04 / 05 / 2024

beşiktaş metruk bina

beşiktaş metruk bina

Beşiktaş'ta bulunan metruk haldeki binanın çökme tehlikesi var.Metruk bina çevresinde güvenlik önlemleri alındı. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Beşiktaş’taki eski askeri araziye kat artışı: 5'ten 8'e yükseldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen, ‘bina yükseklikleri zemin + 5 katı geçmesin’ talimatına rağmen İstanbul’un boyu uzuyor. Beşiktaş’taki eski askeri alanda kat artışı yapıldı. Kat sayısı 5'ten 8'e yükseltildi.

Beşiktaş'ta metruk binada çökme riskiyle karşı karşıya! 

Beşiktaş'ta bulunan metruk haldeki binanın çökme tehlikesi var.Metruk bina çevresinde güvenlik önlemleri alındı. 

TOKİ RTÜK Beşiktaş binası ihalesi bugün!

TOKİ, radyo ve televizyon yayınlarını düzenleme ve denetlemekten sorumlu RTÜK için Beşiktaş'ta yeni bina hayata geçirecek. RTÜK İstanbul temsilciliğinin faaliyet göstereceği yeni binanın ihalesi bugün yapılacak. 

Beşiktaş Cemevi binası Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edildi!

Beşiktaş Belediyesi ve Beşiktaş Cem Kültür Evi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği arasında Beşiktaş Cemevi binasının tahsisi için protokol imzalandı. Bina, 10 yıl süreyle Beşiktaş Cem Kültür Evi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edildi.

Halk GYO Beşiktaş Bina değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Beşiktaş Bina"nın 2015 yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

Beşiktaş halkı yerinde dönüşüm istiyor!

Beşiktaş’ta tartışma yaratan kentsel dönüşüm projesinin ayrıntılarını ilk kez gazetemize açıklayan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, dönüşüm kapsamında bina yüksekliğinin en fazla 1 kat artacağını, yeşili 2 katına çıkaracaklarını söyledi..

Beşiktaş'ta iki katlı bina çöktü!

Beşiktaş, Arnavuktöy Mahallesi, Sekmanlar Caddesi üzerinde bulunan iki katlı binada, toprak kayması nedeniyle göçük meydana geldi. Belediye ekipleri caddeyi trafiğe kapatırken, hasar gören binada incelemeler sürüyor.

1968 yılında Beşiktaş'a 650 kişilik tiyatro binası yapılacakmış!

1968 yılında İstanbul Belediyesi, Beşiktaş'a 650 kişilik modern bir tiyatro binası yapılacakmış. Barbaros Meydanı'ndaki eski tramvay deposunun yerine inşa edilecek bina için, bütçeye 500 bin liralık tahsisat konulacakmış.

Beşiktaş'taki tarihi binaya izinsiz inşaat!

İstanbul'da, Beşiktaş'ın tarihi ve sembolleşmiş dükkanlarından olan Pando Kahvaltıcısı'nın bulunduğu bina, Anıtlar Kurulu'nun "İvedi" yazısı üzerine izinsiz inşaat faaliyeti yürütüldüğü gerekçesiyle Beşiktaş Belediyesi'nce mühürlendi.

Beşiktaş Ortaköy'de icradan 875 bin TL'ye satılık bina!

İstanbul 10. İcra Müdürlüğü; Beşiktaş Ortaköy'de yer alan arsanın 7/32'lik hissesini 875 bin TL'ye satıyor. İhalesi; 12 Ocak 2015 günü saat 10:00 - 10:10 arasında yapılacak.

Beşiktaş kentsel dönüşüm 2013!

Kentsel dönüşüm furyasına yeni dahil olan Beşiktaş’ta dönüşüm bina bazında yapılıyor. Beşiktaş Belediyesi’nden alınan bilgiye göre kentsel dönüşüm kapsamında şu ana kadar 22 binanın yıkımına başlandı. İlçede bu rakamın hızla artması öngörülüyor…

Beşiktaş Belediyesi eski duvar mozaiklerini gün ışığına çıkarıyor!

Beşiktaş Belediyesi, elli yılı aşkın süredir araştırılmayan bu önemli eserleri gün ışığına çıkarmak için geçen yıl bir proje başlattı. Birçok ünlü sanatçının geçmişte bina cephelerine yaptığı mozaikler restore ediliyor..

beşiktaş metruk bina Haberi

beşiktaş metruk bina

Beşiktaş'ta çökme tehlikesi olduğu belirlenen metruk bina çevresinde güvenlik önlemleri alındı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Yıldız Mahallesi Asariye Sokak sakinleri, bölgedeki metruk bir binayla ilgili yetkililerden yardım istedi. Mahhale sakinlerinin yardım isteği üzerine bölgeye polis, itfaiye ve zabıta ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin yaptığı incelemede binanın çökme riski taşıdığı tespit edildi. Binanın çevresinde demir bariyerlerle güvenlik önlemi...