular, istasyon açıldıktan sonra istasyon içinde ve Beşiktaş Meydanı'nda yapılacak olan 2 farklı müzede sergilenecek.

Beşiktaş-Mahmutbey Metro inşaatında kaza!

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki metro inşaatı şantiyesinde yer altında çalışan Caferi Tayyar Derdiyok'un ayağına taş düştü. Derdiyok'un yaralandığı olayın ardından şantiyeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son durum!

Bağcılar ile Kabataş arasını 32 dakikaya indirecek olan Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattında sona yaklaşıldı. 2018 yılının son aylarında açılması planlanan metronun 4'te 3'lük bölümü tamamlandı.

Beşiktaş-Sarıyer Metro Hattı ihalesi 27 Haziran'da!

2 semt arasını 22 dakikaya indirecek olan Beşiktaş-Sarıyer Metro Hattı ihalesi 27 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Kabataş-Beşiktaş metro hattı inşaatı protesto edildi!

Cihangir Park Forumu, Beyoğlu Kent Savunması ve Beşiktaş Kent Dayanışması, Kabataş-Beşiktaş metro hattı inşaatı için Fındıklı Parkı’nı kapatan Alarko Holding’i protesto etti.

Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş metrosunun temeli bugün atılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Beşiktaş'a metro sürprizi. Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş arasındaki 6,5 kilometrelik hat ile Beşiktaş'a ilk kez metro gelmiş olacak..

Halkalı-Beşiktaş arası 38,5 dakikaya iniyor!

‘Her Yere Metro Her Yerde Metro’ hedefi Mecidiyeköy'den Mahmutbey'e ulaşıyor. Metroyla Halkalı-Beşiktaş arası yolculuk süresi 38,5 dakikaya Mahmutbey - Mecidiyeköy arası 26 dakikaya iniyor…

Halkalı-Beşiktaş arası 38,5 dakikaya iniyor!

İstanbul’da metro ağı genişlemeye devam ediyor. Metroyla Halkalı - Beşiktaş arası yolculuk süresi 38,5 dakikaya, Mahmutbey - Mecidiyeköy arası 26 dakikaya iniyor.

Beşiktaş - Arsenal maçı için metro saatlerine yeni ayar!

İstanbul Ulaşım A.Ş., bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Beşiktaş - Arsenal UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off mücadelesi için metro saatlerinin düzenlendiğini açıkladı. İşte Beşiktaş - Arsenal maçı için ayarlanan metro saatleri...

İBB'den Beşiktaş - Feyenoord maçı için metro açıklaması!

Beşiktaş - Feyenoord maçı için metro saat kaça kadar açık olacak? İstanbul metrosu Beşiktaş - Feyenoord maçı için saat kaça kadar çalışacak? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Beşiktaş - Feyenoord maçı için metro açıklaması...

beşiktaş metro Haberi

beşiktaş metro

Beşiktaş’ın 30 Mart yerel seçimlerinde yüzde 77 gibi rekor bir oyla seçilen yeni Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın kapısını çalıp, trafik çilesini çözmeye dair projelerini ve diğer çalışmalarını Hürriyet Gazetesi'nden Demet Cengiz sordu. İşte o sorular...



* Neden Beşiktaş Metro ile Taksim ve Zincirlikuyu’ya bağlanmıyor? Neden Kabataş tramvay hattı buraya uzatılmıyor? Şehrin trafiğin en yoğun olduğu yer oysa ki…  

- Metro ve tramvay neden Beşiktaş’tan geçmiyor? Topbaş ile görüşmemizde Kabataş’tan Beşiktaş’a tramvay hattının uzatılmasını, Zincirlikuyu üzerinden de Metro’ya bağlanmasını görüştük.

* Bunları yıllardır duyuyoruz ama trafik çilesi devam ediyor. Şehrin göbeğindeki Beşiktaş adeta toplu taşımadan izole edilmiş gibi duruyor. 

- Hem bizim hem İBB’nin projeleri var bunlarla ilgili ama bir türlü uyum sağlanamamış ve neticede halk, kent büyük bir bedel ödüyor. Ayrıca, Beşiktaş...